Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

A Thermor fűtőkészülékek története

Ismerje meg a Thermor elektromos fűtés történetét!

A Patinás francia Thermor márka több mint 80 éve áll az elektromos radiátor gyártás szolgálatában, ráadásul, elismert, magas színvonalon. Valamennyi a márka által ma kínált esztétikus megjelenésű és energia hatékony fűtőpanel hosszú, tudatos fejlesztés eredménye. A Thermor -ral az elektromos fűtés biztonságos, komfortos, költségkímélő és hosszú élettartalmú. A Thermor szimbóluma a tűzokádó sárkány:

Thermor logo

Miért jó a nagy múltú Thermor elektromos radiátor gyár termékét választani?

Kis pipa narancsMert biztos lehet benne, hogy a legújabb technológiát kapja

Kis pipa narancsMert a sokéves kiforrott gyártási tapasztalatnak köszönhetően a meghibásodás valószínűsége csekély

Kis pipa narancsMert a garanciális háttér és az alkatrész ellátás hosszú távon biztosított

Nézzük meg a Thermor elektromos radiátor történetének legfontosabb mérföldköveit!

A Thermor elektromos fűtés márkát alapító testvérpár: Germain és Etienne Maure1931 Germain és Etienne Maure, létrehozta az első gyárát a “SARL THERMOR”-t a farnciaországi Orléans-ban. A gyár tevékenységének középpontjában a kezdetektől az elektromos fűtés áll.

1939 Megkezdik az első konvekciós elven működő elektromos radiátor forgalmazását.

1959 Új gyárat építenek Saint Jean de la Ruelle-ben, közép-franciaországban. A gyárban villamos vízmelegítő, kazán, és elektromos konvektor készül.

1971 Megjelenik az első konvekciós elven működő, konnektorba dugható elektromos radiátor.

1987 először kerül forgalomba elektromos konvektor elektronikus vezérléssel. Megjelenése miatt fűtőpanel néven is ismerté válik.

1992 Megkezdik az Amadeus modell gyártását amely az első sugárzó hővel fűtő elektromos fűtőpanel.

2007 A Bilbao-i gyárban elindul az első thermofluid elektromos radiátor előállítása a Thermor márkanéven belül.

2007-2011 Az elektromos fűtőpanel működésének folyamatos fejlesztése az energiahatékonyság növelése érdekében. E mellet fontos szerephez jut a megjelenés, az esztétikum is.

2011 Útjára indul az Evidence elektromos radiátor. A folyamatos fejlesztéseknek és a gondos dizájn munkának köszönhetően az Evidence fűtőpanel egyre hatékonyabbá és egyre esztétikusabbá válik.

2013 Az elektronikus vezérlés mellett az Evidence elektromos radiátor digitális vezérléssel is elérhető. Az új digitális vezérlés számos komfortnövelő és energiamegtakarítást segítő funkciót tesz lehetővé, így az elektromos fűtés egyre gazdaságosabbá válik.

2014 A Riva 2 elektromos törölköző szárító elektronikus vezérléssel, harmonikus ívelt kialakítással kerül forgalomba. Megjelenésében nagyon hasonlít a hagyományos központi fűtéshez felszerelhető töröközőszárítóra, így a legtöbb fürdőszobába harmonikusan illeszkedik.

2015 A legújabb fejlesztések eredményeként megjelenik a Soprano 2in1 HD kettős hatású elektromos radiátor amely a számos kiegészítő funkciót biztosító digitális vezérlés mellett kettős hőleadással üzemel.

ErP ready elektromos fűtőkészülék2018 Az Európai Unió energia hatékonysági előírásai (ErP) új kihívások elé állították az elektromos fűtés gyártókat. A Thermor kínálatában megjelent a minden eddiginél pontosabb vezérléssel és napi programozással ellátott, kettős hőleadású Thermor Evidence 3 elektromos radiátor valamint a heti programozáson túl, jelenlét érzékelővel és BOOST funkcióval kiegészített Thermor Soprano Sense 2 fűtőpanel. Mindkét új fűtőkészülék a korábbiaknál nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Új törölközőszárító elektromos radiátor is született a 2018-as évben. A legtöbb hasonló szárítóval ellentétben a Riva 3 elektromos törölközőszárító teljesíti az ErP előírásokat, így teljes értékű, energia hatékony fürdőszobai elektromos fűtés is. Ugyanúgy, mint a legtöbb új fali fűtőpanel, ez a fűtőkészülék is digitális vezérléssel ellátott. A Riva 3 törölközőszárító elektromos radiátor heti programozással, BOOST és fagymentesítő funkcióval is rendelkezik, ráadásul még nyári üzemmóddal is ellátott. Takarékosabb elektromos fűtés és a korábbiaknál praktikusabb törölközőszárító egyben: nem csak a bordákra teríthető a törölköző, hanem a leszerelhető akasztófülekre is könnyen felakasztható.

2019 Megjelent a Thermor Soprano Sense 2 WiFi fűtőpanel amely a lakás WiFi hálózatára csatlakoztatható. A szükséges app letöltését követően iOS és Android operációs rendszert futtató okostelefonnal minden fűtőkészülék külön-külön távvezérelhető. Ez azt jelenti, hogy a fűtőpanelek használata minden korábbinál takarékosabb és komfortosabb lett.


Kattintson az Önnek megfelelő elektromos radiátor képére!

ErP kompatibilis, a szigorú európai energia hatékonysági előírásoknak megfelelő Thermor fűtőpanel választék.

ErP ready Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanelErP ready Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel heti időzítéssel, jelenlét érzékelővel és kettős hatással.    EpR ready elektromos fűtőpanel heti időzítéssel, jelenlét érzékelővel és kettős hatással.    Bonjour 2 ErP kompatibilis hordozható elektromos konvektor átmeneti és kiegészítő fűtésre.


További információkért kattintson az elektromos törölközőszárító radiátor képére!

Szárítja és melegen tarja a törölközőt!
Az ErP kompatibilis, programozható elektromos törölközőszárító radiátor hatékony fürdőszoba fűtés is egyben!

Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor - fürdőszobai fűtés heti programozással.     Corsaire elektromos törölközőszárító radiátor beépített termosztáttal.     Vígo elektromos törölközőszárító három fokozattal és villásdugóval.


 


* A fűtőpanel energiamegtakarítása a hagyományos mechanikus (bimetálos) termosztáttal szerelt fűtőkészülék fogyasztásához mérten értendő.

Minden 2018 előtt gyártott Thermor elektromos radiátor tartósan alacsony áron a készlet erejéig vásárolható meg.

Thermor elektromos fűtés főoldal >>>