Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Thermor Evidence 3 Plus elektromos radiátor - új HD fűtőpanel

Energiatakarékos elektromos fűtés egyszerű napi és heti programozással

A Thermor Evidence 3 Plus új generációs energiatakarékos elektromos radiátor. Teljesíti a 2022-es évtől bevezetett szigorú ErP követelményeket. Ez azt jelenti, hogy ez az elektromos radiátor garantáltan még kevesebb áramot fogyaszt mint az elődei. A gyártó szerint az energiamegtakarítás akár 25% is lehet egy hagyományos, mechanikus vezérlésű villanyradiátorhoz képest. Az energiatakarékos elektromos fűtés valamennyi elektronikus vezérléssel rendelkező fűtőpanel esetében a pontos vezérléssel és számos kiegészítő funkcióval érhető el. A kiegészítő funkciók (pl. programozás, időzítés) beállítása szinte valamennyi fűtőkészülékeknél viszonylag bonyolult feladat. Éppen ezért Thermor Evidence 3 Plus elektromos radiátort úgy tervezték meg, hogy rendelkezzen a legfontosabb komfortnövelő és energiafogyasztást csökkentő funkciókkal, ugyanakkor a kezelése a lehető legegyszerűbb legyen.

Akár 25 % energia megtakarítás.Miben nyújt többet az Evidence 3 Plus elektromos radiátor? A legfontosabb, hogy a hőmérséklet beállítást 0,5 °C-okonként lehet elvégezni. Ez ugyan nem tűnik fontosnak, azonban az energiatakarékos működés valamint a komfortérzetünk miatt meglehetősen fontos fejlesztés. Másik további jelentős előnye, hogy a programozás során 7 előre megírt séma közül lehet választani, így a beállítás nagyon egyszerű. Ugyanakkor a sémák szükség szerint megváltoztathatók, a programozás az egyedi igényekhez igazítható. Fontos energiafelhasználás csökkentő funkció a nyitott ablak érzékelés, melynek lényege, hogy a fűtőpanel készenléti állapotba kapcsol, ha "nyitott ablakot" érzékel, így nem fogyaszt feleslegesen.

A zárt kompozit, vagy diffúz fűtőbetét, a teljesen elektronikus vezérlés, a borulás- és túlmelegedés érzékelés ebben a kategóriában olyan alapvető tulajdonságok amelyekkel természetesen ez az elektromos radiátor is rendelkezik. Az IP 24-es védelem miatt fürdőszobában is felszerelhető. A fali szerelőkeret a fűtőpanel alaptartozéka, de akár lábkészlet is rendelhető hozzá, így kiváló mobil elektromos fűtés is egyben. A Thermor Evidence 3 Plus HD fűtőpanel mellé alapszolgáltatásként 5 év teljes körű garancia jár, amiért sem regisztrálni, sem különdíjat fizetni nem kell.

*Gyártói adat.

Rendezés:

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 500 W

66.990 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W 5 m2-ig

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kisebb szobákba, fűrdőszobákba ajánlott IP 24 védettségű elektromos fűtőkészülék. Egyszerűen beállítható, napi és heti programozással. Nagyon pontos hőmérséklet beálítás 0, 5 °C -onként.

Gyártói cikkszám: 100295

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 1000 W

73.990 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 6-10 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD hőleadás  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Továbbfejleszetett, kettős hatású, energiatakarékos elektromos konvektor. Egyszerre fűt sugárzó hővel és meleg levegővel. Napi és heti programozással ellátott, nagyon egyszerűen kezelhető. A kívánt hőfok precízen, 0,5 °C léptékben állítható be.

Gyártói cikkszám: 100296
2

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 1500 W

79.990 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Energiatakarékos, közepes teljesítményű fűtőtest. Ideális elektromos fűtés a közepes méretű szobákban, vagy akár egy nagyobb fürdőszobában is. Nagyon pontos beállítás (0,5°C pontossággal) napi és heti programozási lehetőség, valamint számos hasznos kiegészítő funkció jellemzi.

Gyártói cikkszám: 100297
4

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2000 W

89.990 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Az átlagos mérteű szobák energiatakarékos elektromos fűtése, kettős hőleadással. Napi és heti programozással, egyszerű kezelhetőséggel, számos energiafelhasználást csökkentő és komfortfokozó funkcióval. A kívánt hőmérsékletet, precízen, 0,5 °C-os lépéssekkel adhatja meg.

Gyártói cikkszám: 100298
1

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2500 W

94.990 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Nagy teljesítményű, energiatakarékos elektromos fűtőpanel, nagy alapterületű helyiségek fűtéséhez. Napi és heti programozás, nagyon pontos hőmérsékletbeállítás és sok hasznos kiegészítő funkció jellemzi. Könnyen kezelhető, kifejezetten felhasználóbarát fűtőkészülék.

