Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Riva 3 - törölközőszárító elektromos radiátor 1000 W

Ár:
126.900 Ft (99.921 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Elektromos fűtés programozással

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Energiatakarékos törölközőszárító elektromos radiátor és fürdőszobai fűtés

Törölközőszárító elektromos radiátor selyemfehér fényezéssel, heti időzítéssel és a törölközők számára elhelyezett praktikus akasztókkal. Az energetikai előírásoknak megfelelő, takarékos, teljes értékű fürdőszobai elektromos fűtés. A fűtőkészülék az időzítés mellet BOOST és fagymentesítő, valamint nyári üzemmóddal is rendelkezik, ráadásul gyerekzárral is ellátták. Megjelenésében a Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor nagyon hasonlít a központi fűtésre szerelt fűtőtestekhez, de azokkal ellentétben víz helyett egy különösen jó hőközvetítő folyadékkal töltött, amit egy a digitális vezérlő által szabályozott fűtőpatron melegít. Nem csak a törölközőszárító elektromos radiátor bordáira terítheti ki a nedves ruhát, hanem a törölközőt a fűtőtest tetején elhelyezett, leszerelhető akasztókra is felakaszthatja. 1000 W-os teljesítményének köszönhetően nagyobb, legfeljebb 10 m2- es fürdőszobákba javasolt fűtőtest.

ErP ready elektromos fűtés a fürdőszobában biztonságosan és gazdaságosan

ErP ready elektromos fűtőkészülék

A Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor a legtöbb hasonló fürdőszobai fűtőkészüléktől eltérően kifejezetten gazdaságos fő fűtésre lett kifejlesztve. Ez a fűtőkészülék teljesíti a szigorú európai energetikai előírásokat. A gyári leírás szerint a Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy hagyományos mechanikus termosztáttal szerelt fűtőtest. Az elektronikus vezérlés, számos az elektromos fűtés üzemeltetését csökkentő funkció beépítését tette lehetővé Az LCD kijelzővel ellátott digitális kezelőpanelnek köszönhetően a törölközőszárító elektromos radiátor beállítása nagyon egyszerű. Két fő üzemmód közül választhatunk a fűtőkészülék használata során:

  • Manuális üzemmód - a fűtőtest a kezelőpanelen beállított komfort hőmérsékletet tartja.
  • Program üzemmód - a hét minden egyes napjára előre beprogramozható, hogy a nap mely időszakában tartsa az elektromos törölközőszárító a kellemes komfort hőmérsékletet.

Manuális üzemmódban nincs több dolga, mint a digitális kezelőfelületen megadni a kívánt szoba hőmérsékletet, pontosan, °C-ban. A törölközőszárító elektromos radiátor a továbbiakban ezt fogja tartani. A manuális üzemmódban a fagyvédelmi funkció is bekapcsolható. Ekkor a fűtőkészülék hozzávetőlegesen 7 °C-ot tart, így a használaton kívüli fürdőszobában nem tud a vízvezeték elfagyni. Ezen kívül választható még nyári üzemmód is. Ennél a beállításnál az elektromos törölközőszárító egyáltalán nem kapcsol be, ugyanakkor a BOOST funkció továbbra is aktív marad.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor digitális vezérléssel rendelkezik.

Program üzemmódban beprogramozható, hogy a hét napjain belül az elektromos fűtés mikor tartsa a pontosan beállított komfort hőmérsékletet. Azt is meg lehet adni, hogy a beprogramozott időszakok között a fűtőkészülék hány °C-al alacsonyabb hőmérsékletet biztosítson. Ez a süllyesztett hőmérséklet az ECO, vagy más néven készenléti hőmérséklet. A törölközőszárító elektromos radiátor működése azért tud takarékosabb lenni, mert az ECO hőmérsékleten kevesebb áram fogy, de a fürdőszoba mégsem hűl le annyira, hogy sokat kelljen fűteni a komfort hőmérséklet eléréséhez.

A BOOST funkció, vagy turbó üzemmód a manuális és program üzemmódban egyaránt használható. Ebben a beállításban az elektromos fűtés huzamosabb ideig maximális teljesítménnyel üzemel. Azt, hogy ez az idő milyen hosszú legyen, Ön állíthatja be, 15 és 120 perc között. Ezzel a funkcióval az elektromos törölközőszárító a hideg fürdőszobát gyorsabban felfűti, illetve gyorsabban szárítja meg a nedves törölközőt, vagy ruhát. A fűtőtest a biztonságos működés érdekében gyerekzárral is ellátott.

A Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor gyorsan felszerelhető

Bár a tiplik helyét ki kell fúrni, a Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor felszerelése mégsem okozhat gondot, hiszen a szükséges tartozékok és leírás megtalálhatók a gyári csomagolásban. A villamos hálózathoz történő csatlakoztatást fixen, szerelődobozban kell elvégezni, ezért kérjük, hogy az elektromos szerelést bízza hozzáértő szakemberre. IP 24-es védelmének köszönhetően fürdőszobában is biztonságosan használható elektromos fűtés, azonban kérjük, hogy a fűtőkészüléket úgy helyezze el, hogy annak kezelőszervei fürdőkádból, zuhanyzóból, mosdótól ne legyenek elérhetőek. Az elektromos törölközőszárító méreteit a lenti ábra mutatja, be. A felszerelésnél vegye figyelembe, hogy a fűtőkészülék mindkét oldalánál 25 cm biztonsági távolság tartása szükséges.

Az 1000 W teljesítményű Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!   

Kisebb, 500 és 750 W-os Riva 3 elektromos törölközőszárító >>>

Típus Riva3 (1000 W) selyemfehér, egyense
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,5 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban
Működési elv folyadék töltésű elektromos radiátor
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 182,8 cm
Szélesség (W) 50,0 cm
Mélység (D) 11,5 cm
Rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 144,6 cm
Súly 25 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Termosztát típusa beépített, digitális
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Turbó üzemmód igen
Előmelegítés igen
Heti programozás igen - a hét minden napján belül külön-külön beállítható, hogy az elektromos radiátor mikor kapcsoljon be és ki.
Ajánlott fűthető alapterület legfeljebb 7 m2

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 04.
Tökéletesen működik. minden rendben volt.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő