Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Bonjour hordozaható villanyradiátor - mobil elektromos konvektor

Tartós és biztonságos elektromos fűtés mobil villanyradiátorral

Kedvező áron elérhető, magas minőségű hordozható villanyradiátor, elsősorban átmeneti, vagy kiegészítő fűtéshez. Működési elvét tekintve elektromos konvektor, amely hangtalanul, ventilátor nélkül üzemel. IP 24 védettségű, kifejezetten biztonságos elektromos fűtés. A villanyradiátor biztonságos működéséről zárt, bordás  fűtőbetét, valamint borulás- és túlmelegedés elleni védelem gondoskodik. A Bonjour 2 hordozható fűtőkészülék kifejezetten masszív, ugyanakkor mégis kis súlyú, kezelése pedig nagyon egyszerű. Hosszú évekig megbízható elektromos fűtés, melyet a villanyradiátor mellé járó 5 év, külön feltételek nélküli garancia szavatol.

Rendezés:

Bonjour 2 mobil elektromos konvektor 500 W

39.900 Ft

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W m2-ig   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós hőleadás

Gyártói cikkszám: 649605

Bonjour 2 mobil elektromos konvektor 1000 W

46.900 Ft

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 6-10 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós hőleadás

Gyártói cikkszám: 649610
2

Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor 1500 W

51.900 Ft

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan konvekciós működés

Gyártói cikkszám: 649615
3

Bonjour 2 mobil villanyradiátor 2000 W

56.900 Ft

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan fűtés konvekcióval

Gyártói cikkszám: 649620
3

Bonjour 2 hordozható villanyradiátor 2500 W

59.900 Ft

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan fűtés konvekcióval

Gyártói cikkszám: 649625
8

A Bonjour 2 hordozható villanyradiátor számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik:

Kis pipa narancsZárt, bordás fűtőbetét a konvekciós hőleadáshoz - hosszútávon megbízható elektromos konvektor

Kis pipa narancsTartós, ellenálló, porfestett acéllemez fűtőtest - tartós, strapabíró villanyradiátor

Kis pipa narancsBeépített, gőznyomásos szobatermosztát - a hőmérséklet egyszerűen beállítható

Kis pipa narancsIP 24 védelem és kettős szigetelés - igazán biztonságos elektromos fűtés

Kis pipa narancsKis súly a könnyű mozgatáshoz - bárhová könnyedén áthelyezhető fűtőkészülék


Ez a hordozható villanyradiátor, igazán biztonságos elektromos fűtés A Bonjour 2 ErP ready hordozható elektromos konvektor részei.

Bonjour 2 hordozható villanyradiátor a francia Atlantic elektromos radiátor gyár terméke. Kiegészítő és átmeneti fűtésre tervezett elektromos fűtőkészülék, amely nagyon kis súlyú, ugyanakkor igen masszív egyszerre. A villanyradiátor tervezésekor a könnyű mozgathatóságot, a tartós kivitelt és a nagyfokú biztonságot helyezték előtérbe. Az elektromos radiátor biztonságról IP 24 védelem (véletlen fröccsenő víz és 12 mm-nél nagyobb tárgyak bejutásával szemben védett) és kettős szigetelés gondoskodik. Biztonsági hőérzékelővel felszerelt elektromos fűtőkészülék, ami túlmelegedés esetén automatikusan lekapcsol.

A hordozható villanyradiátor megfelel az elektromos fűtés ErP előírásainak a következő kitétel szem előtt tartása mellett: "A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas".


Hangtalan, de hatékony villanyradiátor, korszerű elektromos konvektor

Ez az elektromos fűtés konvekciós elven működik. A mobil villanyradiátor alsó részén beáramló levegőt egy speciális, zárt fűtőbetét melegíti fel. A meleg levegő a fajsúly különbség miatt az elektromos radiátor belsejében felfele kezd áramolni, méghozzá meglehetősen intenzíven. A meleg levegő végül a villanyradiátor frontoldalának felső negyedében kialakított rácsokon keresztül távozik. Ezt a jelenséget konvekciónak, másképpen kéményhatásnak nevezik. A konvekciós működési elv miatt ez a fajta fűtőkészülék elektromos konvektor néven közismert. A Bonjour 2 hordozható villanyradiátor teljesen hangtalan (leszámítva a termosztát időnként hallható halk kattanó hangját), mivel az elektromos konvektor működéséhez nem szükséges ventilátor.

A legtöbb egyszerű elektromos konvektor fűtőeleme izzó cekász, ami égeti a port és áram alatt van. Ezzel ellentétben a Bonjour 2 villanyradiátor fűtőeleme elektromosan szigetelt (nem ráz), nem izzik, így nem okoz égett porszagot.


Könnyen kezelhető elektromos konvektor, pontos termosztáttal

A Bonjour 2  hordozható villanyradiátor precíz, ugyanakkor könnyen kezelhető beépített termosztáttal rendelkezik. Az elektromos konvektor szabályozásáról gőznyomásos termosztát gondoskodik, amely a hagyományos bimetálos termosztátnál lényegesen precízebben tartja a kívánt hőmérsékletet. Ez a termosztát úgy működik, hogy egy zárt rézcsőbe olyan, egyébként ártalmatlan gázt töltenek, amelynek a legkisebb hőmérséklet változásra is megváltozik a térfogata. A térfogatváltozás egy kapcsolót működtet. Ha a hőmérséklet megnő, a gáz kitágul, az elektromos konvektor kikapcsol. Ha a hőmérséklet leesik, a fűtőkészülék bekapcsol. Ezzel a megoldással a Bonjour 2 villanyradiátor pontosan azt a szobahőmérséklet tartja amit Ön beállítA hőmérséklet beállítása egyszerűen, egy a fűtőtest oldalán elhelyezett tekerőgomb segítségével történik.


Hordozható villanyradiátor lábbakkal és különböző teljesítményekkel

Könnyű, de masszív fűtőkészülék, erős lábakkal

Annak ellenére, hogy a Bonjour 2 elektromos radiátor -néhány alkatrész kivételével- fémből készül, a fűtőkészülék súlya mégis kicsi. Ez azt jelenti, hogy a villanyradiátor könnyedén felemelhető és a kívánt felhasználási helyre vihető. A lábkészlet az elektromos radiátor gyári  alaptartozéka, ami nem csak esztétikus, hanem igen erős is. A Bonjour 2 hordozható villanyradiátor 1,3 m hosszú kábellel és villásdugóval felszerelt.

Elektromos fűtés a legmegfelelőbb teljesítménnyel

Elegendő egy akkora hordozható villanyradiátor megvásárlása amekkora a fűteni kívánt helyiséghez szükséges. A Bonjour 2 elektromos radiátor többféle teljesítményben áll rendelkezésre: 500 W, 1000 W, 1500 W, 2000 W, 2500 W. A 2500 W-os változat már egy kifejezetten nagy teljesítményű fűtőkészülék, ezért ennél a teljesítménynél az elektromos fűtés biztonsága érdekében különösen javasolt meggyőződni arról, hogy a villamos hálózat ezt a teljesítményt elbírja. Tartós, biztonságos, és rugalmasan használható mobil elektromos fűtés.