Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 2000 W
68.900 Ft (54.252 Ft + ÁFA)

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 2000 W

68.900 Ft (54.252 Ft + ÁFA)
Gyártó: Soprano
Gyártói cikkszám: 400526
Elérhetőség: Raktáron

Ez a modell kifutott! 

Ezt a radiátort a Soprano Sense 2 WiFi HD 2000 W-os elektromos fűtőpanel váltja fel váltja fel!

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítményű elektromos fűtőpanel 2000 W -al, 16-20 m2-hez

Akár 35 % energia megtakarítás.Soprano Sense 2 HD fűtőpanel 2000 W -al. Digitális vezérlés, időzítés és jelenlét érzékelés hogy az elektromos fűtés igazán takarékos és komfortos legyen. Nagyobb, szobában, nappaliban, irodában de akár fürdőszobában is hatékony elektromos radiátor! A fűtőkészülék mellé görgős láb is rendelhető, így mobil használatra is alkalmas. A feltüntetett befűthető terület ajánlás, a megfelelő teljesítményű elektromos fűtőpanel kiválasztásáról itt olvashat részleteket.

*Az elérhető energia megtakaríás mértékét a gyártó egy mechanikus vezérlésű fűtőpanelhez képest adja meg.

Hatékony elektromos fűtés kettős hatású hőleadással, HD technológiával

Thermor Soprano Sense 2 HD olyan fali fűtőpanel a mely a legtöbb elektromos konvektor működésétől eltérően nem csak a rácsokon kiáramló meleg levegővel, hanem az előlapon kibocsájtott hősugárzással, másképpen diffúz hővel is fűt. Ez az úgynevezett kettős hatású, HD technológia, melynek alapja a hosszú élettartalmú zárt, bordás fűtőbetét. Ez a speciális fűtőbetét nem izzik mint a hagyományos cekász, ráadásul elektromosan szigetelt, azaz a hőleadó felülete nincs áram alatt. A fűtőkészülék működése során nincs kellemetlen égett szag, mert a fűtőelem nem melegszik fel annyira, hogy megégesse a port. Ez az elektromos fűtés tehát kiemelkedően hatékony, komfortos és nagyon biztonságos egyszerre. A fűtőpanel IP 24 védelemmel ellátott, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett a falra szerelve fürdőszobában is megfelelő elektromos fűtés.

Elektromos radiátor beépített időzítővel és jelenlét érzékelővel

Thermor Soprano Sense 2 HD számos energiahatékonyságot növelő funkcióval ellátott fali elektromos fűtőpanel, amely a digitális vezérlésnek köszönhetően kifejezetten kis költséggel üzemelő elektromos fűtés. Három fő üzemmód közül választhat az elektromos fűtőpanel beállítása során:

  • Manuális üzemmód - közvetlenül Ön állíthatja be, hogy a helyiségben az elektromos radiátor mekkora hőfokot tartson.
  • Program üzemmód - akár a hét összes napjára beállíthatja, hogy a fűtőpanel mikor hány °C- ra fűtse a szobát.
  • AUTO üzemmód - a fűtőkészülék magától felismeri, ha valaki a helyiségbe lép és a jelenlét alapján álltja be a hőfokot.

Ecoboost funkció, hogy az elektromos fűtés igazán komfortos legyen.

Manuális üzemmódban pontosan azt a hőmérsékletet tartja a fűtőpanel amit Ön beállít. Ha a legalacsonyabb hőmérsékletet állítja be, ami 7 °C, akkor az elektromos radiátor fagymentesítőként is tud üzemelni. Választható egy olyan különleges funkció is, amivel az elektromos fűtés még kellemesebben működik. Az ECOBOOST funkcióval az elektromos fűtőpanel 10 perc időtartamra 1 °C-al megemeli a szobahőmérséklet. Az ECOBOOST beállítás esetén a funkció aktiválódása teljesen automatikus: az elektromos radiátor akkor kezd emelt hőmérsékleten fűteni, amikor érzékeli, hogy a szobába lépett valaki. 

