Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Bonjour 2 mobil elektromos konvektor 1000 W
46.900 Ft (36.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonjour 2 mobil elektromos konvektor 1000 W

46.900 Ft (36.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Bonjour
Gyártói cikkszám: 649610
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 6-10 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós hőleadás

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Mobil elektromos konvektor - villanyradiátor 6-10 m2-es helyiség fűtéséhez

Bonjour 2  mobil elektromos konvektor 1000 W teljesítménnyel, beépített gőznyomású termosztáttal és alumínium bordás fűtőbetéttel. Kis és közepes alapterületű helyiségek gazdaságos kiegészítő és átmeneti fűtéséhez készült, tartós üzemre tervezett hordozható villanyradiátor, francia dizájnnal. Elektromos fűtés 6 és 10 m2 közötti helyiségek önálló, vagy kiegészítő fűtésére.

Elektromos konvektor hosszú élettartalmú, bordás fűtőbetéttel

ErP ready elektromos fűtőkészülékA legtöbb hagyományos mobil elektromos konvektor egyszerű izzó cekásszal rendelkezik. Ezzel szemben a Bonjour 2 mobil villanyradiátor, korszerű, zárt, korrózió álló alumínium fűtőbetétet kapott. Ez a diffúz fűtőbetét nagyon nagy felülettel rendelkezik, ezért hatékonyan melegíti fel a levegőt, ráadásul nincs közvetlenül áram alatt. Nem égeti a port, az elektromos konvektor nem okoz kellemetlen égett por szagot. Mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Bonjour 2 mobil villanyradiátor biztonságos és hatékony is egyben. Az elektromos konvektor IP 24 védelemmel ellátott, ráadásul a fűtőtest sohasem melegszik fel olyan mértékben ami esetleg veszélyt jelenthetne. Ez a mobil villanyradiátor túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott, kifejezetten biztonságos elektromos fűtés.

Mobil villanyradiátor gőznyomásos termosztáttal - egyszerű hőmérséklet beállítás

Működési elvét tekintve, a Bonjour 2 mobil villanyradiátor elektromos konvektor, mert a fűtőtest felső részén kialakított rácsokon keresztül kiáramló meleg levegővel működő elektromos fűtés. A meleg levegő a mobil villanyradiátor belsejében a fajsúlykülönbség hatására kezd intenzív mozgásba (ez a jelenség a konvekció). Mivel a mobil elektromos konvektor működéséhez nem szükséges ventilátor, vagy más mozgó alkatrész, az elektromos fűtés ezzel a megoldással hangtalan (a termosztát ki be kapcsolását halk kattanás kíséri). A meleg levegővel való fűtésnek két előnye is van: az egyik, hogy kevés a hideg falszerkezetben elnyelődő sugárzó hő (ez különösen rossz hőszigetelés esetén fontos), a másik, hogy a villanyradiátor érzékelője pontosan tudja mérni a hőmérsékletet. Ez utóbbi tényező azt jelenti, hogy a Bonjour 2 mobil elektromos konvektor precízen tartja az Ön által beállított hőmérsékletet. Erről az elektromos radiátor belsejébe épített egyszerű, ugyanakkor precíz működésű gőznyomásos termosztát gondoskodik. Maga a hőmérséklet beállítás a villanyradiátor jobb oldalán található tekerőgombbal történik. A legkisebb hőmérsékletre állítva a tekerőgombot, a mobil villanyradiátor akár fagymentesítőként is működtethető.

Masszív, kis súlyú, könnyen hordozható elektromos radiátor

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Porfestett acéllemez burkolata miatt az 1000 W-os Bonjour 2 mobil elektromos konvektor ellenálló, tartós, mégis kis súlyú fűtőtest (csak 3.2 kg). Mivel nagyon könnyű, a hordozható villanyradiátor mozgatása nem kíván különösebb erőfeszítést. A strapabíró lábkészlet az elektromos radiátor gyári tartozéka. A mobil villanyradiátor csatlakoztatásához 1,3 m hosszúságú, villásdugóval ellátott vezeték áll rendelkezése.

Teljes Bonjour 2 mobil elektromos konvektor választék >>>

A Bonjour 2 1000 W-os mobil elektromos konvektor méretei.

A Bonjour 2 1000 W-os mobil villanyradiátor főbb méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

 

Típus Bonjour 2 (1000 W)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,5 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós (meleg levegővel)
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság 45,1 cm
Szélesség 45,8 cm
Mélység 9,9 cm
Súly 3,2 kg
Tartóláb alaptartozék
Termosztát típusa beépített, gőznyomásos
Termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Ajánlott fűthető terület legfeljebb 6-10 m2

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2020. 11. 30. -
A mi 12 légköbméteres fürdőszobánkat tökéletesen felfűti.
2020. 10. 29. -
Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a villanyradiátorral. Egy előszobát, vagyis kb. 6-7 m2-i területet kell befűtenie, aminek a hosszabbik oldala teljes ablak, illetve egy ajtó is tartozik hozzá, ami az udvarra nyíllik. Tökéletesen kellemes meleget ad. Nem is gondoltam volna, tekintettel a hatalmas ablak(ok)ra és az ajtóra. Csak ajánlani tudom!!!

Youtube videók