Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Komplett napelem rendszerek telípítéssel

Hogyan rendelhetek napelem rendszert?

Válassza ki a napelem rendszert a kívánt teljesítmény és az irányár alapján, majd kérjen árajánlatot! Egyszerűen csak kattintson az "Ajánlatkérés" gombra. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot és a helyi viszonyok ismeretében személyes ajánlatot adunk.

Miért van a napelem rendszernek irányára és miért kell az árajánlat?

A napelemes rendszer nem olyan mint egy elektromos radiátor, nem lehet olyan könnyen és egyszerűen telepíteni, mert a napelem rendszer engedélyeztetést és helyszíni kivitelezést igényel. Ez értelem szerűen azt jelenti, hogy az alapjában azonos napelem rendszerek telepítése is eltérő költségekkel jár, így a helyszín ismerte nélkül nem lehet a pontos költségeket meghatározni. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy Önnek segítség, ha ismeri a hozzávetőleges árakat, így könnyedén kitudja választani az elképzelt napelem rendszert. Ha egy rendszer megfelelőnek tűnik Önnek, személyes árajánlatot készítünk aminek az elfogadása esetén megkezdődhet a napelemek felszerelése.

Mi tartozik bele a nepelem rendszerek árába?

Az irányárban a várható, az ajánlatban pedig azokkal a tényleges költségekkel számolunk ami a komplett napelem rendszer telepítéséhez szükséges. Tehát Ön a komplett napelem rendszerre kap ajánlatot, amiben benne van az engedélyeztetés és a telepítés költsége is. Ajánlatunk részei:

Kis pipa zöld Engedélyeztetés

Kis pipa zöld Telepítés

Kis pipa zöld Napelem cellák

Kis pipa zöld Inverter

Kis pipa zöld Tartószerkezet

Kis pipa zöld Túlfeszültség védelem

Kis pipa zöld Egyéb kiegészítők (kábelek, csatlakozók, csavarok, stb.)

Hol tudhat meg többet a napelemekről?

A kínált napelemrendszereinknél feltüntettük a legfontosabb tulajdonságokat és technikai adatokat. Természtesen amikor napelemek felszerelésén gondolkozik számos kérdés fogalmazódhat meg a gazdaságosságtól kezdve a technikai részletekig. Ha jobban megszeretné ismerni a napelemes rendszerek működését, kérjük kattintson ide: napelem rendszer - kérdések és válaszok.

Rendezés:

11,88 kW-os napelem rendszer

Irányár: 4 299 000 Ft-

Várható hozam: 480 000 Ft- / év

Gyártói cikkszám: 321252

4,95 kW-os napelem rendszer

Irányár: 2 299 000 Ft-

Várható hozam: 210 000 Ft- / év

Gyártói cikkszám: 389598

7,26 kW-os napelem rendszer

Irányár: 2 749 000 Ft-

Várható hozam: 320 000 Ft- / év

Gyártói cikkszám: 598569

15,18 kW-os napelem rendszer

Irányár: 4 899 000 Ft-

Várható hozam: 650 000 Ft- / év

Gyártói cikkszám: 657248

3,3 kW-os napelem rendszer

Irányár: 1 799 000 Ft-

Várható hozam: 139 000 Ft- / év

Gyártói cikkszám: 981205

Napelemek kiváló teljesítménnyel és élettartammal

Az általunk forgalmazott SHARP monokristályos napelemek az élmezőnybe tartoznak. Számos olyan technikai megoldással rendelkeznek amelyek jelentősen növelik az élettartalmukat és a hatékonyságukat. PERC technológia lehetővé teszi, hogy a naplem a szabad szemmel nem látható infravörös hősugárzást, valamint a cellán átszűrődő fényt is hasznosítja. A hatékonyság fokozására az ilyen napelemek reflexiócsökkentő réteggel (ARC) is rendelkeznek. A SHARP félcellás napelemei jobb hozammal és nagyobb élettartalommal rendelkeznek a hagyományos napelemekhez képest, mert kisebb belső ellenálással múködnek, kevésbé melegszenek. Ráadásul a félcellás naplem részleges árnyékolás esetén is jól teljesít.

Kiváló, tartós inverterek

Az inverterek jelentik a napelem rendszerek lelkét. A segítségükkel lesz az egyenáramból váltóáram, ráadásul számos számos biztonsági feladatuk is van. Éppen ezért a napalem rendezserinket a jól ismert és bevált FRONIUS inverterekkel szállíjuk. Invertereink WiFi kapcsolatra is képesek, ezért a napelemes rendszert akár a mobiltelefonjáról is felügyelheti.

Biztonságos rögzítés, időtálló szerelvények

Nem csak az elektronika, hanem az időtálló tartószerkezet, kábelezés is fontos. Éppen ezért, a kiválasztott napelem rendszert a korróziónak ellenálló, ugyanakkor csekély súlyú alumínium ötvözetből készült tartókerettel szállítjuk, a legkiválóbb tartó- és elektromos szerelvényekkel.