Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Elektromos fűtőpanel WiFi kapcsolattal

Elektromos fűtés távvezérléssel - telefonnal irányítható fűtőpanel

Akár 35 % energia megtakarítás.A Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel Android és iOS rendszerekkel kompatibilis, programozható fűtőkészülék. Az elektromos fűtés működése a távolból, okostelefonnal vezérelhető. Ehhez csupán az elektromos fűtőpanel csatlakoztatása a helyi WiFi hálózathoz és a Cozytouch alkalmazás letöltése szükséges. Az alkalmazás a Google Play áruházból az App Store-ból egyaránt elérhető. A fűtőpanel működtetéséhez szükséges beállítások elvégzésére letölthető WiFi beállítási útmutató áll rendelkezésre. Ez az elektromos radiátor minden tud, amit a Soprano Sense 2 HD fűtőpanel: kettős hatású, programozható a hét napjaira, jelenlét- és túlmelegedés, valamint borulás érzékelővel ellátott. Ideális elektromos fűtés nyaralókban és azok számára akik változó időszakokban igénylik a fűtést. A mobiltelefonja segítségével igényei szerint állíthatja be a fűtőpanel működését, méghozzá készülékenként külön-külön. Mindig meleg lakás és fűtött nyaraló fogja várni!

*Gyári adat.

Rendezés:

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel - 1000 W

99.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 10 m2-ig

Kis pipa narancssárgaHD - WiFi fűtőkészülék    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Gyártói cikkszám: 400778

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel - 1500 W

109.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD - WiFi fűtőkészülék   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Gyártói cikkszám: 400779
1

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel 2000 W

119.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD - WiFi fűtőkészülék   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Gyártói cikkszám: 400780
2

Az elektromos fűtés vezérléséhez töltse le a Cozytouch appot!

Thermor Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos radiátor működtetéséhez szükséges Cozytouch app az alábbi ikonokra kattintva telepíthető mobiltelefonra és egyéb mobil eszközökre:

Cozytouch elektromos fűtőpanel vezérlő app - App Store. Cozytouch elektromos fűtőpanel irányító app - Google Play.

 

 

Azt javasoljuk, hogy az elektromos fűtés vezérléséhez szükséges appok alkalmazása előtt olvassa el figyelmesen a .pdf-ben letölthető útmutatónkat a fűtőpanel WiFi csatlakozásáról és a telepítési folyamatról:

Thermor elektromos radiátor WiFi beállítási útmutató letöltése.

WiFi gyorsbeállítás letöltése (.pdf)

Minden egyes elektromos radiátor külön-külön felügyelhető

Cozytouch app segítségével minden egyes fűtőpanel külön-külön felügyelhető. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az elektromos fűtés minden eddiginél kényelmesebb, ráadásul a távoli internetkapcsolat segítségével maximális energiamegtakarítást érhetünk el. Mobiltelefonról vagy táblagépről valós időben ellenőrizheti az összes szinkronizált elektromos radiátor beállítását és energiafogyasztását. Akár a munkahelyéről, vagy utazás közben is megváltoztathatja a fűtőkészülékek beállítását, így elkerülheti a felesleges áramfogyasztást, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy mire megérkezik, kellemes meleg fogja várni. Ha elfejette kikapcsolni az elektromos fűtést, azt a bárhonnan kikapcsolhatja, de beállíthatja azt is, hogy a hazatárásének időpontjára a kívánt szobahőmérséklet fogadja.  Mobiltelefonja segítségével minden egyes WiFi hálózatra csatlakoztatott fűtőkészüléket külön-külön vezérelhet, azaz akár helyiségenként is eltérő időzítést vagy hőmérsékletet állíthat be. A Cozytouch alkalmazás segítségével nagyon jelentősen csökkentheti az elektromos fűtés üzemeltetésének költségeit, méghozzá magas komfortszint mellett!

Más korszerű elektromos radiátorok >>>