Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Bonjour 2 hordozható villanyradiátor 2500 W
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonjour 2 hordozható villanyradiátor 2500 W

59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Bonjour
Gyártói cikkszám: 649625
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan fűtés konvekcióval

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Hordozható villanyradiátor - mobil elektromos fűtés 21-25 m2-es helyiségekhez

Különösen nagy teljesítményű, 2500 W-os hordozható villanyradiátor nagy alapterületű helyiségekhez. Átmeneti, vagy kiegészítő fűtésre javasolt elektromos fűtés, konvekciós működéssel. A Bonjour 2 mobil elektromos konvektor, zárt, bordás fűtőbetéttel és precíz gőznyomásos termosztáttal gondoskodik az Ön kényelméről. A fűtőkészülék nagy teljesítményű, masszív, ugyanakkor esztétikus megjelenésű és könnyű. 21-25 m2 alapterületű, normál belmagasságú helyiségekhez javasolt biztonságos, mobil elektromos fűtés.

Hordozható villanyradiátor nagy teljesítményű és hatékony fűtőbetéttel

ErP ready elektromos fűtőkészülékEz a hordozható villanyradiátor nem egyszerű izzó cekásszal működik, mint a legtöbb hagyományos mobil elektromos konvektor, hanem a jóval fejlettebb zárt, diffúz hőleadású fűtőbetéttel. Míg a hagyományos cekász izzik, kellemetlen égett porszagot okozhat, a zárt fűtőbetét sohasem melegszik olyan hőmérsékletre ami ilyen kellemetlenséget okozna. Az elektromos fűtés ezzel a megoldással biztonságosabb is, mert a zárt fűtőbetét hőleadó bordái nincsenek közvetlenül áram alatt, mint a cekász. A fűtőbetétnek köszönhetően a hordozható villanyradiátor IP 24 védettségű. A Bonjour 2 mobil elektromos konvektor felülete nem tud olyan magas hőfokra melegedni ami esetleg veszélyt jelenthetne, ráadásul a fűtőkészülék túlmelegedés ellen védett, ami azt jelenti, hogy az elektromos radiátor magától kikapcsol, ha valamilyen okból (pl, borulás, szabálytalan üzemeltetés) túllépi a megengedett üzemi hőmérsékletet. Mindezek miatt a Bonjour 2 hordozható villanyradiátor kifejezetten biztonságos mobil elektromos fűtés. A fűtőkészülék a lenti megkötés szem előtt tartása mellett megfelel az elektromos fűtés szigorú Európai Uniós energetikai előírásainak (ErP):

A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

Mobil elektromos konvektor beépített termosztáttal és egyszerű kezeléssel

A Bonjour 2 hordozható villanyradiátor a konvekció, azaz a kéményhatás elvén működik, ezért a működési elvet tükröző elektromos konvektor néven is ismert. A fűtőkészülék működésének lényege, hogy a hideg levegő a fűtőtest alján beáramlik a készülékbe, ahol a fűtőbetét felmelegíti azt. A fűtőbetét által felmelegített levegő az elektromos radiátor belsejében felfelé kezd áramolni, felgyorsul, majd a fűtőtest homloklemezének felső részén kialakított nyílásokon keresztül a szobába áramlik. Mivel az áramlást a hideg és a meleg levegő fajsúly különbsége okozza, a Bonjour 2  mobil elektromos konvektor működéséhez nem szükséges ventilátor, vagy más zajos segédberendezés. Ennek megfelelően a hordozható villanyradiátor teljesen hangtalan elektromos fűtés, csak a reaktív, gőznyomásos termosztát ad ki néha egy halk, nem zavaró kattanó hangot. Ez az elektromos radiátor szinte teljes egészében meleg levegővel fűt (sugárzó hőt alig bocsájt ki), ami különösen rosszabb hőszigetelés mellett előnyös, mert a hideg falszerkezet, vagy a padló nem nyel el sugárzó hőt ami veszteséget okozhatna. A konvekciós, meleg levegővel működő elektromos fűtés további előnye, hogy a szobahőmérséklet jól szabályozható. A hordozható villanyradiátor a beépített reaktív gőznyomásos termosztátnak köszönhetően pontosan azt a hőmérsékletet tartja, amit Ön beállít. További előny, hogy a legkisebb hőmérsékletere állítva a mobil elektromos radiátor fagymentesítőként is használható.

