Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor 500 W

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 003031
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W 5 m2-ig

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kisebb helyiségekbe, fürdőszobákba ajánlott energiatakarékos fűtőkészülék, amely egyszerűen programozható, időzíthető és még nyitott ablak érzékelővel is ellátott. Fali kivitelű, de a mobil használathoz lábak is rendelhetők hozzá.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Egyszerűen kezelhető elektromos fűtés fürdőszobába is

Akár 25 % energia megtakarítás.Az Evidence 3 DIGITAL HD 500 W-os elektromos radiátor kis mérete és IP24 -es védettsége miatt kiváló fűtés a fürdőszobában is. Biztonságos, a számos kényelmi és energiatakarékossági üzemmód pedig nagyon könnyen kiválasztható. *Az energiamegtakarítás a gyártói adatok szerint akár 25 % is lehet, egy mechanikus termosztáttal szerelt készülékhez képest.

Milyen üzemmódokkal rendelkezik ez az elektromos radiátor?

Az aktuális üzemmódot egy piros LED jelzi.

Komfort üzemmód

Komfort üzemmódEz a legegyszerűbben használható üzemmód, lényegében a kézi beállításnak felel meg. Egyszerűen csak állítsa be a fel-le nyilakkal, hogy hány °C-ot szeretne a helyiségeben, ezután az elektromos radiátor ezt a hőmérsékletet fogja tartani. A beállítás során a kívánt hőmérsékletet a nagy méretű, könnyen leolvasható LED kijelző mutatja.

ECO vagy gazdaságos üzemmód

Ez egy olyan hőmérséklet amit akkor célszerű tartani, ha nincs otthon, vagy éjszaka van. Ha előre beállítja, hogy ilyen esetekben hány °C-ot szeretne, nem kell állandóan a fűtőpanel hőfok beállításával bajlódnia, egyszerűen csak át kell kapcsolnia a komfort hőmérsékletről az ECO hőmérsékletre, vagy fordítva, így fűtési költséget takaríthat meg.

Program üzemmód

Program üzemmódA legtöbb elektromos radiátor programozása meglehetősen összetett feladat, ezért az Evidence 3 DIGITAL HD 500 W-os fűtőpanel esetében a heti programozáshoz a gyártó hat darab előre megírt, a legtöbb család számára megfelelő programot táplált a készülékbe. Ezek napi programok, amelyekkel a fűtőkészülék egyes időszakokban komfort, más időszakokban ECO hőmérsékletet tart. A hét minden napjára választhat egy-egy tetszőleges programot a hat közül. A heti programozáson kívül, órákra bontott, egyedi napi programozást is választhatA program üzemmód használatával az elektromos fűtés sokkal takarékosabb! 

Időzített kikapcsolás üzemmód

Időzített kikapcsolás üzemmódEgy egyszerű, ugyanakkor hasznos funkcióról van szó: beállíthatja, hogy az elektromos fűtés hány óra elteltével kapcsoljon le. A legkisebb választható időtartam 1 óra, a legnagyobb pedig 8 óra.

Ez az elektromos radiátor számos hasznos funkcióval rendelkezik

Nem csak a különböző üzemmódok teszik gazdaságossá és biztonságossá ezt a fűtőkészüléket, hanem a hasznos kiegészítő funkciói is. Ilyen hasznos funkció a nyitott ablak érzékelés. A nyitott ablak érzékelés lényege, hogy az elektromos radiátor automatikusan kikapcsol, ha hirtelen hőmérséklet esést érzékel a helyiségben, így nincs felesleges fogyasztás. A fűtőpanel fagymentesítésre is használható, ilyenkor a komfort üzemmódot kell választani és egyszerűen a legkisebb hőfokra kell állítani a fűtőkészüléket. Ez pontosan 7 °C. Fontos biztonsági funkció a túlmelegedés védelem, a borulás érzékelés és a "gyerekzár". Ha a fűtőpanel túlmelegszik (pl. letakarják, annak ellenére hogy ezt nem szabad), automatikusan kikapcsol, ugyanakkor ha kihűl, újra üzembe helyezhető. A borulásérzékelőnek akkor van jelentősége, ha lábakra szerelve üzemel a fűtőtest. Ilyenkor, ha véletlenül felborul automatikusan kikapcsol, de ha felállítják újra működőképes lesz.

Elektromos radiátor könnyen kezelhető, felhasznlóbarát digitális felülettel!

A kezelőpanel egyértelmű és könnyen áttekinthető.

A fűtőpanel felszerelése gyors és egyszerű

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Az Evidence 3 DGITAL HD 500 W-os fűtőpanel felszerelése a tartozék fali tartókerettel egyszerű és gyors. A keret 2-4 tiplivel és csavarral rögzíthető a falra, maga a fűtőtest pedig egyszerűen felpattintható, vagy leakasztható erről. Ez nem csak a telepítéskor, hanem takarításkor és festéskor is nagyon előnyös. A hálózati csatlakoztatás is egyszerű, hiszen a fűtőkészülék készre szerelt villásdugóval kerül forgalomba. Nem csak a falon, hanem az opciós lábkészlet segítségével mobil változatban is kiváló elektromos fűtés, 5 év teljes körű garanciával. Figyelem! Biztonsági okokból fürdőszobában - a biztonsági előírások betartásával- csak a falra szerelve használható!

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

A Thermor Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor nagyob teljesítménnyel is rendelhető!

Az 500 W-os Evidence 3 DIGTAL elektromos radiátor nagyon kis helyen elfér.

Azt javasoljuk, hogy a fenti ábrán tekintse át a fűtőtest méreteit, hogy biztosan elférjen a tervezett helyen!

Típus Thermor Evidence 3 DIGITAL HD (500 W)
Teljesítmény 500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 2,3 A
Védettség IP 24 (a biztonsági előírások figyelembe vátelével az elektromos radiátor fürdőszobában is felszerelhető)
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 39,1 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,1 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Komfort üzemmód igen - a fűtőpanel a szobahőmérsékletet tartja
ECO üzemmód igen - takarékos (távolléti) hőmérséklet
Program üzemmód igen - heti program:egy hétre előre, minden napra hat előre megírt program közül választhat; napi program:egyedileg állítható be
Időzítés üzemmód igen - beállítható, hogy a fűtőkészülék hány óra eleteltével kapcsoljon ki (1-8 óra között)
Nyitott ablak érzékelés igen - az elektromos radiátor kikapcsol, ha hőmérséklet esést érzékel
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, program és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület max. 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók