Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Corsaire 2 elektromos törölközőszárító radiátor- 750 W
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék:
termosztáttal

Corsaire 2 elektromos törölközőszárító radiátor- 750 W

134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 432319
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga750 W (egyenes)  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

7 m2 -ig fürdőszoba fűtéséhez is, beépített, digitális szobatermosztáttal és napi programozással!

Leírás és Paraméterek

Programozható törölközőszárító és elektromos fűtés, 750 W-al

Egyenes, masszív kivitelű elektromos törölközőszárító programozható digitális termosztáttal és 750 W teljesítménnyel. Ideális energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés a közepes méretű fürdőszobákban. Könnyen kezelhető, számos energiafogyasztást csökkentő funkcióval ellátott fűtőkészülék.

A Thermor Corsaire 2 elektromos törölközőszárító olyan teljes értékű energiatakarékos fürdőszobai fűtés is egyben, amely megfelel a szigorú ErP előírásoknak. Ez radiátor a fajsúlykülönbség hatására keringő hőközlő folyadékkal működik. Magát a folyadékot egy fűtőpatron melegíti fel. Ez az elektromos törölközőszárító attól energiatakarékos, hogy a fűtőpatron működését egy nagyon pontos, programozható digitális vezérlő szabályozza. A fűtőkészüléken három üzemmód állítható be: Kézi / Program és BOOST.

Kézi üzemmód. Amennyiben ezt az üzemmódot választja, az elektromos törölközőszárító az Ön által beállított szobahőmérsékletet fogja tartani, méghozzá nagyon pontosan. Fagymentesítésre is lehetőség van, ehhez 7°C-t lehet beállítani.

Program üzemmód. Ennek a funkciónak a használatával jelentős energiamegtakarítást érhet el. Az elektromos radiátor a hét minden egyes napjára külön-külön egy-egy gyári programmal rendelkezik. A fűtőkészülék a beállított programnak megfelelően váltogat a Kézi üzemmódban beállított, úgynevezett Komfort hőmérsékletet és a ECO azaz gazdaságos hőmérséklet között. Az ECO hőmérséklet egy, a Komfort hőmérséklethez képest 3,5 °C-al süllyesztett hőmérsékletet jelent, ami legfeljebb 19°C lehet. Ha a helyiség nincs használatban, a takarékos ECO hőmérsékleten üzemel, ugyanakkor az elektromos törölközőszárító erről a hőmérsékletről könnyedén fűti fel a fürdőszobát. Értelemszerűen az ECO hőmérsékleten a radiátor sokkal kevesebb áramot fogyaszt. Ha az Ön igényeinek az előre beállított napi programok nem lennének megfelelőek, a gyári programokat saját igényei szerint könnyedén átírhatja.

Boost üzemmód. Ez egy olyan beállítás, melynek során az elektromos törölközőszárító a legnagyobb teljesítménnyel fűt egy meghatározott időtartamon keresztül. Ez az Ön igénye szerint 15, 30, 45 vagy 60 perc lehet.

A  Thermor Corsaire 2 elektromos törölközőszárító 95 cm hosszú vezetékkel kerül forgalomba. Ez a vezeték három eres: fekete (Magyarországon ritkán alkalmazott vezérlő áramhoz, alapesetben le kell szigetelni és nem kell sehová sem kell bekötni); kék (nulla); barna (fázis). Javasolt a fűtőkészüléket  fixen, szerelődobozban bekötni, ugyanakkor villásdugó utólagos felszerelése is megengedett. Földeléssel nem rendelkezik, hiszen kettős szigetelésű és IP 24 védelmű (fröccsenő vízzel szemben védett). A hőközlő folyadékkal töltött, létraszerűen kialakított fűtőtest légtelenítéséről önműködő légtelenítő berendezés gondoskodik. A felszereléshez szükséges tartozékokat a csomagolás maradéktalanul tartalmazza, sőt még egy extra szárító rúd is mellékelve van. Nem kell aggódnia a meghibásodások miatt sem, mert az elektromos törölközőszárító mellé 5 év garancia jár! Javasoljuk, hogy a lejjebb található műszaki adatok alapján ellenőrizze, hogy teljesítményében és méretében is megfelelő-e Önnek ez a fűtőtest. Ha eltérő méretű vagy teljesítményű fűtőkészülékre van szüksége, tekintse meg a többi Corsaire 2 elektromos törölközőszárítót!

A 750 W -os Thermor Corsaire 2 elektromos törölközőszárító mérettáblázata és helyigénye.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Típus Corsaire 2 750 W (egyenes kivitel)
Szín fehér (RAL 9016)
Teljesítmény 750 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 3,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban vagy villásdugóval
Vezeték hossz 95,0 cm
Működési elv folyadék töltésű elektromos törölközőszárító
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 139,8 cm
Szélesség (W) 50,0 cm
Mélység 8,3 cm
Súly 19,5 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Extra tartozék plusz, tetszőlegesen elhelyezhető törölközőtartó rúd
Termosztát típusa beépített, elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Manuális üzemmód igen - az aktuális, kívánt hőmérséklet kézzel állítható be
Boost funkció igen - 15 / 30 / 45 vagy 60 perc időtartamra az elektromos törölközőszárító maximális teljesítményre kapcsol
Napi programozás igen - a hét minden napjára szabadon programozható
Fagymentesítés igen (7°C)
Hőmérséklet kijelzés igen
Beállítás pontossága 0,5 °C-ként
Zárolható kezelőfelület igen
Működés visszajelző igen
Funkció visszajelző igen
Automatikus légtelenítés igen
Ajánlott fűthető alapterület legfeljebb 7 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.