Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Evidence 3 DIGITAL HD elektromos radiátor 1500 W

Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 003033
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Közepes méretű helyiségebe javasolt energiatakarékos fűtőtest. Egyszerű heti programozással, időzíthető kikapcsolással, huzatérzékelővel. Egyszerűen a falra szerelhető, ugyanakkor az opciós lábkészlettel hordozható fűtőpanel is.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Közepes méretű szobák ideális elektromos radiátora

Akár 25 % energia megtakarítás.Az Evidence 3 DIGITAL HD 1500 W-os kettős hatású, egyszerűen programozható energiatakarékos elektromos radiátor  megoldás a közepes méretű szobák fűtésére. Programozható, ugyanakkor könnyen kezelhető, mert a kívánt üzemmódok elérése egyszerű. *ErP Ready fűtőpanel, amivel a gyártó adatai szerint akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető, egy hagyományos, mechanikus vezérlésű fűtőtesthez képest.

Milyen üzemmódjai vannak az elektromos radiátornak?

A kiválasztott üzemmódot egy piros fényű LED mutatja. A megfelelő üzemmód kiválasztásával az elektromos fűtés takarékosabb!

Komfort üzemmód

Komfort üzemmódA komfort üzemmód tulajdonképpen a manuális (kézi) üzemmódnak felel meg. Ha ezt az üzemmódot választja, akkor a fel-le nyilak segítségével tudja beállítani a kívánt hőmérsékletet, amit az elektromos radiátor hajszálpontosan tartani fog. A beállítás egyszerű és gyors, a kívánt hőfok pedig egy digitális LED kijelzőről olvasható le.

ECO vagy gazdaságos üzemmód

Ebben az üzemmódban beállítható egy a komfort hőmérsékletnél kisebb hőfok, amit éjszaka, vagy az üres lakásban érdemes használni. Ha beállítja ezt a hőmérsékletet, a takarékos működéshez nem kell a fűtőpanelt állítgatnia, hanem csupán egy gombnyomással válthat a kényelmes komfort és a takarékos ECO hőmérséklet között. Az üzemmódok tudatos megválasztásával sok energiát takaríthat meg.

Program üzemmód

Program üzemmódAz Evidence 3 DIGITAL HD 1500 W-os elektromos radiátor legfőbb erőssége az egyszerűsített heti programozás. A fűtőkészülék memóriájába hat, előre megírt programot tápláltak, amelyek közül a legtöbb élethelyzetben ki lehet választani az ideálisat. A hét minden napjára külön-külön kiválaszthat egy ilyen programot. A fűtőpanel a program üzemmódban a kiválasztott programnak megfelelően vált komfort hőmérsékletről ECO hőmérsékletre, illetve ECO hőmérsékletről komfort hőmérsékletre. Napi programozást is választhat, ilyenkor az üzemmódok közti váltás időpontját egyedileg állíthatja be.

Időzített kikapcsolás üzemmód

Időzített kikapcsolás üzemmódKlasszikus, jól ismert időzítési üzemmód. Néhány gombnyomással megadhatja, hogy 1-től 8 óráig hány óra leteltével kapcsoljon le a fűtőpanel.

A fűtőpanel funkciói kényelmessé teszik az elektromos fűtést

A fűtőpanel számos olyan funkcióval rendelkezik, amely az elektromos fűtés alacsony energia felhasználását és maximális biztonságát szolgálják. A nyitott ablak érzékelés gondoskodik róla, hogy a fűtőkészülék kikapcsoljon, ha hideg levegő áramlik a helyiségbe. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szellőztetéskor nincs felesleges fűtés. Ha a téli időszakban magára hagyja otthonát, vagy nyaralóját, fagymentesítésre is használhatja ezt az elektromos radiátort. A fagymentesítéshez csupán a komfort üzemmódban a legkisebb, 7°C-os beállítást kell választania. Mivel az a biztonság ugyanolyan fontos, mint az energiatakarékos működés, az elektromos radiátor borulásérzékelővel és túlmelegedés védelemmel is ellátott. A lábakkal felszerelt mobil fűtőpanel lábakra helyezve, borulás esetén magától kikapcsol, azonban az eredeti helyzetbe visszaállítva ismét működőképessé válik. Túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol, de miután kihűlt, ismét működtethető. Ilyen eset akkor lehet, ha valamilyen külső körülmény akadályozza a szabad légáramlást a fűtőtestben. A véletlen elállítás elkerülése érdekében az elektromos radiátor gombjai lezárhatók ("gyerekzár").

Elektromos radiátor könnyen kezelhető, felhasznlóbarát digitális felülettel!

A  különféle üzemmódok a fűtőpanel kezelőfelületén könnyedén beállíthatók!

Lábakra szerelve máris mobil elektromos radiátor

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.

Az Evidence 3 DIGITAL HD 1500 W-os fűtőpanel fő fűtésre szánt készülék, ezért gyárilag egy 2-4 tiplivel és csavarral könnyedén rögzíthető tartókerettel kerül forgalomba. Ez a megoldás nagyon praktikus, mert amellett, hogy a telepítés gyors és egyszerű, takarítás, vagy akár festés során a fűtőtest a tartókeretről egy mozdulattal leakasztható. A fűtőpanel üzemeltetéséhez csak egy szokásos fali ajzat szükséges, mert 130 cm hosszú, villásdugóval felszerelt vezeték tartozik hozzá. A külön megrendelhető lábkészlet felszerelésével máris mobil elektromos radiátor, amely csekély súlya miatt könnyűszerrel hordozható. Felhívjuk a figyelmét, hogy biztonsági okokból soha ne használjon mobil villanyradiátort a fürdőszobában! Az EVIDENCE 3 DIGITAL HD fűtőpanel mellé 5 év teljes körű körű garancia jár, melyhez nem kell regisztrálnia és nem kell semmilyen többletkötelezettséget vállalnia!

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

Nem csak 1500 W-os változat van, kisebb és nagyobb teljesítményű Evidence 3 DIGITAL elektromos radiátor is választható!

Az 1500 W-os Evidence 3 DIGITAL elektromos radiátor nem foglal nagy helyet.

Javasoljuk, hogy a fenti ábra segítségével győződjön meg róla, hogy elfér-e a fűtőtest a tervezett helyen!

 

Típus Thermor Evidence 3 DIGITAL HD (1500 W)
Teljesítmény 1500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 6,5 A
Védettség IP 24 (a fűtőtest fürdőszobában is felszerelhető a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett)
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 61,3 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 4,6 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Komfort üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
ECO üzemmód igen - egy takarékos (távolléti) hőmérséklet állítható be
Program üzemmód igen - heti programozás:egy hétre előre, minden napra hat olyan előre megadott program állítható be, amikor az elektromos radiátor a program szerint vált a komfort és az ECO beállítás között; napi programozás:a programot saját igényei szerint állíthatja be
Időzített kikapcsolás igen - a fűtőpanel kikapcsolása 1-től 8 órág időzíthető.
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, program és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 11-15 m2

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 11.
Egy termék teljes értékét képességei mellett a hozzá kapcsolódó szolgáltatás minősége adja. Mindkettővel elégedettek vagyunk! A termék gyorsan és intenzíven fűt bekapcsolás után. Esztétikus a valóságban is. A kábel lehetne kicsit hosszabb, mert mi lábon működtetjük, de így is rugalmasan elhelyezhető.
A Forgalmazó kapcsolattartója kiegészítő kéréseinkre is nyitottan és segítőkészen reagált, gyorsan intézkedett. Ajánljuk a boltot és a terméket is mindenkinek!

Youtube videók