Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

184.900 Ft (145.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Riva 4 - elektromos törölközőszárító 1000 W

184.900 Ft (145.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 471258
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaEgyenes kivitel

Elektromos fűtés programozással

10 m2 alapterületű fürdőszoba méretig fő fűtésre is alkalmas, méghozzá gazdaságosan! Önálló fürdőszoba fűtés, ami precízen tartja a beállított hőmérséklet, miközben gondoskodik a törölközők és más ruhadarabok szárításról is.

Leírás és Paraméterek

Fürdőszobai elektromos fűtés és törölközőszárító akár egy nagyobb fürdőszobába is!

Akár 25 % energia megtakarítás.A Riva 4 1000 W teljesítményű törölközőszárító elektromos radiátor akár egy 10 m2-es fürdőszobát is kifűt. Ráadásul takarékosan! Olyan fűtőkészülék amely ErP kompatibilis, gazdaságos, teljes értékű elektromos fűtés. Az innovatív, energiatakarékos technológia mellett az igazán szép megjelenést biztosító selyemfényű fehér fényezése miatt is figyelemre méltó. A megszokott íves kialakítástól eltérően egyenes kivitelű, ami az igényes bevonattal együtt modern megjelenést biztosít ennek a fűtőkészüléknek.

A Riva 4 elektromos törölközőszárító radiátor digitális vezérléssel rendelkezik.A Riva 4 töröközőszárító elektromos radiátor működése igen egyszerű, éppen olyan mint a legtöbb hasonló fűtőtesté. Van azonban valami ami miatt mégis sokkal többet nyújt: a fűtést szabályzó elektronikája nagyon fejlett. Ez azt jelenti, hogy energiatakarékos, ugyanakkor mégis magas komfortot biztosít. Az egyik legfontosabb takarékossági funkciója a heti programozás, ahol a hét valamennyi napjára külön-külön állíthatók be fűtési időszakok. Ez nem egy egyszerű időzítést jelent, mivel a fűtési időszakra beállított szobahőmérséklet mellett az is megadható, hogy az elektromos törölközőszárító ezeken az időszakokon kívül hány °C-ot tartson. A Riva 4 elektromos törölközőszárító természetesen sok más hasznos funkcióval is rendelkezik, ráadásul nagyon biztonságos, nem zúg és a túlmelegedés ellen is védett. A radiátor tulajdonságait a lenti a táblázatban ismerheti meg részletesebben.

Ha csak egy törölközőszárítóra van szüksége, akkor a teljesítmény és energiatakarékos fűtés kevésbé fontos. Más a helyzet akkor, ha Önnek egy olyan elektromos fűtés kell, amely akár főfűtésként is üzemelhet. Ebben az esetben az energiafogyasztás már egyáltalán nem mellékes. Az 1000 W-os Riva 4 elektromos radiátor, biztonságosan és gazdaságos fűt be még egy nagyobb alapterületű fürdőszobát is, ráadásul még praktikus törölközőszárító is. Teljes értékű fűtésként legfeljebb 10 m2 -es fürdőszobához ajánljuk. A fürdőszobában gyakran kevés a hely, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt a kosárba helyezné ezt a fűtőkészüléket, meggyőződjön arról, hogy biztosan elegendő hely lesz a felszereléshez. Ezért kérjük, hogy tanulmányozza a lenti ábrát és győződjön meg róla, hogy az elektromos radiátor a tervezett helyen biztosan elfér.

* Az energia megtakarítás gyártói adat, egy mechanikus vezérlésű fűtőkészülékhez képest.

Kisebb méretű és teljesítményű Riva 4 törölközőszárító radiátorok >>>

Az 1000 W-os Riva 4 ErP ready törölközőszárító elektromos radiátor méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

Típus Riva 3 (1000 W) selyemfehér, egyenes
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,5 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban
Működési elv folyadék töltésű törölközőszárító elektromos radiátor
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 182,8 cm
Szélesség (W) 50,0 cm
Mélység (D) 11,5 cm
Rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 144,6 cm
Súly 25 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Termosztát típusa beépített, digitális
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Turbó (BOOST) üzemmód igen - 15 és 120 perc között beállítható, hogy a fűtőkészülék teljes teljesítménnyel melegítsen
Előmelegítés igen
Heti programozás igen - a hét minden napján belül külön-külön beállítható, hogy az elektromos radiátor mikor kapcsoljon be és ki.
Ajánlott fűthető alapterület legfeljebb 10 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.