Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2000 W
51.990 Ft (40.937 Ft + ÁFA)

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2000 W

51.990 Ft (40.937 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 400240
Elérhetőség: Kifutott modell

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 2000 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Leírás és Paraméterek

Elektromos radiátor 2000 W-al , 16-20 m2-es helyiséghez

2000 W-os kettős hatású elektromos radiátor, digitális vezérléssel és heti programozással. Energiatakarékos elektromos fűtés a francia Thermor-tól. A fali fűtőpanel 16-20 m2-es lakószobához, nappalihoz, vagy irodahelyiséghez ajánlott. IP 24-es védettsége miatt akár fürdőszobában is kiváló elektromos fűtés. Fali elektromos radiátor, de az opciós lábakra szerelve mobil fűtőpanel is egyben.

Kettős hatású elektromos fűtés - HD fűtőpanel nagy teljesítménnyel

Kettős hatású elektromos fűtés, mert a fűtőpanel egyszerre fűt meleg levegővel, (akárcsak egy hagyományos konvekciós elven működő elektromos radiátor) és az előlap által kibocsájtott diffúz hővel.  A meleg levegő kiváló szabályozhatóságot, a diffúz hőleadás pedig kellemes hőérzetet biztosít, így ez az  elektromos fűtés, különösen komfortos és gazdaságos is egyben. A meleg levegőt a fűtőpanel zárt, diffúz hőleadású fűtőbetétje biztosítja, amely nem égeti a port és nem izzik, továbbá lehetővé teszi a fűtőpanel IP 24-es besorolást, ami azt jelenti, hogy az elektromos radiátor -a biztonsági előírások szigorú betartása mellett- akár fürdőszobában is felszerelhető.  Thermor Evidence 3 Prog HD fűtőpanel a lakás minden helyiségében hatékony, biztonságos és takarékos elektromos fűtés.

Elektromos fűtés digitális vezérléssel - programozás, energia megtakarítás

ErP ready elektromos fűtőkészülékMinden olyan tulajdonsággal rendelkezik a Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor ami a gazdaságos elektromos fűtés alapfeltétele: kiváló hőleadású, tartós fűtőbetét, kettős hőleadás és nagyon precíz digitális vezérlés. A digitális vezérlés olyan funkciók beépítését tette lehetővé amivel az elektromos fűtés még kevesebb áramot fogyaszt, így a fűtőpanel üzemeletetése még olcsóbb. A elektromos radiátor két üzemmódban használható:

  • Manuális üzemmód - Ha Ön beállít egy hőmérsékletet, a fűtőpanel azt precízen tartja amíg bekapcsolt állapotban van.
  • Program üzemmód - Naponta három időszakot adhat meg amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart. Ezt a beállítást a hét napjaira külön-külön is elvégezheti.

Akár 25 % energia megtakarítás.Fagymentesítőként is használható a fűtőpanel, ha a manuális üzemmódban a legkisebb beállítható hőmérsékletet (7 °C) választja. Az elektromos fűtés így szinte alig fogyaszt áramot, de a fagykárokat megelőzi. A program üzemmód tudatos használatával jelentős fűtésköltséget takaríthat meg, mert a fűtőpanel csak akkor és úgy működik ahogy Ön beállítja, nincs felesleges fűtés, így nincs felesleges fűtési költség sem. A hét minden napjára külön-külön beállíthat három időtartományt amikor a fűtőpanel az Ön számára kellemes komfort hőmérsékletet tart. A programozott időtartományban sem kell a lakásnak kihűlnie, mert erre az időszakra is beállítható egy gazdaságos (ECO) hőmérséklet, amihez kevesebb áram kell, de arra elég hogy a fűtőpanel gyorsan elérje a komfort hőmérsékletet. Az elektromos radiátor tehát a beállított időpontban automatikusan az ECO hőfokról a komfort hőmérsékletre kapcsol.

*A gyártó szerint Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel 25%-al kevesebb áramot fogyaszt (azonos komfort mellett), mint egy olyan hagyományos elektromos radiátor ami csupán mechanikus termosztáttal rendelkezik. A precíz hőmérséklettartással és a pontos programozással az elektromos fűtés tehát sokkal gazdaságosabb.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor programozással a hét napjaira.

Fali fűtőpanel, de ha akarja mobil elektromos radiátor

Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tartós, folyamatos üzemeltetését fő fűtésként. A külön rendelhető (opciós) lábakkal azonban mint mobil elektromos radiátor is használható. Gyorsan és egyszerűen a falra szerelhető: a fűtőpanel alaptartozékaként mellékelt tartókeretet egyszerűen kettő-négy tipli és csavar segítségével a falra kell szerelni. Az elektromos radiátor erre felpattintható. Levenni is ilyen könnyű, festéskor, vagy takarításkor a fűtőpanel gyorsan leemelhető a tartókeretről, így nincs útban.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Ez az elektromos fűtés nem igényel villanyszerelési munkát, mivel a villanyradiátor, 130 cm hosszú, villásdugóval ellátott vezetékkel kerül Önhöz, azaz egyszerűen csak be kell dugni egy közeli konnektorba. Fontos! A fűtőpanel csak falra szerelve használható fürdőszobában, valamennyi biztonsági előírás szigorú betartása mellett.

Kis pipa narancsLábkészlettel felszerelve mobil elektromos radiátor!

Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel a fürdőszobai használatot lehetővé tevő IP 24 -es védelem mellett további biztonsági funkciókkal is rendelkezik: gyerekzárborulás érzékeléstúlmelegedés érzékelés.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!   

Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor több teljesítménnyel >>>

 A Thermor Evidence 3 HD 2000 W-os programozható elektromos radiátor mérettáblázata.

 

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (2000 W)
Teljesítmény 2000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 8,7 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 76,1 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 5,5 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 16-20 m2

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2020. 12. 24. -
A kiszállított radiátorral maximálisan megvagyunk elégedve, kiválóan működik.
2020. 06. 01. -
Köszönjük, megvagyunk elégedve nagyon a termékükkel!
2019. 11. 12. -
A fűtőtest jól működik, korrekt és precíz csomagolás.

Youtube videók

A terméket felváltó, új elektromos radiátor:

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2000 W

89.990 Ft
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 100298

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga2000 W 16-20 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Az átlagos mérteű szobák energiatakarékos elektromos fűtése, kettős hőleadással. Napi és heti programozással, egyszerű kezelhetőséggel, számos energiafelhasználást csökkentő és komfortfokozó funkcióval. A kívánt hőmérsékletet, precízen, 0,5 °C-os lépéssekkel adhatja meg.