Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Corsaire 2 elektromos törölközőszárító és fürdőszobai fűtés - 1000 W
168.990 Ft (133.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék:
termosztáttal

Corsaire 2 elektromos törölközőszárító és fürdőszobai fűtés - 1000 W

168.990 Ft (133.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 472320
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W (egyenes)  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

10 m2 -ig fürdőszobai fűtés is, digitális szobatermosztáttal és programozással!

Csak utalás esetén tudjuk szállítni! Kérjük a válassza ezt az opciót!

Leírás és Paraméterek

Programozható elektromos törölközőszárító és fűtés, 1000 W-al

1000 W teljesítményű, egyenes kivitelű elektromos törölközőszárító. Programozható, energiatakarékos fürdőszobai fűtőkészülék ami nagyobb fürdőszobába is ajánlott. Számos kényelmi és energiafogyasztás csökkentő funkcióval rendelkező, digitális vezérlésű, fő fűtésre tervezett elektromos radiátor.

Az 1000 W teljesítményű Thermor Corsair 2 elektromos törölközőszárító még a nagyobb fürdőszobákat is gond nélkül befűti, méghozzá energiatakarékosan. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy ez a radiátor megfelel a szigorú ErP energeteikai előírásoknak. Felépítését és működési elvét tekintve egy klasszikus folyadékkal töltött létraszerű fűtőkészülék, a folyadékot melegítő fűtőpatronnal. Attól energiatakarékos elektromos fűtés, hogy a fűtőbetét működését egy nagy pontosságú, programozható digitális vezérlő szabályozza. A törölközőszárító radiátor vezérlőjén három üzemmód érhető el: Kézi / Program és BOOST.

Kézi üzemmód. Egyszerűen csak be kell állítania a kívánt hőmérsékletet, amit a fűtőkészülék precízen tartani fog. A megadott hőmérsékletet LED kijelző jeleníti meg. Ha 7°C-ot állít be, fagymentesítésre is használható.

Programozás üzemmód. A napi programozás jelentős energiamegtakarításra ad lehetőséget, ráadásul nagyon egyszerű, mert a hét minden napjára rendelkezésre áll egy előre megírt program. Az elektromos fűtés a prograrm szerint tartja a Kézi üzemmódban beállított Komfort hőmérsékletet vagy az ECO hőmérsékletet. Amikor nincs otthon, vagy a helyiség nincs használatban úgy programozhatja a fűtőkészüléket, hogy az az ECO hőmérsékletet tartsa, ami 3,5 °C-al alacsonyabb, mint a Komfort hőmérséklet (19 °C-nál azonban sohasem nagyobb). Nagyon sok energia takarítható meg így, ugyanakkor a helyiség nem hűl ki és gyorsan a kívánt Komfort hőmérsékletre fűthető. Előfordulhat, hogy a programok Önnek nem felelnek meg. Ilyenkor az előre megírt programokat az igényei szerint módosíthatja.

Boost üzemmód. Ezt az üzemmódot akkor célszerű használni, ha gyors szárításra vagy felfűtésre van szükség. Ha ezt az üzemmódot választja, az elektromos radiátor folyamatosan teljes teljesítménnyel fűt 15, 30, 45 vagy 60 percen át az Ön beállítása szerint.

Javasoljuk, hogy a Thermor Corsaire 2 törölközöszárító radiátort fixen kösse be. Ugyanakkor dugvillával is elláthatja. A bekötéshez 95 cm hosszú kábel áll rendelkezésre, amely három eres: (fekete: vezérlő áram - Magyarországon alapesetben nem használt, nem kell bekötni; kék: nulla; barna: fázis). Az elektromos radiátor földeléssel nem rendelkezik, kettős szigetelésű és IP 24 védettségű (véletlen fröccsenő vízzel szemben védett). A fűtőtest a biztonság érdekében automata légtelenítővel ellátott, ezért a légtelenítés semmiféle beavatkozást nem igényel. Mindent megtalál a csomagolásban ami a felszereléshez szükséges, sőt még egy extra törölközőtartó rúd is jár a szárítóhoz. Az 5 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra. Kérjük olvassa el alaposan az elektromos törölközőszárító adatait (lent) és győződjön meg róla, hogy teljesítményben és méretben is megfelelő-e az Ön számára. Ha szükséges válasszon a kisebb teljesítményű Corsaire 2 törölközőszárítók közül.

Az 1000 W teljesítményű Thermor Corsaire 2 elektromos törölközőszárító méretei és helyigénye.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Típus Corsaire 2 1000 W (egyenes kivitel)
Szín fehér (RAL 9016)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés fixen, szerelődobozban vagy villásdugóval
Vezeték hossz 95,0 cm
Működési elv folyadék töltésű elektromos radiátor
Fűtőbetét típusa zárt, patronfűtő
Magasság (H) 178,3 cm
Szélesség (W) 55,0 cm
Mélység 8,3 cm
Rögzítési pontok függőleges távolsága (A) 159,9 cm
Rögzítési pontok vízszintes távolsága (B) 40,0 cm
Súly 23 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Extra tartozék plusz, tetszőlegesen elhelyezhető törölközőtartó rúd
Termosztát típusa beépített, elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Manuális üzemmód igen - az aktuális, kívánt hőmérséklet kézzel állítható be
Boost funkció igen - 15 / 30 / 45 vagy 60 perc időtartamra az elektromos törölközőszárító maximális teljesítményre kapcsol
Napi programozás igen - a hét minden napjára szabadon programozható
Fagymentesítés igen (7°C)
Hőmérséklet kijelzés igen
Beállítás pontossága 0,5 °C-ként
Zárolható kezelőfelület igen
Működés visszajelző igen
Funkció visszajelző igen
Automatikus légtelenítés igen
Ajánlott fűthető alapterület legfeljebb 10 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók