Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2500 W
94.990 Ft (74.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2500 W

94.990 Ft (74.795 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 100299
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Nagy teljesítményű, energiatakarékos elektromos fűtőpanel, nagy alapterületű helyiségek fűtéséhez. Napi és heti programozás, nagyon pontos hőmérsékletbeállítás és sok hasznos kiegészítő funkció jellemzi. Könnyen kezelhető, kifejezetten felhasználóbarát fűtőkészülék.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítményű elektromos fűtés gyorsan, egyszerűen

Akár 25 % energia megtakarítás.A 2500 W-os Evidence 3 Plus HD programozható elektromos radiátor igazán nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos! Telepítése gyors, a kezelése pedig nagyon egyszerű. IP 24-es védelemmel rendelkezik és egy sor hasznos funkcióval látták el, melynek eredményeként *25%-al kevesebb villamos áramot fogyaszt, mint egy hagyományos termosztáttal rendelkező villanyradiátor (gyártói adat). 

Elektromos radiátor kényelmesen elérhető üzemmódokkal

Az üzemmódok kiválasztása gyors és egyszerű, a választott üzemmódot pedig egy sárga fényű LED jelzi.

Nappali (komfort) üzemmód

A nappali hőmérséklet azaz a komfort hőmérséklet beállítására és tartására szolgáló üzemmód. Az elektromos radiátor pontosan azt a hőmérsékletet tartja, amit Ön a fel-le nyilak segítségével megad. A beállítás alatt a °C-ban megadott hőmérséklet értékeket a jól látható, LED kijelzőn kísérheti figyelemmel. A kívánt szobahőmérsékletet nem csak egész fokokban, hanem fél °C-os léptékben állíthatja be. A LED kijelző az elektromos radiátor tetején kapott helyet. A beállítás során erősebb, a működés során halványabb fénnyel világít, ezért a kezelőpanel fénye éjszaka sem zavaró.

Gazdaságos vagy éjszakai (ECO) üzemmód

Az üzemmód a nevét onnan kapta, hogy az itt beállított, komfort hőmérsékletnél kisebb hőfok esetén a fűtőpanel kevesebb áramot fogyaszt, ezért gazdaságosabban üzemel. Ha itt beállít egy csökkentett hőmérsékletet, akkor nem kell a fűtőkészülék hőmérséklet beállításával többet foglalkoznia, mert ha otthon van, egyszerűen kiválaszthatja a komfort üzemmódot, ha pedig nincs otthon vagy éjszaka van, egy gombnyomással átkapcsolhat az ECO üzemmódba. A komfort és az ECO hőmérséklet célszerű megválasztásával az elektromos fűtés jóval takarékosabb.

Program üzemmód

Az igazi energiamegtakarítás ezzel a funkcióval érhető el. A könnyű kezelés érdekében ezt az elektromos fűtőpanelt egyszerűsített heti programozással látták el. Az egyszerűsített heti programozás úgy működik, hogy Ön a hét minden napjára egy-egy előre megírt program közül választhat. Összesen hét ilyen program közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Ha egyik előre megírt program sem megfelelő Önnek, akkor ezeket a napi programokat a tetszése szerint átírhatja (ez az elektromos radiátor napi programozása). A program üzemmódban a fűtőpanel a beállított időszakok szerint vált a komfort hőmérsékletről az ECO hőmérsékletre és vissza.

A fűtőpanel biztonsági és energiafogyasztás csökkentő funkciói

Az elektromos fűtés esetén a biztonság mindennél fontosabb, ezért az Evidence 3 Plus HD elektromos fűtőpanel borulásvédelemmel és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. A borulásvédelemnek akkor van szerepe, ha a fűtőkészüléket hordozható elektromos radiátorként, az opciós lábkészletre szerelve használják. A borulásvédelem úgy működik, hogy a fűtőkészülék azonnal kikapcsol, ha felborul. Természetesen, miután felállította a lábaira, ismét fűt. A túlmelegedés védelem szintén hasonló elven működik: a fűtőpanel érzékeli, ha a belső hőmérséklete magasabb, mint a megengedett és kikapcsol. Miután a hőmérséklet a megengedett szintre csökken, ismét rendeltetésszerűen működik. A véletlen beállítások elkerülése érdekében a kezelőfelület gombjait le lehet zárni ("gyerekzár"). Ez a fűtőpanel fagymentesítésre is alkalmas. A fagymentesítéshez a komfort üzemmódot kell választani és 7 °C-ot kell beállítani. Fontos kényelmi és energiatakarékossági funkció a nyitott ablak érzékelés, más néven a huzatérzékelő. A nyitott ablak érzékelés úgy működik, hogy az elektromos radiátor érzékeli, ha a szobában hirtelen nagy hőmérsékletesés következik be és lekapcsol. Kis idő elteltével újra működésbe kezd. Ennek köszönhetően nyugodtan szellőztethet, anélkül hogy az elektromos fűtés feleslegesen menne.

Nagy teljesítményű elektromos radiátor falon, de lábakon is

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A kifejezetten nagy teljesítményű, 2500 W-os Evidence 3 Plus HD energitakarékos elektromos radiátor egy teljes értékű fő fűtés még a nagyobb helyiségekben is. Éppen ezért alapesetben a falra kell szerelni, amihez egy 2-4 tiplivel és csavarral rögzíthető tartókeret áll rendelkezésre. Erre a fűtőpanel felpattintható. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy takarításkor, festéskor a fűtőtest egy mozdulattal eltávolítható, majd ugyanilyen könnyen visszahelyezhető. A villamos csatlakoztatáshoz 130 cm-s vezetékkel és villásdugóval látták el. Figyelem! A 2500 W-os teljesítmény nem kicsi, ezért még a szokottnál is nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fali csatlakozóaljzat megfelelő állapotára! A külön rendelhető lábkészlet felszerelése esetén egy nagy teljesítményű, ugyanakkor kis súlya miatt könnyedén mozgatható, hordozható elektromos radiátor is egyeben. Hordozható kivitelben -biztonsági okokból- ne használja fürdőszobában! A fűtőkészülékre 5 év teljes körű garanciát adunk, amihez nem kell külön díjat fizetnie, vagy regisztrálnia.

Kis pipa narancs 5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

20 m2-nél kisebb helyiségekbe kisebb fűtőtest ajánlott, ezért az Evidence 3 Plus HD elektromos fűtőpanel kisebb teljesítménnyel is megrendelhető!

A 2500 W-os Evidence 3 Plus elektromos radiátor nagyon nagy teljesítményű, de kis helyen is elfér.

Vásárlás előtt kérjük ellenőrizze, hogy van-e elég hely a falon a fűtőpanel számára!

Típus Thermor Evidence 3 Plus HD (2500 W)
Teljesítmény 2500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 11,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 90,9 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 6,3 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Heti és napi programozás egy hétre előre, minden napra 7 előre megírt program közül választhat, a programokat egyedi igényei szerint módosíthatja
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 21-25 m2

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 01. 16. -
Kiváló