Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Thermor Soprano Sense 2 fűtőpanel - takarékos elektromos fűtés

Elektromos fűtés igazán takarékosan -  fűtőpanel jelenlét érzékelővel

Akár 35 % energia megtakarítás.Soprano Sense 2 digitális vezérlésű elektromos radiátor, időzítéssel a hét valamennyi napjára. Ez a fűtőpanel, képes érzékelni az ember jelenlétét és ennek megfelelően fűteni. Olyan elektromos fűtés amellyel számottevő energia megtakarítás érhető el. Egyszerre fűt meleg levegővel és sugárzó hővel, ezért igen kellemes hőérzetet biztosít, a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett. Az elektromos fűtőpanel biztonságos működéséről gyerekzár, borulás- és túlmelegedés érzékelő, valamint IP 24 -es védelem gondoskodik. Az IP 24 -es védelemnek köszönhetően ez az elektromos radiátor akár fürdőszobában is felszerelhető. A pontos elektronikus vezérlés, valamint a heti programozás és a jelenlét érzékelő miatt különösen gazdaságosan üzemeltethető, kifejezetten fő fűtésre készült elektromos fűtés, melyhez 5 év teljes körű garancia jár. Nem csak fali fűtőpanel, hanem az opciós lábkészlettel mobil elektromos radiátor is egyben.

*Gyári adat.

Rendezés:

Lábkészlet elektromos radiátorhoz - görgős

3.990 Ft

Ha fűtőkészülékkel együtt rendeli, nincs szállítási díj!

Görgős lábkészlet 

Thermor Evidence 3 és Soprano Sense 2 fűtőkészülékhez

Kifutott termék!

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 1000 W

64.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a radiátort a Soprano Sense 2 WiFi HD 1000 W-os elektromos fűtőpanel váltja fel váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400524

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 1500 W

65.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a radiátort a Soprano Sense 2 WiFi HD 1500 W-os elektromos fűtőpanel váltja fel váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400525

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 2000 W

68.900 Ft

Ez a modell kifutott! 

Ezt a radiátort a Soprano Sense 2 WiFi HD 2000 W-os elektromos fűtőpanel váltja fel váltja fel!

Gyártói cikkszám: 400526
1

A Thermor Soprano Sense elektromos radiátor előnye:

Kis pipa narancsPorfestett, ívelt acéllemez ház - tartós és esztétikus fűtőkészülék

Kis pipa narancsGyári villásdugó  - az elektromos radiátor azonnal beüzemelhető

Kis pipa narancsA fali tartókeret alaptartozék, de lábkészlet is kérhető

Kis pipa narancsDigitális vezérlőpanel  - programozás, jelenlét érzékelés, ECOBOOST

Kis pipa narancsElektromos fűtés IP 24 védelemmel - számos biztonsági funkció

Elektromos fűtőpanel kettős hőleadással - HD fűtőkészülék

Elektromos radiátor zárt, apró bordás, diffúz fűtőbetét.

Thermor Soprano Sense 2 HD fűtőpanel kettős hőleadással gondoskodik arról, hogy az elektromos fűtés igazán komfortos legyen. A fűtőpanel részben a felső rácsokon kiáramló levegővel, részben pedig a speciális előlap által kibocsájtott, diffúz hősugárzással fűt. A fűtőkészülék fűtőbetétje egy zárt, alumínium bordás egység, amely nem égeti a port, nem izzik és nincs közvetlen áram alatt. Az elektromos fűtés ezzel a megoldással nem csak hatékony és hosszú élettartalmú, hanem nagyon biztonságos is.

Igazán gazdaságos elektromos fűtés jelentős energia megtakarítással

ErP ready elektromos fűtőkészülékNapjainkra az elektronika fejlődése lehetővé tette, hogy olyan precíz és az életvitelhez alkalmazkodó szabályozással legyen a fűtőkészülék ellátva, amely az elektromos fűtés magas komfortja mellett rendkívül hatékony energiafelhasználást tud biztosítani. A fűtőpanel hatékony energiafelhasználása végső soron a fűtési költségek csökkenéséhez vezet. Thermor Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel akár 35 % energiamegtakarítást is képes elérni!

A fűtőkészülék részét képező nagy pontosságú hőérzékelő (+/- 0,1 °C érzékenység) és a számos kényelmi és energiahatékonyságot növelő funkció miatt ez az elektromos fűtőpanel igazán komfortos és gazdaságos elektromos fűtés a lakások, irodák és más létesítmények számára. A komforthőmérséklet beállítása az elektromos radiátor tetején elhelyezett digitális kezelőpanelen, nyomógombok segítségével történik. Három fő üzemmód közül választhat az elektromos fűtőpanel használatakor:

Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel digitális kezelőpanel.

Kis pipa narancsManuális üzemmód - a fűtőkészülék kézi beállításához

Kis pipa narancsProgram üzemmód - időzítés a hét napjaira jelenlét érzékeléssel

Kis pipa narancsAUTO üzemmód - a fűtőpanel a jelenlétnek megfelelően vált a KOMFORT és ECO beállítás között.

