Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

38.900 Ft (30.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonjour 2 mobil villanyradiátor 2000 W

38.900 Ft (30.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Bonjour
Gyártói cikkszám: 649620
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kis pipa narancssárgaHangtalan fűtés konvekcióval

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Mobil villanyradiátor - hordozható elektromos fűtés 16-20 m2-hez

Nagy teljesítményű, 2000 W-os mobil villanyradiátor konvekciós működéssel. Elektromos fűtés nagyobb alapterületű helyiségek kiegészítő és átmeneti fűtéséhez. A Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor, zárt, diffúz fűtőbetéttel és finom működésű gőznyomásos termosztáttal rendelkezik. A fűtőkészülék masszív, ugyanakkor kis súlyú és esztétikus. 16-20 m2 alapterületű, normál belmagasságú helyiség fűtésére tervezett mobil elektromos radiátor.

Mobil villanyradiátor tartós és biztonságos zárt, nagy felületű fűtőbetéttel

ErP ready elektromos fűtőkészülékA legtöbb hagyományos hordozható elektromos konvektor fűtőelme egyszerű cekász. A cekász olcsó megoldás, de izzik és áram alatt van, ezért rázhat. Magas hőmérséklete miatt a villanyradiátor gyakran égett porszagot okoz. Ezzel szemben a Bonjour 2 mobil elektromos radiátor zárt, nagy felületű fűtőbetéttel rendelkezik, ami nemcsak sokkal hatékonyabb, hanem biztonságosabb is. Ez a korszerű, alumínium bordás fűtőbetét elektromosan szigetelt, nem izzik és nem melegszik akkora hőmérsékletre amitől az elektromos radiátor égett porszagot okozhatna. Ennek köszönhetően a fűtőkészülék IP 24 védettségű. A mobil villanyradiátor felülete sohasem melegszik fel olyan hőfokra, ami már az ember számára veszélyt jelenthetne. Ez a hordozható elektromos konvektor túlmelegedés ellen is védett, biztonsági hőkioldóval rendelkezik. A Bonjour 2 mobil villanyradiátor tehát olyan elektromos fűtés, amely kifejezetten biztonságos. A hordozható elektromos konvektor a következő megkötés figyelembevételével megfelel az ErP energetikai előírásoknak:

A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

Egyszerűen kezelhető, hordozható elektromos konvektor, precíz termosztáttal

Konvekciós elven működő mobil villanyradiátor: a fűtőbetét a fűtőtest alján beáramló levegőt felmelegíti, ennek következtében a levegő a fűtőkészülék belsejében intenzív felfelé irányuló áramlásba kezd. A meleg levegő végül a mobil villanyradiátor frontoldalán kialakított rácsokon keresztül jut a helyiségbe. A hajtóerő a meleg és a hideg levegő közötti fajsúly különbségből adódik, így az elektromos konvektor működéséhez nem szükséges ventilátor. Ebből következik, hogy a Bonjour 2 mobil elektromos radiátor működése hangtalan (figyelemebe kell venni azonban, hogy a villanyradiátor termosztátjának működése során időnként halk, nem zavaró kattanó hang hallatszik). Ez a hordozható elektromos konvektor nem, illetve csak elhanyagolható mértékben bocsájt ki sugárzó hőt, ami rosszabb hőszigetelés esetén előnyös, mert a sugárzó hőenergia nem nyelődik el a hideg falakban. A meleg levegővel történő fűtés miatt ugyanakkor a precíz reaktív gőznyomásos termosztáttal az elektromos radiátor jól szabályozható, ami azt jelenti, hogy a mobil villanyradiátor pontosan tartja az Ön által beállított szoba-hőmérsékletet. Ez az elektromos fűtőkészülék a legalacsonyabb hőfokra állítva akár fagymentesítőként is működtethető.

Könnyen hordozható, kis súlyú, mégis masszív fűtőkészülék

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A Bonjour 2 hordozható elektromos konvektor könnyedén mozgatható, annak ellenére, hogy ellenálló, tartós, porfestett acéllemez burkolattal rendelkezik. A nagy teljesítményű hordozható elektromos radiátor súlya mindössze 5,5 kg. A mobil villanyradiátor alaptartozéka az erős, műanyag tartóláb. Gyárilag készre szerelt villásdugóval és 1,3 m hosszúságú vezetékkel rendelkező fűtőkészülék.

Még több, Bonjour 2 mobil elektromos konvektor >>>

A 2000 W-os Bonjour 2 mobil villanyradiátor méretei.

A 2000 W-os Bonjour 2 mobil villanyradiátor méretei.

Kis pipa narancs2 év teljes körű garancia! 

 

Típus Bonjour 2 (2000 W)
Teljesítmény 2000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 9,0 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós (meleg levegővel)
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság 45,1 cm
Szélesség 75,4 cm
Mélység 9,9 cm
Súly 5,5 kg
Tartóláb alaptartozék
Termosztát típusa beépített, gőznyomásos
Termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Ajánlott fűthető terület legfeljebb 16-20 m2

Vélemények

4.67
3 értékelés
2
1
0
0
0
2021. 11. 01. -
2021. 11. 01. -
A termék könnyű, megbízható, hamar melegít,- minden szempontból elégedett vagyok. Köszönöm.
2019. 12. 21. -
A vásárolt termékkel nagyon elégedett vagyok. Enegiatakarékos, halk és könnyen mozgatható. Kedvelem.

Youtube videók