A program üzemmódban a hét minden napjára három olyan időszak programozható be, ahol az elektromos fűtőpanel az úgynevezett komfort hőmérsékletre fűti a szobát. A beprogramozott időtartományokon kívül az elektromos radiátor az úgynevezett ECO vagy gazdaságos, másképpen távolléti hőmérsékletet tartja. A komfort hőmérsékletet és távolléti hőmérsékletet egyaránt Ön programozhatja be. Az elektromos fűtés az ECO hőmérsékleten sokkal kevesebbet fogyaszt, ugyanakkor a helyiség hőmérséklete nem csökken le annyira, hogy a komfort hőmérséklet elérése túl hosszú időt vegyen igénybe. Összefoglalva: a beprogramozott időtartományokban az elektromos radiátor a kellemes komfort hőmérsékletet, a programozott időtartományok között pedig a takarékos ECO hőmérsékletet tartja. E mellett a fűtőpanel jelenét érzékelését is bekapcsolhatja, amivel az elektromos fűtés még takarékosabb. A jelenlét érzékelő úgy működik, hogy a fűtőpanel csak akkor kapcsol készenléti hőmérsékletről komfort hőmérsékletre, ha a helyiségben jelenlétet érzékel.

Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.

Az AUTO üzemmódban az elektromos fűtőpanel a kellemes komfort hőmérsékleten üzemel, de csak akkor, ha jelenlétet érzékel. Ha a fűtőkészülék nem érzékel jelenlétet a helyiségben, akkor automatikusan a készenléti (ECO) hőmérsékletre vált.

A gyári nyilatkozat szerint a  Thermor Soprano Sense 2 HD fali elektromos fűtőpanel 35%-al kevesebb villamos áramot fogyaszt mint egy hagyományos, mechanikus termosztáttal rendelkező villanyradiátor, ezért jóval takarékosabb elektromos fűtés.

Thermor Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel napi programozással és jelenlét érzékelővel!

Nagy teljesítményű fali fűtőpanel, vagy mobil elektromos fűtőkészülék lábakkal 

Thermor Soprano Sense 2 HD az energiatakarékossági követelmények szerint tervezett elektromos fűtőpanel, amely fő fűtéshez készült. A  fűtőkészülék gyári csomagolása tartalmaz egy fali szerelőkeretet amivel az elektromos radiátor gyorsan és könnyedén a falra szerelhető. Mindössze 2-4 db, a falszerkezetnek megfelelő tiplire és csavarra van szükség. A különálló tartókeret nagyon praktikus, mert egyfelől a fűtőpanel egy mozdulattal felpattintható rá, másfelől pedig -egy biztonsági retesz oldása után-  könnyen le is akasztható róla. Mivel ez a fűtőkészülék csavarozás nélkül leszerelhető, nagyon könnyű mögötte takarítani és festéskor sem kell a villanyradiátort kerülgetni.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A villamos bekötés is könnyű feladat, hiszen a fűtőpanel villásdugóval és 130 cm hosszú vezetékkel kerül forgalomba. Ha a korszerű, programozható elektromos fűtést mobil változatban szeretné élvezi, a fűtőkészülék mellé lábkészletet is rendelhet. Fürdőszobai felhasználás esetén vegye figyelembe, hogy elektromos fűtőkészülék -a biztonsági követelmények maradéktalan teljesítése mellett.- csak a falra felszerelve üzemeltethető!

Kis pipa narancsA fűtőpanel mellé lábkészletet is rendelhet!

Thermor Soprano Sense 2 HD elektromos radiátor az IP 24 -es védettségű azaz véletlen fröccsenő víz és ujjnyinál nagyobb tárgyak bejutásával szemben védett. Ezen kívül további biztonsági funkciói is vannak: gyerekzárborulás és túlmelegedés védelem.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Thermor Soprano 2 HD elektromos fűtőpanel kisebb teljesítményekkel >>>

  A Thermor Soprano Sense 2 elektromos radiátor méretei

Típus Soprano Sense 2 HD (2000 W)
Teljesítmény 2000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 9,0 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv kettős -konvekciós és sugárzó egyben
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 83,5 cm
Mélység kb. 11 cm - tartókerettel
Súly 7,2 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető (opciós) tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Időzítő igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
Jelenlét érzékelés igen - a fűtőpanel automatikusa észleli a jelenlétet a helyiségben és annak megfelelően fűt
Ecoboost igen - kézi beállítás esetén a fűtőkészülék rövid időre megemeli a hőmérsékletet, ha jelenlétet érzékel
Automata mód igen - az elektromos radiátor gazdaságos (ECO) fokozatba kapcsol, ha nem érzékel jelenlétet
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 16-20 m2

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2019. 12. 21. -
Nagyon meg vagyok elégedve.

Youtube videók

A terméket felváltó, új elektromos radiátor:

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel 2000 W

119.900 Ft
Gyártó: Soprano
Gyártói cikkszám: 400780

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD - WiFi fűtőkészülék   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból