Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor - programozható fűtőpanel

Gazdaságos elektromos fűtés magas szinten, különösen kedvező áron

Akár 25 % energia megtakarítás.Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor heti programozással. Kettős hatású fűtőpanel, amely egyszerre fűt sugárzó hővel és meleg levegővel. Gazdaságos elektromos fűtés, különösen kedvező áron! Biztonságos: borulásvédelemmel, túlmelegedés védelemmel és gyerekzárral is ellátott. Akár fürdőszobában is felszerelhető, IP 24 védelemmel rendelkező fűtőkészülék. A zárt fűtőbetétnek és az energiafelhasználást csökkentő funkcióknak köszönhetően kiváló, hosszú távon is megbízható, folyamatos üzemre tervezett, takarékos elektromos fűtés. A fűtőpanel mellé 5 év teljes körű garancia jár, melyhez nem szükséges regisztrálni, vagy más egyéb feltételt teljesíteni. A külön rendelhető lábkészlettel akár mint mobil elektromos radiátor is használható.

*Gyári adat.

Rendezés:

Lábkészlet elektromos radiátorhoz - görgős

3.990 Ft

Ha fűtőkészülékkel együtt rendeli, nincs szállítási díj!

Görgős lábkészlet 

Thermor Evidence 3 és Soprano Sense 2 fűtőkészülékhez

Kifutott termék!

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 500 W

39.990 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 500 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400003

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 1000 W

45.990 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 1000 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400004
3

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 1500 W

48.990 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 1500 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400075
1

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2000 W

51.990 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 2000 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400240
3

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2500 W

59.990 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 2500 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400627
3

Az Evidence 3 HD fűtőpanel igazán kedvező tulajdonságokkal rendelkezik:

Kis pipa narancsPorfestett acéllemez ház - esztétikus, fehér színű fűtőkészülék

Kis pipa narancsKészre szerelt villásdugó  - a fűtőpanel azonnal használható

Kis pipa narancsA fali tartókeret alaptartozék, de lábkészlet is rendelhető

Kis pipa narancsDigitális vezérlés programozással  - kényelmes és takarékos elektromos fűtés

Kis pipa narancsMaximális biztonság  IP 24 fűtőpanel túlmelegedés és borulás védelemmel


Elektromos radiátor kettős hőleadású HD technológiával

Elektromos radiátor zárt, apró bordás, diffúz fűtőbetét.

Thermor Evidence 3 fűtőpanel kettős hőleadással működik, így ez az elektromos fűtés amellett, hogy gazdaságos, nagyon komfortos is. Az elektromos radiátor az előlap felső negyedében kialakított nyílásokon keresztül kiáramló meleg levegővel és a fűtőtest különleges előlapja által kibocsájtott diffúz hősugárzással egyszerre fűt. A fűtőbetét az elektromos fűtés felső kategóriájára jellemző, alumínium bordás egység. Nem égeti a port, nem izzik és nem ráz. Az Evidence 3 fűtőpanel ezért nem csak hatékony, de nagyon biztonságos is. Ezzel a fűtőbetéttel az elektromos radiátor nagyon hosszú élettartalmú.


Gazdaságos elektromos fűtés - alacsony energiafelhasználású fűtőpanel

ErP ready elektromos fűtőkészülékBár az elektromos fűtés alapelve az évek során alig változott, mégis, a korszerű anyagoknak és a fejlett elektronikának köszönhetően az Evidence 3 elektromos fűtőpanel működése gazdaságosabbá vált. A fűtőkészülék digitalizált elektronikus vezérlése rendkívül precíz szabályozást és számos energiafelhasználás csökkentő funkció beépítését tette lehetővé, mindezt úgy, hogy az elektromos fűtés még komfortosabbá vált. Az elektromos radiátor pontos vezérlése és az energiafelhasználás csökkentő funkciók fűtési költség megtakarításhoz vezetnek. Az Európai Unió energetikai energetikai előírásainak megfelelő, ErP ready elektromos fűtőkészülék. Thermor Evidence 3 elektromos radiátor  akár 25 % energia megtakarítást is elérhet!

