Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor 1500 W
51.900 Ft (40.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor 1500 W

51.900 Ft (40.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Bonjour
Gyártói cikkszám: 649615
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós működés

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Hordozható elektromos konvektor 11-15 m2-es helyiségek fűtésére

1500 W teljesítményű Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor közepes méretű helyiségek átmeneti, vagy kiegészítő fűtéséhez. Mobil villanyradiátor, pontos beépített, gőznyomásos termosztáttal és biztonságos zárt, diffúz fűtőbetéttel. Masszív, de könnyű fűtőtest, francia eleganciával. A fűtőkészülék 11-15 m2-es, normál belmagasságú helyiségekbe javasolt.

Hordozható elektromos konvektor tartós - villanyradiátor diffúz fűtőbetéttel

ErP ready elektromos fűtőkészülékEz a hordozható elektromos konvektor többet nyújt, mint egy egyszerű hagyományos, izzó cekásszal működő mobil villanyradiátor. A Bonjour 2 hordozható elektromos radiátor a cekásznál sokkal biztonságosabb, zárt, diffúz hőleadású alumínium fűtőbetéttel rendelkezik. Ez a fűtőbetét hatékonyan adja át a levegőt a villanyradiátor belsején átáramló levegőnek, nem ráz (mert a hőleadó bordák nincsenek áram alatt) és nem okoz kellemetlen égett porszagot. A mobil elektromos radiátor IP 24 védelemmel rendelkezik és úgy lett kialakítva, hogy a villanyradiátor burkolata sohase melegedjen fel annyira, hogy az veszélyt jelenthessen. Ezen kívül ez a hordozható elektromos konvektor túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Mindezek miatt a Bonjour 2 mobil villanyradiátor különösen biztonságos hordozható elektromos fűtés. A mobil fűtőkészülék energia hatékony üzemeltetéséhez vegye figyelembe:

A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

Mobil villanyradiátor egyszerű hőmérséklet beállítással, pontos termosztáttal

A Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor a fűtőtest frontoldalának felső harmadában kialakított rácsokon át kiáramló meleg levegővel fűt. A hideg levegő az elektromos radiátor alján áramlik be, majd a fűtőbetét felmelegíti azt. Mivel a meleg levegő könnyebb, mint a hideg, a villanyradiátor belsejében felfelé kezd mozogni és végül a légtérbe jut. Ez a jelenség a konvekció. Az ilyen elektromos radiátor működéséhez ventilátor nem szükséges. A konvekciót jelenségét kihasználva a mobil villanyradiátor teljesen hangtalanul működik (a termosztát szabályozása során hallható halk kattanáson kívül). A mobil villanyradiátor nem bocsát ki sugárzó hőt, ami (főleg nem megfelelő hőszigetelés esetén) a hideg falszerkezetben elnyelődne és veszteséget okozna. A levegő hőmérsékletét ugyanakkor az elektromos radiátor belsejében található gőznyomásos termosztát jól érzékeli, így a Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor a kívánt hőmérsékletet pontosan tartja. Az Ön által kívánt szobahőmérséklet a fűtőkészülék oldalán található tekerőgombbal állítható be. Ez a mobil villanyradiátor fagymentesítőként is használható: ehhez a legkisebb beállítható hőfokot kell választani.

Masszív villanyradiátor kis súllyal - könnyen hordozható elektromos fűtőkészülék

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A fűtőkészülék tervezésekor fontos szempont volt a tartós működés és a masszív felépítés, ezért az 1500 W-os Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor, fehér, porfestett, acéllemez burkolattal készül. Az erős kivitel ellenére a fűtőkészülék mégis nagyon könnyű, csupán 4,4 kg. Ennek a köszönhetően a mobil villanyradiátor szinte erőfeszítés nélkül, könnyedén mozgatható. A masszív, elegáns műanyag láb természetesen a hordozható elektromos radiátor alaptartozéka. A villanyradiátor 1,3 m hosszúságú, készre szerelt villásdugóval ellátott csatlakozó vezetékkel rendelkezik.

Még több Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor >>>

Az 1500 W-os Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor méretei.

Az 1500 W-os Bonjour 2 mobil villanyradiátor fontosabb méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül! 

 

Típus Bonjour 2 (1500 W)
Teljesítmény 1500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 6,8 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós (meleg levegővel)
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság 45,1 cm
Szélesség 66,0 cm
Mélység 9,9 cm
Súly 4,4 kg
Tartóláb alaptartozék
Termosztát típusa beépített, gőznyomásos
Termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Ajánlott fűthető terület legfeljebb 11-15 m2

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2021. 11. 26. -
A termék teljesen hangtalanul és "szagtalanul" működik. Egy kb. 16 négyzetméteres hálóban használjuk, és elegendő. A termosztát ki- be kapcsol, ahogy kell, teszi a dolgát észrevétlenül. Tökéletesen elégedettek vagyunk vele, nagyon szeretjük!
2020. 06. 02. -
Nagyon megvagyok vele elégedve, tényleg gyors és csendes. Egy kisebb zárt teraszt fűtünk vele. Tökéletes, tényleg csak ajánlani tudom.
2020. 01. 17. -
Nagyon jó a fűtőkészülék. Meg vagyunk vele elégedve. Ára is kedvező.

Youtube videók