Gyártói cikkszám: 100299
1

Energiatakarékos elektromos fűtés egyszerűen, hatékonyan

Kényelem és biztonságA Thermos Evidence 3 Plus elektromos radiátor tervezése során a két legfontosabb szempont az energiatakarékos működés és a lehető legegyszerűbb használat állt. Ez a fűtőpanel minden fontos energiafelhasználás csökkentő funkcióval rendelkezik, ugyanakkor a használata egyszerű és kényelmes. A programozás egyszerű, mert a hét minden napjára 7 db, egy-egy előre megírt program közül választhat. Ezek közül a programok közül könnyedén kiválaszthatja az Őn életmódjának legjobban megfelelőt. De mi van akkor, ha Önnek egyedi programra, időzítésre van szüksége? Ez sem probléma, mert az előre megírt programok tetszés szerint személyre szabhatók. A kellemes hőérzet és pontos szabályozás érdekében ez az elektromos radiátor kettős hőleadással működik: egyszerre fűt a felső rácsokon kiáramló meleg levegővel és az előlapon leadott sugárzó hővel. A zárt, diffúz fűtbetét nem izzik és nem is ráz.


Elegáns kivitelű fűtőpanel, francia formatervezéssel

Francia formatervezésA megjelenés is fontos. A Thermor Evidence 3 Plus fűtőpanel vékony kivitelű, egyhén ívelt kivitelű előlappal. Megjelenése a kifinomult francia formatervezést tükrözi, színe fehér (RAL 9016). A fűtőtest nemcsak szép, de igen tartós is, mert acéllemezből készül, műanyaggal csak a legszükségesebb helyeken találkozhatunk. A fűtőtesthez harmonikusan illeszkedő, ugyanakkor jól látható, szintén fehér színű vezérlőpanelt a fűtőpanel tetején helyezték el.


Felhasználóbarát fűtőpanel, mert könnyű felszerelni és egyszerű kezelni

A Felhasználóbarát fali tartókeret a fűtőpanel alaptratozéka. Először a tartókeretet kell felszerelni 2-4  tipli segítségével. Magát a fűtőtestet erre a tartókeretre kell felakasztani. fűtőtest felakasztása és leakasztása egyaránt egyszerű, ami nagyon jól jön a takarítás során, hiszen így könnyen hozzáférhetővé válik a fűtőpanrl mögötti terület. A külön rendelhető lábak felszerelsével máris mobil elektromos fűtőpanel lesz. A villamos hálzathoz villanyszerelő nélkül, szokásos villásdugóval csatlakozatható.

A kezelőfelület ergonomikus, jól áttekinthető. A hőfok beállítást és a programozást nagyméretű LED kijelző segíti. Nagyon praktikusan az elektromos radiátor tetején kapott helyet a vezérlő, ami így nagyon jól hozzáférhető, ugyanakkor a kijelző és visszajelző LED-ek fénye éjszaka, alvás közben nem zavaró. A fűtőkészülék használata során a következő üzemmódok közül választhat:

Komfort üzemmód KOMFORT üzemmód - a fűtőpanel a szoba-hőmérsékletet tartja

ECO üzemmód GAZDASÁGOS üzemmód - a KOMFORT üzemmódhoz képest alacsonyabb hőfok állítható be

Program üzemmód PROGRAM üzemmód - az elektromos fűtés a program szerin vált a KOMFORT és az ECO hőmérséklet között


Ez a fűtőpanel fűtés költéget takarít meg Önnek

Mennyire energiatakarékos ez a fűtőpanel? A gyártói nyilatkozata szerint ez a fűtőpanelell 25 %-os energiamegtakarítás is elérhető, egy hagyományos, mechanikus termosztáttal szerelt villanyradiátorhoz képest. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy a Thermor Evidence 3 Plus elektromos radiátor a korszerű, zárt, diffúz fűtőbetét mellett rendkívül precíz elektronikával van ellátva. Az Ön által beállított hőmérsékletet az elektronka nagyon pontosan tartja, ráadásul a kívánt hőfokot 0,5 °C-os lépésekben adhatja meg. Magyarul: ha Ön például 22,5 °C-os hőmérsékletet állít be, a fűtőpanel pontosan ezt a hőmérsékletet fogja tartani, se többet, sem kevesebbet. Ez azért fontos, mert így még időlegesen sincs a szükségesnél több fűtés, a szükségesnél több energiafelhasználás, ugyanakkor fázni sem fog. Az energiafelhasználást a fűtőkészólék programozásával csökkenthetjük tovább. A hét minden napjára külön-külön állíthatja be, hogy amikor otthon van komfortos szobahőmérséklet, távollétében ben pedig egy csökkentett, gazdaságos hőfok legyen. Nem fogy felesegesen az energia akkor sem, ha szellőztet, mert ez a fűtőpanel nyitott abalak érzékeléssel is ellátott. Ha 7°C-ot állít be, akár fagymentesítésre is használhatja. Mindezek miatt ez az elektromos radiátor észrevétlenül csökkenti a fűtési költségeit.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy hogyan lesz egy villanyradiátor energiatakarékos, olvassa el az az oldalunkat ahol megtudhatja ahol részletesen le van írva a korszerű elektromos radiátor működése és az is, hogy milyen kényelmi funkcióval rendelkeznek ezek a készülékek.