Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Ivigo Professional programozható elektromos konvektor

Profi elektromos konvektor - programozható fűtőpanel

Az Ivigo professional elektromos konvektor programozhatóMitől profi az Ivigo Professional elektromos konvektor? Attól, hogy szinte minden működési paramétere programozható, így az elektromos fűtés még takarékosabb! Ez a fűtőpanel elsősorban azoknak ajánlott akik a nem idegenkednek az összetettebb beállításoktól és a legtöbbet szeretnék kihozni a korszerű elektromos fűtés nyújtotta lehetőségekből. Az Ivigo Professional fűtőpanel főbb, programozható paraméterekkel rendelkező funkciói:

  • Szobahőmérséklet beállítás - hőmérséklet kalibrációval

  • Napi és heti időzítés - utóbbi a hétköznapokra és hétvégére külön-külön

  • Nyitott ablak érzékelés huzatérzékelés, lekapcsol, ha esik a hőmérséklet

  • Adaptív bekapcsolás - a programozott időpontra már a szobahőmérséklet várja

  • Jelenlét érzékelés - kikapcsol, ha egy meghatározott ideig nincs mozgás

A lábkészlet az elektromos konvektor alaptartozéka. Akár 20 % energia megtakarítás.A programozható paramétereknek köszönhetően nagyon takarékos elektromos radiátor amelynek az energiafogyasztását a kijelzőről le is olvashatja. A fűtőpanel különlegessége a modulációs teljesítmény szabályozás, ami még a jóval drágább villanyradiátorok esetében is ritka. A modulációs teljesítmény szabályozás lényege, hogy ez a fűtőpanel nem csak egyszerű ki-be kapcsolásokkal tartja a szoba-hőmérsékletet, hanem képes a teljesítményét a fűtési szükségletekhez igazítani (pl. ha csak kicsit kell fűteni, egy 2000 W-os modell lehet, hogy csak 500 W-al fűt, amit a kijelző meg is jelenít). IP 24- es védelemmel és kb. 2 m-es vezetékkel kerül forgalomba. A fali tartókeret és a lábkészlet az elektromos radiátor alaptartozéka.

*Konvekciós elven működő korszerű fűtőpanel, amellyel jelentős, akár 20% -os energiamegtakarítás is elérhető, egy mechanikus termoszttáttal rendelkező hagyományos villanyradiátorhoz képest.

Rendezés:
49.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W 5 m2-ig

Kis pipa narancssárgaFali és mobil egyszerre

Kis pipa narancssárgaProgramozható    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kisebb helyiségekben, de akár fürdőszobában is praktikus konvekciós fűtőtest, jelenlét és huzatérzékelővel, energia fogyasztás kijelzéssel. Fali és mobil elektromos konvektor egyben, mert a lábkészlet is alaptartozék!

Gyártói cikkszám: EPK4550P05
55.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 5-10 m2

Kis pipa narancssárgaFali és mobil egyszerre

Kis pipa narancssárgaProgramozható    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kisebb szobában, vagy fürdőszobában használható fűtőtest, jelenlét- és huzatérzékeléssel, energia fogyasztás monitorozással. Mobil  elektromos radiátor is, mert a dobzban a fali tartókeret mellett lábkészeltet is talál!

Gyártói cikkszám: EPK4570P10
59.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 10-15 m2

Kis pipa narancssárgaFali és mobil egyszerre

Kis pipa narancssárgaProgramozható    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Közepes méretű helyiségek ideális fűtőkészüléke, mozgás- és huzatérzékelővel, energiafogyasztás visszajelzéssel. A tartozék lábakra szerelve nemcsak fali, hanem mobil villanyradiátor is.

Gyártói cikkszám: EPK4570P15
64.900 Ft

Ingyenes szállítás    5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 15-20 m2

Kis pipa narancssárgaFali és mobil egyszerre

Kis pipa narancssárgaProgramozható     ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Villanyradiátor nagyobb szobákba, mozgás- és nyitott ablak érzékeléssel, fogyasztás visszajelzéssel. A lábkészletet felszerelve hordozható villanyradiátor is egyben.

Gyártói cikkszám: EPK4590P20
66.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2500 W 20-25 m2

Kis pipa narancssárgaFali és mobil egyszerre

Kis pipa narancssárgaProgramozható    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Különösen nagy teljesítményű villanyradiátor, mozgásérzékelő szenzorral, huzatérzékeléssel és energiafelhasználás visszajelzéssel. A tartozék lábakra szerelve, könnyen mozgatható, mobil fűtőkészülék.

Gyártói cikkszám: EPK4590P25
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Az Ivigo Professional fűtőpanel gyárilag fali tartókerettel és lábkészlettel kerül forgalomba (azaz mindkettőt megtalálja a csomagolásban), ezért egyszerre fali és hordozható villanyradiátor is. Fontos! Fürdőszobában -biztonsági okokból- csak falra szerelve használja! Működési elvét tekintve elektromos konvektor, amelyben a levegőt egy nagy fajlagos felületű, zárt, bordás alumínium fűtőbetét melegíti fel. A meleg levegő a hideg és a meleg levegő sűrűségkülönbsége miatt kialakuló természetes konvekció miatt, ventilátor nélkül, hangtalanul távozik a fűtőpanelből. Nem csak a zárt fűtőbetét teszi biztonságossá ezt a fűtőtestet, hanem a túlmelegedés és a borulás védelem is. A konvektor biztonsági gyerekzárral is ellátott.

Elektromos fűtés korszerű készülékekkel >>>