Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Riva 3 elektromos törölközőszárító és fürdőszobai fűtés

ErP ready elektromos törölközőszárító, akasztókkal, főfűtésre

Akár 25 % energia megtakarítás.A Riva 3 elektromos törölközőszárító nem csak egy egyszerű szárító, hanem az európai energetikai követelményeknek megfelelő, ErP ready fürdőszobai elektromos fűtés is egyben. Kifejezetten szép kivitelű fűtőkészülék. Működési elvét tekintve különleges hőközlő folyadékkal töltött fűtőtest, melyben egy célszerűen elhelyezett fűtőelem gondoskodik a szárításhoz szükséges hőmérsékletről. Megjelenésében csaknem olyan, mint a központi fűtésre szerel törölközőszárító radiátor, de annál sokkal többet nyújt: digitális vezérléssel, BOOST funkcióval és heti programozási lehetőséggel ellátott, ráadásul a selyemfehér színű fényezésének köszönhetően különösen esztétikus megjelenésű. A szárításhoz három leszedhető akasztófül áll rendelkezésre, ezért nem szükséges a csöveken átbújtatni a nedves törölközőt, vagy ruhát.

*Gyári adat.

Rendezés:

Riva 3 - elektromos törölközőszárító radiátor 500 W

89.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a szárítót az 500 W-os Riva 4 radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 471412

Riva 3 - elektromos törölközőszárító radiátor 750 W

109.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a szárítót a 750W-os Riva 4 radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 471413

Riva 3 - törölközőszárító elektromos radiátor 1000 W

126.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a szárítót az 1000 W-os Riva 4 radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 471414
1

A Riva 2 elektromos törölközőszárító szép és nagyon korszerű egyszerre: A Riva 3 törölközőszárító energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés is egyben.

Kis pipa narancsKülönösen esztétikus megjelenés - selyemfehér szín

Kis pipa narancsTörölközőszárító akasztófülek - nem kell a törölközőt átbújtatni

Kis pipa narancsErP ready elektromos fűtés - akár 25% energiamegtakarítás

Kis pipa narancsDigitális termosztát - a beállításokat LCD kijelző mutatja

Kis pipa narancsHeti programozás - a hét napjaira előre programozható

Kis pipa narancsBOOST fokozat - gyors felfűtés maximális teljesítménnye

Kis pipa narancsGyerekzár - véletlen beállítás ellen védett

Kis pipa narancsTöbb méretben és teljesítménnyel kapható - 500 W / 750 W / 1000 W

A Riva 3 elektromos törölközőszárítót a falra kell szerelni

A Riva 3 elektromos törölközőszárítót nagyon egyszerű a villamos hálózatra kötni, de azért mégis szaktudás kell hozzá. Ezért azt javasoljuk, hogy a fűtőkészülék hálózati csatlakoztatását szakképzett villanyszerelővel végeztesse és! A fűtőtesthez mellékelt használati útmutatóból megtudhatja a rögzítési pontok pontos helyét, vagyis, hogy hová kell a lyukakat kifúrni a tiplik és  tartócsavarok számára. Ezt a villanyradiátort fixen, szerelődobozban kell a hálózathoz csatlakoztatni, amihez szintén részletes leírást talál. IP 24 -es védelmének köszönhetően fürdőszobában is teljesen biztonságos elektromos fűtés. Azért, hogy a fűtőtest biztosan elférjen az Ön által elképzelt helyen, a termékadatlapon minden egyes elektromos törölközőszárító esetében megadjuk a pontos méreteket és a rögzítési pontok helyzetét.

Gazdaságos elektromos fűtés ErP ready minősítéssel

ErP ready elektromos fűtőkészülékBár szinte az összes, a webáruházunkban kapható elektromos törölközőszárító alkalmas a fürdőszoba fűtésére is, a Riva 3 fűtőtest ezen a téren kiemelkedik közülük. Miben nyújt többet a Riva 3 elektromos törölközőszárító, mint a többi hasonló fűtőtest? A válasz egyszerű: ezt a villanyradiátort kifejezetten fő fűtésre tervezték! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a beépített programozható elektronikának köszönhetően akár 25 % energiamegtakarítás is elérhető vele egy egyszerű, mechanikus szabályozással rendelkező villanyradiátorhoz képest! Tehát kiváló törölközőszárító és energiatakarékos ErP ready elektromos fűtés is egyszerreAlapvetően két üzemmód közül választhat:

Kis pipa narancsManuális üzemmód (inaktív üzemmód) - a fűtőtest a beállított szoba hőmérsékletet tartja

Kis pipa narancsProgram üzemmód (aktív üzemmód) - a fűtőkészülék működése a hét napjaira időzíthető

Manuális üzemmód - a hőmérséklet beállítás kézzel

A manuális, vagy másképpen inaktív üzemmód esetén az elektromos törölközőszártó azt a hőmérsékletet tartja amit Ön beállít. A kiválasztott hőmérsékletet LCD kijelző jeleníti meg. A villanyradiátor segítségével  a fürdőszobában elérhető legmagasabb hőmérséklet 28°C. A fagyvédelmi funkció választása esetén az elektromos radiátor 7 °C-ot tart, míg a nyári üzemmód esetén egyáltalán nem fűt. Ha bekapcsolja a törölközőszárító BOOST funkcióját, a fűtőkészülék egy adott időtartalmon át teljes teljesítménnyel fűt. Ezt az időszakot Ön állíthatja be, 15 és 120 perc között. A BOOST funkció a nyári üzemmódban is működik.

Kis pipa narancsFagymentesítés - 7°C-os fagyvédelmi hőmérséklet

Kis pipa narancsNyári üzemmód - az elektromos radiátor nem kapcsol be

Kis pipa narancsBOOST - az elektromos törölközőszárító egy adott ideig maximális teljesítménnyel fűt

Program üzemmód - elektromos fűtés időzítéssel a hét minden napjára

Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.

A program, vagy másképpen aktív üzemmódban a hét valamennyi napján három olyan időszakot állíthat be amikor az elektromos törölközőszárító az Ön által kívánt komfort hőmérsékletet tartja. A szoba hőmérsékleten kívül az is beállítható, hogy hány fokkal kisebb hőmérsékletet biztosítson az elektromos fűtés a beállított időszakok között. Ez az úgynevezett ECO hőmérséklet, amit készenléti hőmérsékletnek is hívnak. A jól megválasztott ECO hőmérséklettel az elektromos radiátor kevesebb áramot fogyaszt, mégis gyorsan felfűt a kellemes komfort hőmérsékletre, mert a helység nem hűl túlságosan le. A program üzemmód  tudatos használatával az elektromos fűtés gazdaságosabb üzemeltethető.

Kis pipa narancsECO hőmérséklet - megadhatja, hogy hány °C-al legyen alacsonyabb a hőmérséklet, ha nincs otthon.

Elektromos radiátor és törölközőszárító választék >>>