Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 1000 W
73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 1000 W

73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 100296
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1000 W 6-10 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD hőleadás  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Továbbfejleszetett, kettős hatású, energiatakarékos elektromos konvektor. Egyszerre fűt sugárzó hővel és meleg levegővel. Napi és heti programozással ellátott, nagyon egyszerűen kezelhető. A kívánt hőfok precízen, 0,5 °C léptékben állítható be.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Egyszerű, de takarékos elektromos fűtés szobába és fürdőszobában is

Akár 25 % energia megtakarítás.A kisebb szobák, fürdőszobák kiváló fűtőkészüléke az IP 24-es védettségű, energiatakarékos, Evidence 3 Plus HD 1000 W-os elektromos radiátor. A számos energiahatékonyságot növelő funkciónak köszönhetően *ezzel az ErP Ready fűtőpanellel akár 25 % energiamegtakarítás is elérhető, egy hagyományos termosztáttal szerelt villanyradiátorhoz képest. Könnyen kezelhető, mert a különböző üzemmódok egyszerűen választhatók ki, a működési paraméterek pedig könnyedén beállíthatók.

Melyek az elektromos radiátor üzemmódjai?

A kiválasztott üzemmódot sárga LED mutatja.

Komfort üzemmód

Alapvetően kézi beállításról van szó. A fel-le nyilakkal állíthatja be, hogy az elektromos radiátor hány °C-ot tartsonA kívánt hőfokot 0,5 °C, pontossággal adhatja meg, ezért pl. akár 21,5 °C-ot is beállíthat. A művelet során a kívánt hőmérsékletet nagy méretű, jól látható LED kijelző jeleníti meg. A beállítás során erősebb fénnyel világít, majd fokozatosan elhalványul, ezért a kijelző jól leolvasható, de a fénye éjszaka sem zavaró.  Ha ezt az üzemmódot választja, akkor a fűtőpanel egyszerűen a kívánt hőmérsékletet fogja tartani a szobában.

ECO vagy gazdaságos üzemmód

Az ECO, vagy más néven gazdaságos üzemmód során a fűtőpanel süllyesztett hőmérsékletet tart, amit akkor célszerű választani amikor éjszaka van, vagy nincs a helyiség használatban. Ön állíthatja be, hogy ez az ECO hőmérséklet mekkora legyen. Ez kényelmesebbé teszi az elektromos radiátor használatát, mert nem kell átállítani a fűtőkészüléket ha csökkenteni akarja a hőmérsékletet, hanem egyszerűen, (egy gombnyomással) csak át kell léptetnie az ECO üzemmódra és fordítva. Az komfort és az ECO hőmérséklet tudatos megválasztásával jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Program üzemmód

Az Evidence 3 Plus HD fűtőpanel legfőbb előnye a legtöbb programozható elektromos radiátorral szemben, hogy a programozása olyan egyszerű, amilyen egyszerű csak lehet. Ezt a gyártó úgy érte el, hogy hét darab, előre megírt programot táplált a fűtőpanel memóriájába. A heti programozás során a hét mindennapjára beállítható egy-egy program ezek közül. Ilyenkor a komfort hőmérséklet és az ECO hőmérséklet közti váltások a program szerint történnek. Az üzemmód használatával az elektromos fűtés energiafelhasználása jelentősen kisebb. A Napi programozás is nagyon egyszerü, mert ha egyik program sem felelne meg Önnek, az előre megírt programokat a saját igényei szerint tetszőlegesen átírhatja.

Milyen további funkciói vannak az elektromos radiátornak?

A különböző üzemmódok mellett számos biztonsági és energiafelhasználást csökkentő funkcióval is rendelkezik ez az elektromos radiátor. Ha a szellőztetés során hideg levegő áramlik a szobába, a nyitott ablak érzékelésnek köszönhetően a fűtőpanel kikapcsol, ezzel energiát takarít meg. Ha hosszabb ideig távol marad az otthonától, fagymentesítési funkciót is választhat. Ekkor a komfort üzemmódban a legkisebb 7 °C-os hőmérsékletet kell beállítani. A biztonságos elektromos fűtés érdekében a fűtőtest túlmelegedés védelemmel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy túlmelegedés esetén lekapcsol. Természetesen, miután a rendellenes működés megszűnik (pl. ha az előírások ellenére letakarták, de a letakarást megszüntették és a fűtőkészülék kihűlt), újra működőképessé válik. Ugyanilyen hasznos a borulás érzékelő is, ami akkor fontos igazán amikor mobil villanyradiátorként használják. A borulásérzékelőnek köszönhetően borulás esetén automatikusan kikapcsol, de felállítás után újra működik. A biztonságot fokozza az is, hogy a vezérlő gombok lezárhatók ("gyerekzár").

Fali vagy mobil fűtőpanel, kívánság szerint

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A tartozék fali tartókeretnek köszönhetően 2-4 tipli és csavar felhasználásával rendkívül gyorsan a falra szerelhető. A takarításhoz, vagy a festéshez nem kell a keretet leszerelni, hanem elegendő a fűtőpanelt leakasztani róla. Mindez csupán egy mozdulat. A hálózati csatlakoztatás szabványos konnektorral történik, mivel ezt a fűtőtestet 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval ellátva szállítjuk. Ha nem a falra szerelve szeretné használni, a külön rendelhető lábkészlettel mobil villanyradiátor is egyben, amelyhez 5 év teljes körű, külön feltételek nélküli garancia jár! Figyelem! Fürdőszobában biztonsági okokból lábakon, mobil fűtőpanelként ne használja!

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

Mindig az ideális teljesítményű elektromos radiátort válassza! Ez a digitális HD fűtőpanel kisebb és nagyobb teljesítménnyel is elérhető!

  Az 1000 W-os Evidence 3 DIGITAL Plus elektromos radiátor kis helyigényű, kisebb szobákban ideális elektromos fűtés.

Kérjük győződjön meg a fenti ábra segítségével, hogy a fűtőtest elfér az Ön által tervezett helyen!

Típus Thermor Evidence 3 Plus HD (1000 W)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,3 A
Védettség IP 24 (a fűtőpanel a biztonsági előírások betartása mellett fürdőszobában is felszerelhető)
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 46,5 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,7 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Komfort üzemmód igen - a kívánt szobahőmérséklet állítható be
ECO üzemmód igen - a komfrthőmérsékltenél alacsaonyabb hőmérséklet állíhtaó be
Heti és napi programozás igen - a hét minden napjára külön-külön hét különböző program közül lehet választani, melyek tetszés szerint módosíthatók.
Nyitott ablak érzékelés igen - ha a fűtőpanel hirtelen hőmérséklet esést érzékel, automatikusan kikapcsol
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, progra és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 6-10 m2

Vélemények

5.00
2 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 05. 31. -
Nagyon megvagyok elégedve.
2022. 02. 11. -
Nagyon megvagyok elégedve. Soha nem cserélném semmire. Ja és tényleg energiatakarékos!