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor vezérlője.A precíz hőérzékelés (+/- 0,1 °C érzékenység) és az energiahatékonyságot növelő funkciók miatt ez a kedvező árú elektromos fűtőpanel ésszerű döntés lakások, házak és irodák fűtéséhez. A hőmérséklet beállítása és a funkciók kiválasztása egy a fűtőpanel tetején kialakított, esztétikus, digitális kezelőpanelen, érintőgombokkal történik. Az elektromos radiátor beállításakor két alapvető üzemmód közül választhat:

Kis pipa narancsManuális üzemmód - a szobahőmérséklet beállításához

Kis pipa narancsProgram üzemmód - az elektromos fűtés időzítése a hét napjaira

Manuális üzemmód - a fűtőpanel kézi beállítása

A manuális üzemmódban azt állíthatja be, hogy az elektromos radiátor hány °C-ot tartson amikor bekapcsolt állapotban van. A kívánt szoba hőmérsékletet a digitális kijelző megjeleníti. Az elektromos fűtés legfeljebb 30°C-ot tud tartani. A legkisebb hőfok amit beállíthat 7°C, ez egyben az elektromos radiátor fagyvédelmi beállítása is, ami a fűtőkészülék alacsony energiafelhasználása mellett biztosítja a fagykárok elkerülését.

Kis pipa narancsFagymentesítés - a fűtőpanel 7°C-os fagyvédelmi hőmérsékletet tart

Program üzemmód - elektromos fűtés időzítve

Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.

A program üzemmódban a hét napjaira külön-külön beprogramozhatja, hogy az elektromos fűtőpanel mikor kapcsoljon ki vagy be. Minden napra 3 időzítési tartomány áll rendelkezésre. A kívánt szobahőmérséklet mellet az is megadható, hogy az elektromos fűtés hány °C-ot tartson amikor nincs bekapcsolva. Ez az úgynevezett ECO hőmérséklet. Az ECO hőmérséklet célszerű megadásával az elektromos fűtés takarékosabb és komfortosabb, mert a helyiség távollét esetén sem hűl ki, ugyanakkor az alacsonyabb hőmérséklet miatt a fűtőkészülék áramfogyasztása kisebb.

Kis pipa narancsECO hőmérséklet - megadhatja, hogy az elektromos radiátor hány °C-ot tartson amikor nincs otthon.


Evidence 3 elektromos fűtőpanel az opciós lábakon.

Fűtőpanel biztonsági funkciókkal - megbízható elektromos fűtés

A biztonság ugyanolyan fontos, mint az energiatakarékos működés, ezért a Thermor Evidence 3  elektromos fűtőpanel számos biztonsági funkcióval rendelkezik:

  • Gyerekzár - a fűtőkészülék funkciói gyermek elöl lezárhatók

  • Borulás védelem - a fűtőpanel kikapcsol ha felborul

  • Túlmelegedés elleni védelem - a villanyradiátor kikapcsol, ha túlmelegszik

Könnyen falra szerelhető elektromos radiátor villásdugóval

Az Evidence 3 tőpanel nagyon könnyen a falra szerelhető. Ehhez a fűtőkészülék alaptartozékaként mellékelt fali tartókeret nyújt segítséget. Először ezt a tartókeretet kell 2-4 csavar és tipli segítségével a falra rögzíteni, majd a tartókeretre az elektromos radiátor egyszerűen felpattintható. A szükséges tipliket és a csavarokat mindig a falszerkezetnek megfelelően kell kiválasztani, ezért tipli és csavar nincs a fűtőpanel csomagolásában. Ez az elektromos radiátor önmagában -külön külső vezérlő nélkül is- ErP ready  fűtőkészülék, ezért gyárilag készre szerelt villásdugóval és 1,3 m hosszú vezetékkel szerelt.


Az Evidence 3 fűtőpanel kiváló hordozható elektromos fűtés is

A fűtőkészülék mellé opcionálisan lábkészlet is rendelhető, így a pontos, digitális vezérlésnek köszönhetően energiatakarékos elektromos fűtés nem csak a falra szerelve áll rendelkezésre. A külön rendelhető lábkészlet felszerelését követően máris egy olyan mobil elektromos radiátor áll a rendelkezésre amely kisméretű, könnyű, de mégis tartós, ugyanakkor biztonságos és takarékos is egyben. Kis súlya miatt az elektromos fűtőpanel mozgatása igazán könnyű, így Ön mindig ott használhatja ahol a legnagyobb szükség van a fűtésre.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor akár 25 % áramot is megtakaríthat egy mechanikus vezérlésű fűtőkészülékhez képest.

Elektromos fűtés és törölközőszárító különféle kivitelben >>>