Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Riva 3 - elektromos törölközőszárító radiátor 750 W

Ár:
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga750 W  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Programozható elektromos radiátor

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Törölközőszárító és energiatakarékos elektromos fűtés a fürdőszobában 750 W-al

Elegáns, selyemfehér fényezésű elektromos törölközőszártó radiátor akasztókkal a törölközők egyszerű elhelyezéséhez. Energiatakarékos fürdőszobai elektromos fűtés is egyben, digitális vezérléssel és heti programozással. A radiátor nem csak programozható, hanem BOOST, fagymentesítő és nyári üzemmóddal, valamint gyerekzárral is ellátott. Megjelenésében csaknem olyan mint egy hagyományos törölközőszárító radiátor, de nem vízzel, hanem egy különleges hőközlő folyadékkal töltött, amit a vezérlő által szabályozott fűtőpatron tart melegen. Az elektromos törölközőszárító felső részén három, leszerelhető akasztót helyeztek el, hogy a törölközők könnyen felakaszthatók legyenek. Természetesen a nedves ruhák a megszokott módon, a fűtőbordákon átvetve is elhelyezhetők. Teljes értékű, gazdaságos elektromos fűtés amely legfeljebb 7-8 m2 alapterületű fürdőszobába javasolt.

Elektromos fűtés kisebb fogyasztással és nagyobb komforttal

ErP ready elektromos fűtőkészülékA legtöbb elektromos törölközőszárító radiátor megfelelő egy kisebb fürdőszoba fűtésére is, de elsősorban törölközőszárításra lett kifejlesztve. Ezzel ellentétben a Riva 3 törölközőszárító radiátor kifejezetten energia hatékony, az europia energetikai előírásoknak megfelelő fürdőszobai elektromos fűtés. A gyártó tájékoztatása szerint egy mechanikus vezérlésű fűtőkészülékhez képest 25%-al kevesebb fogyasztással számolhatunk. A törölközőszárító radiátor LCD kijelzővel ellátott elektronikus vezérlőegységén számos olyan funkció elérhető, amelyekkel az elektromos fűtés egyszerre takarékosabb és komfortosabb is. A használat során két fő üzemmód közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet:

  • Manuális üzemmód - az elektromos törölközőszárító a beállított hőmérsékletet tartja.
  • Program üzemmód - a hét minden napjára előre beállítható, hogy mely időszakban tartsa a fűtőkészülék a kellemes komfort hőmérsékletet.

A manuális üzemmódban a fűtőtest pontosan azt a hőmérsékletet tartja amit Ön beállít. Ezen az üzemmódon belül még két másik funkció választható. A fagymentesítés beállítása esetén az elektromos törölközőszárító 7 °C -ot tart, így elkerülhető a fürdőszobában lévő vezetékek elfagyása, ha a helyiség nincs használtban. A nyári beállítás esetén az elektromos törölközőszárító radiátor egyáltalán nem kapcsol be, ugyanakkor a BOOST funkció ugyanúgy elérhető marad.

A Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor digitális vezérléssel rendelkezik.A program üzemmód használatával a hét valamennyi napján külön-külön beállítható három olyan időszak, amikor a törölközőszárító radiátor a komfort hőmérsékletet tartja. Nem csak a kiválasztott időszakokban kívánt komfort hőmérséklet adható meg, hanem az is, hogy hány °C-al legyen alacsonyabb a hőmérséklet ezeken az időszakokon kívül. Ez az ECO, vagy készenléti hőmérséklet. Az elektromos fűtés azért gazdaságosabb így, mert az ECO hőmérsékleten sokkal kevesebb az energiafelhasználás, de a fürdőszoba csak annyira hűl le, ahonnan a komfort hőmérsékletet az elektromos törölközőszárító radiátor ismét gyorsan el tudja érni.

A BOOST, azaz turbó funkció a manuális és a program üzemmódban is bekapcsolható. A BOOST funkció aktiválása esetén az elektromos törölközőszárító radiátor egy bizonyos ideig teljes teljesítménnyel működik. Ezt az időtartalmat Ön állíthatja be, 15 és 120 perc között. Az elektromos fűtőkészülék gyerekzárral is felszerelt.

Az elektromos törölközőszárító radiátor könnyen, gyorsan felszerelhető

Az elektromos fűtés egyik legnagyobb előnye, hogy szinte azonnal rendelkezésre áll. A Riva 3 törölközőszárító radiátor nagyon gyorsan a falra szerelhető, ehhez minden szükséges tartozék megtalálható a csomagolásban. Ugyanakkor a hálózati csatlakoztatás fixen, szerelődobozban történik, ezért azt kérjük Öntől, hogy a villanyszerelési munkát hagyja szakemberre. IP 24 védelmének köszönhetően a Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor fürdőszobában is biztonságos elektromos fűtés. A fűtőkészülék elhelyezésénél úgy kell eljárni, hogy annak kezelőszerveit fürdőkádból, vagy más vizes objektumtól (mosdó, zuhanyzó) ne lehessen elérni. Az elektromos törölközőszárító radiátor, kiválasztásában és elhelyezésében az alábbi ábra nyújt segítséget. Ezen kívül vegye figyelemeb, hogy a fűtőkészülék mindkét oldalán 25 cm biztonsági távolságot kell tartani.

A 750 W-os időzíthető Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Riva 3 elektromos törölközőszárító 500 és 1000 W teljesítménnyel is >>>

Típus Riva2 (750 W) selyemfehér, egyenes
Teljesítmény 750 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 2,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban
Működési elv folyadék töltésű elektromos radiátor
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 158,2 cm
Szélesség (W) 50,0 cm
Mélység (D) 11,5 cm
Rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 120,0 cm
Súly 20 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Termosztát típusa beépített, digitális
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Turbó üzemmód igen
Előmelegítés igen
Heti programozás igen - beállítható, hogy a hét napjain belül az elektromos radiátor mikor kapcsoljon ki és be
Ajánlott fűthető alapterület legfeljebb 7-8 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő