Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Riva 3 - elektromos törölközőszárító radiátor 500 W

Ár:
89.900 Ft (70.787 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Programozható elektromos fűtés

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés és törölközőszárító 500 W-al

A Riva 3 500 W-os elektromos törölközőszárító radiátor különösen szép selyemfehér fényezéssel és praktikus törölközőakasztókkal kerül forgalomba, ráadásul egyben energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés is. A fűtőkészülék különleges hőközlő folyadékkal töltött, amelyet egy digitális vezérléssel ellátott fűtőpatron melegít. A digitális vezérlésnek köszönhetően az elektromos törölközőszárító számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a BOOST fokozat, vagy a heti időzítés. A fűtőtest tetején három leszerelhető akasztó található, így nem szükséges a törölközőt vagy a ruhát az elektromos törölközőszárító radiátor bordáin átdugni. Teljesítményénél fogva kisebb, legfeljebb 5 m2-es fürdőszobába javasolt fűtőkészülék.

ErP ready elektromos fűtés, garantáltan gazdaságosabban

ErP ready elektromos fűtőkészülékA Riva 3 elektromos törölközőszárító azzal tűnik ki a többi hasonló főtőtest közül, hogy kifejezetten teljes értékű takarékos fűtésre és szárításra tervezték. Ez az elektromos törölközőszárító radiátor megfelel a szigorú európai energetikai előírásoknak, így a gyártói nyilatkozat szerint 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy mechanikus vezérlésű hasonló fűtőkészülék. A digitális vezérlésnek köszönhetően számos, az elektromos fűtés gazdaságos működtetéséhez nélkülözhetetlen funkció közül választhatunk. Két alapvető üzemmód választható az elektromos törölközőszárító radiátor működtetése során:

  • Manuális üzemmód - a fűtőtest az Ön által beállított hőmérsékletet tartja.
  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a nap mely időszakában tartsa az elektromos fűtés a kellemes komfort hőmérsékletet.

A manuális üzemmód esetén a törölközőszárító radiátor az Ön által beállított szoba hőmérsékletet tartja. Ebben az üzemmódban fagymentesítő funkció is választható. Ekkor az elektromos fűtés hozzávetőlegesen 7 °C-ot tart, amely elegendő ahhoz, hogy elkerülje a fagykárokat a fürdőszobában. Az elektromos törölközőszárító radiátor nyári üzemmóddal is rendelkezik. Ekkor a fűtőkészülék nem kapcsol be, de a BOOST (turbó) funkció továbbra is működik.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor digitális vezérléssel rendelkezik.A program üzemmódban a hét minden napjára beállítható három olyan időszak, amikor az elektromos fűtés a komfort hőmérsékletet tartja. A törölközőszárító radiátor attól lesz igazán gazdaságos, hogy Ön nem csak a komfort hőmérsékletet adhatja meg, hanem azt is, hogy a fűtőkészülék hány °C-al tartson alacsonyabb hőmérsékletet ezeken az időszakokon kívül. Ez az alacsonyabb készenléti hőmérséklet az úgynevezett ECO beállítás. Az elektromos fűtés azért gazdaságosabb így, mert a helyiség nem hűl le annyira, hogy a fűtőtest sok energiát fogyasszon a felfűtéshez, ugyanakkor az alacsonyabb ECO hőmérséklet fenntartásához kevesebb áram is elegendő.

Mind a manuális, mind pedig a program üzemmódban elérhető a turbó (BOOST) funkció vagy üzemmód, melynek lényege, hogy az elektromos törölközőszárító radiátor meghatározott időn át a legnagyobb teljesítménnyel működik. Ez az időtartam 15 és 120 perc között, tetszés szerint állítható be. A fűtőkészülék emellett gyerekzárral is ellátott.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító felszerelése egyszerű

Mivel minden tartozék megtalálható a csomagolásban ami a fali rögzítéshez szükséges, az elektromos törölközőszárító felszerelése nem okozhat gondot. Azonban az elektromos csatlakozás fix bekötéssel, szerelődobozban történik. Kérjük, hogy a fűtőtest hálózati csatlakoztatásához vegye igénybe szakember segítségét! A Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor IP 24 védelemmel rendelkezik, ezért fürdőszobában is felszerelhető, de ügyelni kell rá, hogy a kezelőszerveket a fürdőkádból (vagy más vizes objektumtól) ne lehessen elérni. A fűtőkészülék elhelyezéséhez az alábbi ábra nyújt segítséget, melynél vegye figyelemebe, hogy oldalirányban is 25 cm védőtávolság betartása szükséges.

A programozható 500 W-os Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor méretei

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Riva 3 750 és 1000 W-os elektromos törölközőszárító >>>

Típus Riva3 (500 W) selyemfehér, egyenes
Teljesítmény 500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 2,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban
Működési elv folyadék töltésű elektromos radiátor
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 109,0 cm
Szélesség (W) 50,0 cm
Mélység (D) 11,5 cm
Rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 70,8 cm
Súly 15 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Termosztát típusa beépített, digitális
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Előfűtés igen
Heti programozás igen - a hét minden napjára előre beállítható, hogy az elektromos radiátor mikor kapcsoljon ki és be.
Turbó üzemmód igen
Ajánlott fűthető alapterület 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő