Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Elektromos törölközőszárító - ErP ready fürdőszoba fűtés - Thermor

Elektromos törölközőszárító amely teljes értékű fürdőszoba fűtés is

Akár 25 % energia megtakarítás.A Riva 4 elektromos törölközőszárító teljes értékű, energiatakarékos elektromos fűtés. Gazdaságos fürdőszobafűtés, ugyanakkor szárító is egyben. A fűtőkészülék megfelel a szigorú európai energetikai előírásoknak, így ErP reday minősítéssel rendelkezik. A fűtőtest háromféle teljesítménnyel elérhető, ami azt jelenti, hogy a fürdőszoba méretének megfelelőt választhat. Hőközlő folyadékkal töltött, csövekből összeállított, nyomás és korrózióálló fűtőtest. Az elektromos törölközőszárító működését fejlett elektronika felügyeli, amely olyan energiafelhasználás csökkentő funkciókat tesz lehetővé, mint a programozás a hét napjaira, vagy a BOOST fokozat. Rendkívül esztétikus, selyemfehér fényezéssel és jól áttekinthető LCD vezérlő panellel rendelkezik. Megjelenésénél fogva a legigényesebb fürdőszobában is jól megállja a helyét. Bár az IP 24 védettségű fűtőpanelek is felszerelhetők fürdőszobában, ezeken szárítani nem lehet, ezért a Riva 4 törölközőszárító radiátor azok számára ajánlott akik a szárítás és a fűtés problémáját egy fűtőkészülékkel szeretnék megoldani.

*A gyártói adatok szerint akár 25% energiamegtakarítás is elérhető ezzel a fürdőszobai radiátorral.

 
Rendezés:
89.900 Ft

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaEgyenes kivitel

Programozható elektromos fűtés

5 m2 -es alapterületig javasolt, teljes értékű, energiatakarékos fürdőszoba fűtés. Amellett, hogy szárít, önállóan is befűti a fürdőszobát. Megfelelően programozva, rendkívül komfortos, ugyanakkor kis költséggel üzemeltethető, elegáns megjelenésű fűtőkészülék.

Gyártói cikkszám: 471259
109.900 Ft

Ingyenes szállítás    5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga750 W    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaEgyenes kivitel

Elektromos fűtés programozással

8 m2 alapterületű fürdőszoba önálló fűtésére is ajánlott, energiatakarékos törölközőszárító radiátor. Komfortos meleget biztosít a fürdőszobában, miközben megoldja a törölközők szárazon tartását is.

Gyártói cikkszám: 471260
126.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaEgyenes kivitel

Elektromos fűtés programozással

10 m2 alapterületű fürdőszoba méretig fő fűtésre is alkalmas, méghozzá gazdaságosan! Önálló fürdőszoba fűtés, ami precízen tartja a beállított hőmérséklet, miközben gondoskodik a törölközők és más ruhadarabok szárításról is.

Gyártói cikkszám: 471258