Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor 1000 W

Ár:
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 003032
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 6-10 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD hőleadás  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Fűtőpanel kisebb szobákba, kettős hőleadással és egyszerű programozási lehetőséggel, valamint időzített kikapcsolással. Ablaknyitás esetén automatikusan kikapcsol, így nem fűt feleslegesen. Egyszerűen a falra szerelhető, de a külön rendelhető lábkészlettel mobil elektromos radiátor is.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egyszerű, de takarékos elektromos fűtés szobába és fürdőszobában is

Akár 25 % energia megtakarítás.A kisebb szobák, fürdőszobák kiváló fűtőkészüléke az IP 24-es védettségű, energiatakarékos, Evidence 3 DIGITAL HD 1000 W-os elektromos radiátor. A számos energiahatékonyságot növelő funkciónak köszönhetően *ezzel az ErP Ready fűtőpanellel akár 25 % energiamegtakarítás is elérhető, egy hagyományos termosztáttal szerelt villanyradiátorhoz képest. Könnyen kezelhető, mert a különböző üzemmódok egyszerűen választhatók ki, a működési paraméterek pedig könnyedén beállíthatók.

Melyek az elektromos radiátor üzemmódjai?

A kiválasztott üzemmódot piros LED mutatja.

Komfort üzemmód

Komfort üzemmódAlapvetően kézi beállításról van szó. A fel-le nyilakkal állíthatja be, hogy az elektromos radiátor hány °C-ot tartson. A művelet során a beállított hőmérséklet nagy méretű, jól látható LED kijelző jeleníti meg. Ha ezt az üzemmódot választja, akkor a fűtőpanel egyszerűen ezt a hőmérsékletet fogja tartani a szobában.

ECO vagy gazdaságos üzemmód

Az ECO, vagy más néven gazdaságos üzemmód során a fűtőpanel süllyesztett hőmérsékletet tart, amit akkor célszerű választani amikor éjszaka van, vagy nincs a helyiség használatban. Ön állíthatja be, hogy ez az ECO hőmérséklet mekkora legyen. Ez kényelmesebbé teszi az elektromos radiátor használatát, mert nem kell átállítani a fűtőkészüléket ha csökkenteni akarja a hőmérsékletet, hanem egyszerűen, (egy gombnyomással) csak át kell léptetnie az ECO üzemmódra és fordítva. Az komfort és az ECO hőmérséklet tudatos megválasztásával jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Program üzemmód

Program üzemmódAz Evidence 3 DGITAL HD fűtőpanel legfőbb előnye a legtöbb programozható elektromos radiátorral szemben, hogy a programozása olyan egyszerű, amilyen egyszerű csak lehet. Ezt a gyártó úgy érte el, hogy hat darab, előre megírt programot táplált a fűtőpanel memóriájába. A heti programozás során a hét mindennapjára beállítható egy-egy program ezek közül. Ilyenkor a komfort hőmérséklet és az ECO hőmérséklet közti váltások a program szerint történnek. Az üzemmód használatával az elektromos fűtés energiafelhasználása jelentősen kisebb. Napi programozás is lehetséges, ezt Ön saját igényei szerint egyedileg állíthatja be.

Időzített kikapcsolás üzemmód

Időzített kikapcsolás üzemmódEbben az üzemmódban egyszerűen azt állíthatja be, hogy a fűtőkészülék hány óra elteltével kapcsoljon le. Ez időtartam 1 és 8 óra között lehet.

Milyen további funkciói vannak az elektromos radiátornak?

A különböző üzemmódok mellett számos biztonsági és energiafelhasználást csökkentő funkcióval is rendelkezik ez az elektromos radiátor. Ha a szellőztetés során hideg levegő áramlik a szobába, a nyitott ablak érzékelésnek köszönhetően a fűtőpanel kikapcsol, ezzel energiát takarít meg. Ha hosszabb ideig távol marad az otthonától, fagymentesítési funkciót is választhat. Ekkor a komfort üzemmódban a legkisebb 7 °C-os hőmérsékletet kell beállítani. A biztonságos elektromos fűtés érdekében a fűtőtest túlmelegedés védelemmel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy túlmelegedés esetén lekapcsol. Természetesen, miután a rendellenes működés megszűnik (pl. ha az előírások ellenére letakarták, de a letakarást megszüntették és a fűtőkészülék kihűlt), újra működőképessé válik. Ugyanilyen hasznos a borulás érzékelő is, ami akkor fontos igazán amikor mobil villanyradiátorként használják. A borulásérzékelőnek köszönhetően borulás esetén automatikusan kikapcsol, de felállítás után újra működik. A biztonságot fokozza az is, hogy a vezérlő gombok lezárhatók ("gyerekzár").

Elektromos radiátor könnyen kezelhető, felhasznlóbarát digitális felülettel!

A kezelőpanel egyértelmű és könnyen használható!

Fali vagy mobil fűtőpanel, kívánság szerint

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A tartozék fali tartókeretnek köszönhetően 2-4 tipli és csavar felhasználásával rendkívül gyorsan a falra szerelhető. A takarításhoz, vagy a festéshez nem kell a keretet leszerelni, hanem elegendő a fűtőpanelt leakasztani róla. Mindez csupán egy mozdulat. A hálózati csatlakoztatás szabványos konnektorral történik, mivel ezt a fűtőtestet 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval ellátva szállítjuk. Ha nem a falra szerelve szeretné használni, a külön rendelhető lábkészlettel mobil villanyradiátor is egyben, amelyhez 5 év teljes körű, külön feltételek nélküli garancia jár! Figyelem! Fürdőszobában biztonsági okokból lábakon, mobil fűtőpanelként ne használja!

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

Mindig az ideális teljesítményű elektromos radiátort válassza! Ez a digitális HD fűtőpanel kisebb és nagyobb teljesítménnyel is elérhető!

d Az 1000 W-os Evidence 3 DIGITAL elektromos radiátor ideális fűtés a kisebb szobákban.

Kérjük győződjön meg a fenti ábra segítségével, hogy a fűtőtest elfér az Ön által tervezett helyen!

 

Típus Thermor Evidence 3 DIGITAL HD (1000 W)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,3 A
Védettség IP 24 (a fűtőpanel a biztonsági előírások betartása mellett fürdőszobában is felszerelhető)
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 46,5 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,7 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Komfort üzemmód igen - a kívánt szobahőmérséklet állítható be
ECO üzemmód igen - a komfrthőmérsékltenél alacsaonyabb hőmérséklet állíhtaó be
Program üzemmód igen - heti programozás:a hét minden napjára külön-külön hat külömböző program közül lehet választani; napi programozás:a programot Ön adhatja meg
Időzített kikapcsolás üzemmód igen - 1-től 8 óráig beállítható, hogy az elektromos radiátor hány óra úlva kapcsoljon ki
Nyitott ablak érzékelés igen - ha a fűtőpanel hirtelen hőmérséklet esést érzékel, automatikusan kikapcsol
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, progra és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 6-10 m2

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 08.
Kicsit bonyolúlt a termosztát kezelése, beállítása, de ha megvan jól működik. Takarékos, ami számomra fontos szempont volt.

Youtube videók