Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 500 W
66.990 Ft (52.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 500 W

66.990 Ft (52.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 100295
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga500 W 5 m2-ig

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Kisebb szobákba, fűrdőszobákba ajánlott IP 24 védettségű elektromos fűtőkészülék. Egyszerűen beállítható, napi és heti programozással. Nagyon pontos hőmérséklet beálítás 0, 5 °C -onként.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Egyszerűen kezelhető energitakarékos elektromos fűtés fürdőszobában is

Akár 25 % energia megtakarítás.Az Evidence 3 Plus HD 500 W-os elektromos radiátor kis mérete és IP24 -es védettsége miatt kiváló elektromos fűtés a fürdőszobában is. Biztonságos, a számos kényelmi és energiatakarékossági üzemmód pedig nagyon könnyen kiválasztható. *Az energiamegtakarítás a gyártói adatok szerint akár 25 % is lehet, egy mechanikus termosztáttal szerelt készülékhez képest.

Milyen üzemmódokkal rendelkezik ez a takarékos elektromos radiátor?

Az aktuális üzemmódot egy sárga LED jelzi.

Komfort üzemmód

Ez a legegyszerűbben használható üzemmód, lényegében a kézi beállításnak felel meg. Egyszerűen csak állítsa be a fel-le nyilakkal, hogy hány °C-ot szeretne a helyiségeben, ezután az elektromos radiátor ezt a hőmérsékletet fogja tartani. A beállítás során a kívánt hőmérsékletet a nagy méretű, könnyen leolvasható LED kijelző mutatja, amely úgy lett kialakítva, hogy alvás közben sem zavaró a fénye. A kijelző a beállítás során erősebb, később halványabb fénnyel világít. A beállítás rendkívül pontos, mert a kívánt hőmérséklet 0,5 °C-os lépésenként állítható. Így például 22,5 °C-ot is be tud állítani, amit a fűtőpanel precízen tart is.

Gazdaságos (ECO) üzemmód

Ez egy olyan hőmérséklet amit akkor célszerű tartani, ha nincs otthon, vagy éjszaka van. Ha előre beállítja, hogy ilyen esetekben hány °C-ot szeretne, nem kell állandóan a fűtőpanel hőfok beállításával bajlódnia, egyszerűen csak át kell kapcsolnia a komfort hőmérsékletről az ECO hőmérsékletre, vagy fordítva, így fűtési költséget takaríthat meg.

Program (PROG) üzemmód

A legtöbb elektromos radiátor programozása meglehetősen összetett feladat, ezért az Evidence 3 Plus HD 500 W-os fűtőpanel esetében a heti programozáshoz a gyártó hét darab előre megírt, a legtöbb család számára megfelelő programot táplált a készülékbe. Ezek napi programok, amelyekkel a fűtőkészülék egyes időszakokban komfort, más időszakokban ECO hőmérsékletet tart. A hét minden napjára választhat egy-egy tetszőleges programot a hét közül. Az előre megírt sámák módosíthatók, így a napi programozás személyre szabhatóA program üzemmód használatával az elektromos fűtés sokkal takarékosabb! 

Ez az elektromos radiátor számos hasznos funkcióval rendelkezik

Nem csak a különböző üzemmódok teszik gazdaságossá és biztonságossá ezt a fűtőkészüléket, hanem a hasznos kiegészítő funkciói is. Ilyen hasznos funkció a nyitott ablak érzékelés. A nyitott ablak érzékelés lényege, hogy az elektromos radiátor automatikusan kikapcsol, ha hirtelen hőmérséklet esést érzékel a helyiségben, így nincs felesleges fogyasztás. A fűtőpanel fagymentesítésre is használható, ilyenkor a komfort üzemmódot kell választani és egyszerűen a legkisebb hőfokra kell állítani a fűtőkészüléket. Ez pontosan 7 °C. Fontos biztonsági funkció a túlmelegedés védelem, a borulás érzékelés és a "gyerekzár". Ha a fűtőpanel túlmelegszik (pl. letakarják, annak ellenére hogy ezt nem szabad), automatikusan kikapcsol, ugyanakkor ha kihűl, újra üzembe helyezhető. A borulásérzékelőnek akkor van jelentősége, ha lábakra szerelve üzemel a fűtőtest. Ilyenkor, ha véletlenül felborul automatikusan kikapcsol, de ha felállítják újra működőképes lesz.

A fűtőpanel felszerelése gyors és egyszerű

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Az Evidence 3 Plus HD 500 W-os fűtőpanel felszerelése a tartozék fali tartókerettel egyszerű és gyors. A keret 2-4 tiplivel és csavarral rögzíthető a falra, maga a fűtőtest pedig egyszerűen felpattintható, vagy leakasztható erről. Ez nem csak a telepítéskor, hanem takarításkor és festéskor is nagyon előnyös. A hálózati csatlakoztatás is egyszerű, hiszen a fűtőkészülék készre szerelt villásdugóval kerül forgalomba. Nem csak a falon, hanem az opciós lábkészlet segítségével mobil változatban is kiváló elektromos fűtés, 5 év teljes körű garanciával. Figyelem! Biztonsági okokból fürdőszobában - a biztonsági előírások betartásával- csak a falra szerelve használható!

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

A Thermor Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor nagyob teljesítménnyel is rendelhető!

Az 500 W-os Evidence 3 Plus új generációs elektromos radiátor nagyon kis helyen elfér.

Azt javasoljuk, hogy a fenti ábrán tekintse át a fűtőtest méreteit, hogy biztosan elférjen a tervezett helyen!

Típus Thermor Evidence 3 Plus HD (500 W)
Teljesítmény 500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 2,3 A
Védettség IP 24 (a biztonsági előírások figyelembe vátelével az elektromos radiátor fürdőszobában is felszerelhető)
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 39,1 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,1 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Komfort üzemmód igen - a fűtőpanel a szobahőmérsékletet tartja
ECO üzemmód igen - takarékos (távolléti) hőmérséklet
Heti és napi programozás egy hétre előre, minden napra hét előre megírt program közül választhat (heti program), amit egyedileg módosíthat (napi program)
Nyitott ablak érzékelés igen - az elektromos radiátor kikapcsol, ha hőmérséklet esést érzékel
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet és program kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület max. 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.