Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 1000 W
45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 1000 W

45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 400004
Elérhetőség: Előrendelhető

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 1000 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Elektromos radiátor 1000 W -al, 6-10 m2-hez

Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor 1000 W -al, digitális, heti programozással fürdőszobai használatra is! Korszerű elektromos fűtés 6-10 m2-hez! Kisebb szobákba és fürdőszobába javasolt fali fűtőpanel, amely a görgős lábak segítségével mint mobil elektromos radiátor is használható!

Elektromos fűtés HD technológiával - kettős hatású fűtőpanel

A kettős hatású HD technológia azt jelenti, hogy a fali elektromos radiátor meleg levegővel és az előlapon kibocsájtott diffúz, sugárzó hővel egyszerre fűt. Ezzel a megoldással a fűtőpanel nagyon gazdaságos és komfortos egyben. A hőt egy speciális, zárt, bordás fűtőbetét állítja elő, melynek köszönhetően a fűtőpanel hosszú élettartamú és igen biztonságos elektromos fűtés. Az elektromos radiátor IP 24 védettségű, ezért -a biztonsági előírások figyelembevétele mellett- akár fürdőszobában is alkalmazható elektromos fűtés

Hatékonyan elektromos fűtés - takarékos működésű fűtőpanel

ErP ready elektromos fűtőkészülékThermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor a diffúz fűtőbetét és a beépített, precíz digitális vezérlés jóvoltából nagyon kedvező költségekkel működtethető elektromos fűtés. Mindezek mellett a fűtőpanel olyan kiegészítő funkciókkal is rendelkezik amik tovább fokozzák az elektromos fűtés energiahatékonyságát. Az elektromos radiátoron két fő üzemmód közül választhat:

  • Manuális üzemmód - a fűtőpanel pontosan azt a hőmérsékletet tartja, amit Ön beállít
  • Program üzemmód - előre, a hét napjaira beállíthatja, hogy az elektromos radiátor hány °C- ot tartson.

Akár 25 % energia megtakarítás.Manuális üzemmódban az elektromos radiátor fagymentesítőként is használható, ehhez a legkisebb beállítható hőmérsékletet, 7 °C-ot kell választania. A program üzemmódban a fűtőpanel csak azokban az időszakokban tartja az ideális komfort hőmérsékletet, amit Őn beállít. A hét minden napjára három ilyen időszakot állíthat be. Azokban az időszakokban amik a programozott tartományon kívül esnek, Ön állíthatja be, hogy az elektromos radiátor milyen hőmérsékletet tartson. Ez a gazdaságos (ECO), vagy készenléti hőmérséklet. Olyan készenléti hőmérsékletet állíthat be, amelyen a fűtőpanel nem engedi lehűlni az Ön számára már kellemetlen hőmérsékletre a helyiséget, illetve amelyről a felfűtés gyors. A csökkentett hőmérsékleten az elektromos fűtés sokkal kevesebb áramot fogyaszt. A programozott időszakban a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletről a komfort hőmérsékletre kapcsol, így mire Ön használni kezdi a helyiséget már kellemes meleg fogadja.

*A gyár által megadott adatok szerint a  Thermor Evidence 3 HD fali elektromos radiátor akár 25%-al kevesebbet fogyaszt, mint egy jól ismert, mechanikus termosztáttal rendelkező fűtőpanel, ezért gazdaságosabb elektromos fűtés.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor programozással a hét napjaira.

Fali vagy mobil elektromos radiátor - ahogy Önnek praktikusabb

Thermor Evidence 3 Prog HD olyan korszerű elektromos radiátor amely fő fűtésre készült, azonban az opciós (külön tartozékként rendelhető) lábkészlet felszerelésével máris mobil fűtőpanel. A felszerelés a falra egyszerű és gyors: a gyári szerelőkeretet kettő-négy tiplivel és csavarral fel kell csavarozni a falra, melyre a fűtőpanel egyszerűen felpattintható. A fűtőpanel takarításkor, vagy festéskor könnyedén le is vehető a falról, így nincs útba a munka során.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A villamos csatlakozás szintén egyszerű, mivel az elektromos radiátor gyárilag villásdugóval és 1,3 m hosszúságú kábellel  rendelkezik. Fűtőpanel fürdőszobában biztonsági okokból -további biztonsági előírások betartása mellet- kizárólag a falra szerelve üzemeltethető.

Kis pipa narancsGörgős lábak is rendelhetők a fűtőpanel mellé!

Thermor Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor az IP 24 -es védettség mellett számos biztonsági funkcióval is rendelkezik: gyerekzárborulás érzékelés és túlmelegedés érzékelés.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!  

Mégtöbb Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor >>>

 A Thermor Evidence 3 HD 1000 W-os  digitális vezérlésű elektromos radiátor méretei.

 

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (1000 W)
Teljesítmény 1000 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 4,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 46,5 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,7 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 6-10 m2

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2020. 12. 20. -
Tavaly vettem egy 2000 W-os Evidence 3 HD-t.
Nagyon jól teljesített, viszont eszegeti az áramot szépen. De ugye a valamit valamiért elv a törvény. Ingyen fűteni sehol nem lehet. Vagy fát veszel kemény pénzekért a drága kazánba vagy csak ezt a fűtőpanlet bedugod és azonnal, pár perc múlva ontja a meleget. Nem kell fát pakolni és vágni. Viszont megdobja az áramodat. Ami még előnyös a fa fűtéssel szemben az az, hogy amikor nem vagy itthon, akkor is tudsz fűteni a programozás által. Annyit tehettek volna még az elektronikába, hogy nem csak a fűtési időt és fokot, hanem a beállított időhöz külön hőfokot lehetne beálítani. Tehát hétfőn mondjuk 12-15 óráig 20 fokon fűtsön 20 órától pedig 25 fokon. De ez csak kényelmi szempont, e nélkül is kényelmes, de ez fokozná a kényelmi funkciót. Ami megnyugtató az a garancia, ami 5 év! Kellett egy kisebb elektromos radiátor is és egyből ehez a céghez fordúltam egy 1000 W-os Evidence 3 HD-ért. Gondolkodom még egy 1000 Wattoson mert a nagyon szó gyenge hozzá, inkább úgy mondom rettenetesen jól fűt. Én nagyon megszerettem.
2020. 11. 30. -
A készülék jól működik, programozása egyszerű, elegendő a takarékos üzemeltetéshez.
2019. 09. 30. -
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a kiszállítással is.
Ár érték arányban nagyon rendben van, szép és egyszerű kezelni, megbízható termék.

Youtube videók