Manuális üzemmód - az elektromos fűtőpanel beállítása kézzel

Ecoboost funkció, hogy az elektromos fűtés igazán komfortos legyen.

A manuális üzemmódban beállíthatja, hogy az elektromos fűtés hány °C-ot tartson amikor bekapcsolt állapotban van. A beállított hőmérsékletet a fűtőkészülék a digitális kezelőpanelen mutatja. A fűtőpanel maximum 30°C-ot tud tartani. A legkisebb hőmérséklet amit beállíthat 7°C, ami az elektromos fűtőpanel fagymentesítési beállítása. Ezzel a beállítással az elektromos radiátor kis áramfelhasználás mellett gondoskodik a fagykárok elkerüléséről.

A manuális üzemmódban választható ECOBOOST beállítással az elektromos fűtőpanel a beállított hőmérsékletet egy °C-al megemeli amikor Ön belép a szobába. Az elektromos fűtőkészülék az emelt hőmérsékletet 10 percig tartja, majd visszatér a beállított hőfokra. Az elektromos fűtés ezzel az intelligens vezérléssel különösen kimagasló komfortot nyújt, alacsony energiafogyasztás mellett.

Kis pipa narancsFagymentesítés - 7°C-os hőmérséklet a fagykár ellen

Kis pipa narancsECOBOOST - emelt hőmérséklet a magas komfortérzetért

Program üzemmód - időzített, takarékos elektromos fűtés

Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.

Thermor Soprano Sense 2 HD elektromos radiátor beprogramozható, hogy mikor kapcsoljon ki vagy be. A  fűtőpanel programozását egy hétre előre, azaz a hét napjaira tudjuk elvégezni. A fűtőkészülék vezérlőjén a hét minden napjára három olyan időszak állítható be, amikor az elektromos fűtőpanel az Ön által beállított nappali, másképpen a komfort hőmérsékletet tartja. Emellett az is megadható, hogy az elektromos fűtőpanel hány °C-ot tartson az időzítésen kívüli időszakban. Ez az úgynevezett ECO, vagy távolléti hőmérséklet. A jól kiválasztott ECO hőmérséklet beprogramozásával az elektromos fűtés takarékosabb. A fűtőpanel automatikusan érzékeli, ha Ön a beállított időszakon kívül lép a helyiségbe és automatikusan a komfort hőmérsékletre kapcsol. Ha elhagyja a helyiséget, az elektromos radiátor visszaáll a távolléti hőmérsékletre.

Kis pipa narancsECO hőmérséklet - beállíthatja, hogy a fűtőpanel hány °C-ot tartson, ha nincs otthon.

Kis pipa narancsJelenlét érzékelés - ha belép a szobába, az elektromos radiátor a komfort hőmérsékletre kapcsol.

AUTO üzemmód - a fűtőpanel a jelenlét szerint fűt

Az AUTO üzemmód szintén a gazdaságos elektromos fűtés érdekében került kifejlesztésere, lényege, hogy a fűtőpanel egy alacsonyabb, ECO hőmérsékletet tart, de amint érzékeli, hogy valaki belép a helyiségbe, azonnal a kellemes komfort hőmérsékletre kapcsol. Ha a helyiséget elhagyják, az elektromos fűtőpanel ismét ECO beállításra áll. Természetesen a komfort és az ECO hőmérsékletet Ön programozhatja be.

Kis pipa narancsJelenlét érzékelés - amikor a szobába lép, a fűtőkészülék a komfort hőmérsékletre kapcsol.

Elektromos fűtés biztonságosan - fűtőpanel számos biztonsági funkcióval

Fontos, hogy az energiatakarékos elektromos fűtés a lehető legbiztonságosabb legyen, ezért a Thermor Soprano Sense 2 HD fűtőpanel a zárt fűtőbetéten és az IP 24 védelmen túl a következő biztonsági funkciókkal rendelkezik:

  • Gyerekzár - az elektromos radiátor funkciói gyermek elöl lezárhatók

  • Borulás védelem - a fűtőpanel automatikusan kikapcsol ha felborul

  • Túlmelegedés elleni védelem - a fűtőkészülék automatikusan kikapcsol túlmelegedés esetén

Elektromos radiátor a falra szerelve és mobil fűtőpanel egyben

Thermor Soprano Sense 2 HD fűtőkszülék arra lett kifejlesztve, hogy tartós és takarékos elektromos fűtés legyen a legtöbb lakóházban és irodában, ezért gyárilag falra szerelhető változatban érhető el. A fűtőpanel csomagolása tartalmazza a fali tartókeretet, ami alaptartozék, de a külön megrendelhető lábkészlet segítségével mint mobil elektromos radiátor is használható. A lábakkal felszerelve ez a hatékony fűtőpanel mindig ott használható, ahol arra a legnagyobb szükség van.

 

A jelenlét érzékelővel ellátott, programozható Soprano Sense 2 elektromos radiátor akár 35 % energiamegtakarítást is elérhet.

A komfortos és energiatakarékos elektromos radiátor működése >>>