Elektromos konvektor nagy teljesítménnyel, kis súllyal - könnyen mozgatható

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A Bonjour 2 2500 W-os, hordozható villanyradiátor nagyon könnyedén mozgatható, pedig a fűtőtest tartós, ellenálló porfestett acéllemezből készül. A kifejezetten nagy teljesítményű mobil elektromos konvektor súlya csak 6,3 kg. Az erős, műanyag tartóláb a hordozható villanyradiátor alaptartozéka. Az elektromos fűtőkészülék 1,3 m hosszú vezetékkel és gyári villásdugóval kerül forgalomba.

Még több, kisebb teljesítményű Bonjour 2 hordozható villanyradiátor >>>

A Bonjour 2 2500 W-os hordozható villanyradiátor méretei.

A Bonjour 2 2500 W-os hordozható villanyradiátor méretei.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

 

Típus Bonjour 2 (2500 W)
Teljesítmény 2500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 11,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós (meleg levegővel)
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság 45,1 cm
Szélesség 90,2 cm
Mélység 9,9 cm
Súly 6,3 kg
Lábkészlet alaptartozék
Termosztát típusa beépített, gőznyomásos
Termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Ajánlott fűthető terület legfeljebb 21-25 m2

Vélemények

5.00
8 értékelés
8
0
0
0
0
2022. 10. 05. -
Kiváló termék. 20-25 nm-es helyiség befűtésére alkalmas. Hangtalan.
2022. 10. 05. -
Megkaptuk hamar a fűtőkészüléket, csendben jól működik, gyorsan felfűt és hangtalan, nagyon bevált. Mindenkinek bátran ajánlom.
2022. 01. 05. -
Egy kb 35 m2 es téliesített nyaralóba vettem a készüléket.
Nagyon jól teljesített, a kinti - 10C°
ellenére is tudta tartani a hőmérsékletet, és még nem is kellett a maximális teljesítményre állítani. Szép, csendes, jó meleget ad.
Egyedüli negatívum a műanyag lábak minősége. Sajnos hamar el tört.
2022. 01. 02. -
Meg vagyok elégedve a szállítással is és a termékkel is, kitűnően működik, abszolút hangtalan, nagyon jól működik. Mindenkinek bátran ajánlom.
2021. 02. 24. -
Belső hőszigeteléssel és faborítással ellátott asztalosműhely fűtésére vásároltam a terméket néhány hete. Kitűnően működik, tökéletesen tartja az általam kényelmesnek ítélt 14-15°C-os hőmérsékletet a nagyjából 25 nm-es munkatérben. Néhány napig (próbaképpen) ennél magasabb hőmérsékleti beállításon üzemeltettem (20°C), de azt is pontosan tartotta, annak ellenére, hogy a külső hőmérséklet nálunk -12 - -14°C volt, és a műhely ajtaja még nincs szigeteltre cserélve! A készülék tehát simán 5-ös osztályzatú.
Egy aprócska negatívum említenék meg: a termék csomagolásán szerepel, hogy állítva szállítandó. A futárszolgálatnál is figyeltek erre, nem is döntötték el szállításnál. Kicsomagoláskor derült ki, hogy teljesen mindegy volt, hogy figyeltek-e erre, vagy sem, mert a csomagolásban a termék fejjel lefelé volt visszarakva (!), így az egész szállítást ebben a helyzetben tette meg szegény. Szerencsére az összeszerelés minőségét jelzi, hogy semmi nem szenvedett károkat benne, csak egy hőálló lapocskából tört le egy kb 5 cm hosszú darab. Ennek szerepe az, hogy távtartóként funkcionáljon a fűtőbetét és a külső fémborítás között. Hiánya szerencsére nem befolyásolja a készülék működését.
2020. 10. 06. -
A termékről korrekt tájékoztatást kaptam, a szállítással kapcsolatos határidőkről időben értesítettek, gyors, pontos kiszállítás. Meg vagyok elégedve a termékkel!
2020. 01. 14. -
Megvagyok elégedve a termékkel. Hamar megkaptam , minden a leírás szerint volt a dobozban. Eddig még nem csalódtam.
2019. 11. 07. -
Nagyon meg vagyok elégedve.

Youtube videók