Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 1500 W

Ár:
48.990 Ft (38.575 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 400075
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

1500 W teljesítményű elektromos radiátor 11-15 m2-hez

Thermor Evidence 3 HD 1500 W-os korszerű, kettős működésű elektromos radiátor digitális vezérléssel. Energia hatékony elektromos fűtés heti programozással. Közepes méretű szobákba, nappalikba és irodákba ajánlott fűtőpanel, amely IP 24-es védelmének köszönhetően akár fürdőszobában is felszerelhető. Az elektromos radiátor mellé opciós tartóláb is rendelhető.

HD fűtőpanel - kettős hatású elektromos fűtés

Mit jelent az, hogy a fűtőpanel kettős hatású? A válasz egyszerű: ez a fali elektromos radiátor a kiáramló meleg levegővel és az előlap által sugárzott diffúz hővel egyszerre fűt. Az ilyen fűtőpanel alkalmazásával az elektromos fűtés amellett, hogy nagyon komfortos, meglehetősen energia hatékony is. A beépített bordás, alumínium fűtőbetét nem izzik, nem égeti a port, így a fűtőpanel különösen biztonságos. Felépítésének köszönhetően ez az elektromos radiátor IP 24 védettségű, ezért akár fürdőszobában is felszerelhető (Megjegyzés: fürdőszobai elektromos fűtés esetén különösen ügyeljen a biztonsági előírások betartására). 

Hatékony elektromos fűtés - számottevő energia megtakarítás

ErP ready elektromos fűtőkészülékA Thermor Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor kifejezetten fő fűtéshez készült, fali fűtőpanel, ezért úgy tervezték, hogy az üzemeletetése amennyire csak lehet, gazdaságos legyen. A fűtőpanel takarékos működését a kettős hőleadás és rendkívül precíz digitális vezérlés biztosítja. Az elektromos fűtés áram felhasználása a villanyradiátor programozási funkciójának használatával tovább csökkenthető. Az elektromos radiátor két alap üzemmóddal rendelkezik:

  • Manuális üzemmód - a fűtőpanel bekapcsolt állapotban az Ön által beállított hőmérsékletet tartja
  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a fűtőpanel a nap mely szakaszában tartson komforthőmérsékletet

Az elektromos radiátor manuális üzemmódjában lehetőség van fagymentesítés beállítására is. A fagykárok elkerüléséhez válassza, a legkisebb hőmérsékletet, ami beállítható (7°C). Az igazán kedvező üzemeltetési költségek a program üzemmód tudatos használatával érhető el. A fűtőpanel kezelő felületén a hét minden napjára beállíthatja, hogy az elektromos fűtés mikor kapcsoljon be és ki. Minden nap három fűtési időszakot állíthat be. Ezekben az időszakokban az elektromos radiátor az Ön által megadott komfort hőmérsékletet tartja. Nem csak az állítható be, hogy a fűtőpanel a kiválasztott időszakban mekkora hőmérsékletet tartson, hanem az is megadható, hogy mekkora legyen a készenléti hőmérséklet (ECO, más néven gazdaságos hőmérséklet). Ön olyan ECO hőmérsékletet tud beállítani, amelyről a fűtőpanel gyorsan a komfort hőmérsékletere tudja emelni a hőfokot, így mire Ön a helyiséget használni kezdi, kellemes meleg idő fogadja. Tehát a beprogramozott időtartományban a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletről a komfort hőmérsékletre kapcsol. A gyár által megadott adatok szerint a Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor a fejlett elektronikának és a programozásnak köszönhetően 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy szokásos, mechanikus termosztáttal rendelkező fűtőpanel. Ezzel a megoldással tehát az elektromos fűtés kifejezetten gazdaságos.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor programozással a hét napjaira.

Fali fűtőpanel vagy mobil elektromos radiátor - Ön választ

Thermor Evidence 3 Prog HD fűtőpanel kifejezetten fő fűtésre kifejlesztett, fali elektromos radiátor, de a külön megrendelhető tartólábak segítségével mint mobil elektromos fűtés is használható. A fűtőpanel felszerelése a falra gyors és egyszerű, mindössze kettő vagy négy tiplit kell a falba fúrni a gyári tartókeret számára. A tartókeret felcsavarozása után az elektromos radiátor egyszerűen a keretre pattintható. Leszerelni is ugyanilyen könnyű, takarításhoz, vagy festéshez a fűtőpanelt le lehet akasztani, így az nincs útban.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A fűtőkészülék villásdugóval és 130 cm hosszúságú kábellel kerül forgalomba, így a villamos csatlakozáshoz mindössze egy meglévő konnektor kell. A fűtőpanel fürdőszobában -további biztonsági előírások betartása mellett- csak falra szerelve használható.

Kis pipa narancsLábkészletet is rendelhet az elektromos radiátor mellé!

Ez a fűtőpanel az IP 24 -es védelemmel, borulás érzékeléssel, túlmelegedés érzékeléssel és gyerekzárral is rendelkezik, ezért nagyon biztonságos elektromos fűtés.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Nézze meg a teljes Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor választékot >>>

 A Thermor Evidence 3 HD 1500 W teljesítményű, digitális programozású elektromos radiátor méretei.

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (1500 W)
Teljesítmény 1500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 6,5 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 61,3 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 4,6 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 11-15 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók