Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor 2500 W

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 003035
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Igen nagy teljesítményű, de még villásdugóval csatlakoztatható fűtőpanel egyszerűsített heti programozással, időzíthető kikapcsolással. A huzatérzékelésnek köszönhetően felismeri a nyitott ablakot, szellőztetés esetén kikapcsol, így nem fogyaszt feleslegesen áramot. Nem csak a falra szerelve, hanem hordozható kivitelben is használható.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítményű elektromos fűtés gyorsan és egyszerűen

Akár 25 % energia megtakarítás.A 2500 W-os Evidence 3 DIGITAL HD programozható elektromos radiátor igazán nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos! Telepítése gyors, a kezelése pedig nagyon egyszerű. IP 24-es védelemmel rendelkezik és egy sor hasznos funkcióval látták el, melynek eredményeként *25%-al kevesebb villamos áramot fogyaszt, mint egy hagyományos termosztáttal rendelkező villanyradiátor (gyártói adat). 

Elektromos radiátor kényelmesen elérhető üzemmódokkal

Az üzemmódok kiválasztása gyors és egyszerű, a választott üzemmódot pedig egy piros fény LED jelzi.

Komfort üzemmód

Komfort üzemmódA nappali hőmérséklet azaz a komfort hőmérséklet beállítására és tartására szolgáló üzemmód. Az elektromos radiátor pontosan azt a hőmérsékletet tartja, amit Őn a fel-le nyilak segítségével megad. A beállítás alatt a °C-ban megadott hőmérséklet értékeket a jól látható, LED kijelzőn kíséreheti figyelemmel.

ECO vagy gazdaságos üzemmód

Az üzemmód a nevét onnan kapta, hogy az itt beállított, komfort hőmérsékletnél kisebb hőfok esetén a fűtőpanel kevesebb áramot fogyaszt, ezért gazdaságosabban üzemel. Ha itt beállít egy csökkentett hőmérsékletet, akkor nem kell a fűtőkészülék hőmérséklet beállításával többet foglalkoznia, mert ha otthon van, egyszerűen kiválaszthatja a komfort üzemmódot, ha pedig nincs otthon vagy éjszaka van egy gombnyomással átkapcsolhat az ECO üzemmódba. A komfort és az ECO hőmérséklet célszerű megválasztásával az elektromos fűtés jóval takarékosabb.

Program üzemmód

Program üzemmódAz igazi energiamegtakarítás ezzel a funkcióval érhető el. Kétféle programozás lehetséges: egy tetszőlegesen beállított napi programozás és egy egyszerűsített heti programozás. A napi programozás esetén, egy napon belül, órákra bontva állíthatja be, hogy az elektromos radiátor mikor tartson komfort, mikor pedig ECO hőmérsékletet. Az egyszerűsített heti programozás pedig úgy működik, hogy Ön a hét minden napjára egy-egy előre megírt program közül választhat. Összesen hat ilyen program közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A program üzemmódban a fűtőpanel a beállított időszakok szerint vált a komfort hőmérsékletről az ECO hőmérsékletre és vissza.

Időzített kikapcsolás üzemmód

Időzített kikapcsolás üzemmódEgyszerű, nagyon könnyen beállítható időzítés, mellyel megadhatja, hogy mennyi idő elteltével kapcsoljon le az elektromos radiátor. Ez az idő minimum egy, legfeljebb nyolc óra lehet egész óra lehet.

A fűtőpanel biztonsági és energiafogyasztás csökkentő funkciói

Az elektromos fűtés esetén a biztonság mindennél fontosabb, ezért az Evidence 3 DIGITAL HD fűtőpanel borulásvédelemmel és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. A borulásvédelemnek akkor van szerepe, ha a fűtőkészüléket hordozható elektromos radiátorként, az opciós lábkészletre szerelve használják. A borulásvédelem úgy működik, hogy a fűtőkészülék azonnal kikapcsol, ha felborul. Természetesen, miután felállította a lábaira, ismét fűt. A túlmelegedés védelem szintén hasonló elven működik: a fűtőpanel érzékeli, ha a belső hőmérséklete magasabb, mint a megengedett és kikapcsol. Miután a hőmérséklet a megengedett szintre csökken, ismét rendeltetésszerűen működik. A véletlen beállítások elkerülése érdekében a kezelőfelület gombjait le lehet zárni ("gyerekzár"). Ez a fűtőpanel fagymentesítésre is alkalmas. A fagymentesítéshez a komfort üzemmódot kell választani és 7 °C-ot kell beállítani.

Elektromos radiátor könnyen kezelhető, felhasznlóbarát digitális felülettel!

A kezelőpanel esztétikus és könnyen áttekinthető.

Nagy teljesítményű elektromos radiátor falon, de lábakon is

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A kifejezetten nagy teljesítményű, 2000 W-os Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor egy teljes értékű fő fűtés még a nagyobb helyiségekben is. Éppen ezért alapesetben a falra kell szerelni, amihez egy 2-4 tiplivel és csavarral rögzíthető tartókeret áll rendelkezésre. Erre a fűtőpanel felpattintható. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy takarításkor, festéskor a fűtőtest egy mozdulattal eltávolítható, majd ugyanilyen könnyen visszahelyezhető. A villamos csatlakoztatáshoz 130 cm vezetékkel és villásdugóval látták el. Figyelem! A 2500 W-os teljesítmény nem kicsi, ezért még a szokottnál is nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fali csatlakozóaljzat megfelelő állapotára! A külön rendelhető lábkészlet felszerelése esetén egy nagy teljesítményű, ugyanakkor kis súlya miatt könnyedén mozgatható hordozható elektromos radiátor is egyeben. Hordozható kivitelben -biztonsági okokból- ne használja fürdőszobában! A fűtőkészülékre 5 év teljes körű garanciát adunk, amihez nem kell külön díjat fizetnie, vagy regisztrálnia.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

20 m2-nél kisebb helyiségekbe kisebb fűtőtest ajánlott, ezért az Evidence 3 DIGITAL HD elektromos fűtőpanel kisebb teljesítménnyel is megrendelhető!

A 2500 W-os Evidence 3 DIGITAL elektromos radiátor különösen nagy teljesítményű, de kis helyigényű.

Vásárlás előtt kérjük ellenőrizze, hogy van-e elég hely a falon a fűtőpanel számára!

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (2500 W)
Teljesítmény 2500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 11,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 90,9 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 6,3 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - heti programozás:egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart; napi programozás:a programot órákra bontva egyeileg adhatja meg
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 21-25 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók