Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 500 W
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 500 W

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 400003
Elérhetőség: Kifutott modell

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 500 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Elektromos radiátor 500 W teljesítménnyel, 5 m2-ig

Thermor Evidence 3 elektromos radiátor 500 W teljesítménnyel, digitális programozással akár fürdőszobában is! Gazdaságos elektromos fűtés 6 m2-ig! Kisebb helyiségekbe és fürdőszobába ajánlott fali fűtőpanel, melyhez akár lábakat is rendelhet!

Elektromos fűtés kettős hatással - HD fűtőpanel

Ez a fali elektromos radiátor kettős hőleadással működik, a mi azt jelenti, hogy a fűtőpanel egyrészt úgy működik mint egy elektromos konvektor, azaz meleg levegővel fűt, másrészt pedig a előlap által kibocsájtott hősugárzással. Ezzel a megoldással az elektromos fűtés nagyon komfortos és gazdaságos egyen. További előny, hogy a fűtőpanel a beépített zárt, bordás, diffúz hőleadású fűtőbetétnek köszönhetően IP 24 védettségű, ami azt jelenti, hogy -a biztonsági előírások megtartása mellett- akár fürdőszobában is használható elektromos fűtés.

Elektromos fűtés hatékonyan - energia megtakarítás

ErP ready elektromos fűtőkészülékA Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor a speciális fűtőbetétnek, a kettős hőleadásnak és a kifejezetten pontos digitális vezérlésnek köszönhetően igen kedvező költségekkel üzemeltethető. Az igazán gazdaságos elektromos fűtés érdekében a fűtőpanel ezen kívül számos nagyon hasznos az elektromos fűtés energiahatékonyságot növelő funkcióval rendelkezik. A fűtőpanel alapvetően két üzemmódban működtethető:

  • Manuális üzemmód - a fűtőpanel folyamatosan az pontosan a beállított hőmérsékletet tartja
  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy a nap mely időszakában működjön az elektromos fűtés

Akár 25% energia megtakarítás.Ha a manuális üzemmódban a legkisebb beállítható hőmérsékletet használja, az elektromos radiátor fagymentesítőként működik és 7 °C-ot tart a helyiségben. A program üzemmód a villanyradiátor ennél sokkal többet nyújt: hét minden napjára három olyan időszakot állíthat be, amikor a fűtőpanel egy kiválasztott komfort hőmérsékletet tart. A lakás a beprogramozott időtartományon kívül sem hűl ki teljesen, mert a  erre az időszakra is beállítható egy úgynevezett ECO, azaz gazdaságos hőmérséklet. Az ECO hőmérsékletet Ön állíthatja be, úgy hogy a  fűtőpanel a lehető legkevesebb áramot fogyassza, de a hőmérséklet mégse süllyedjen olyan szintre ami az Őn számára már kedvezőtlen lenne. Az időzítővel beállított időpontban a fűtőpanel az ECO hőmérsékletről a komfort hőmérsékletre áll.

*A gyári adatok szerint a Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor ezekkel a tulajdonságokkal 25%-al kevesebb áramot fogyaszt, mint egy hagyományos, mechanikus vezérlésű elektromos konvektor, így nagyon gazdaságos elektromos fűtés.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor programozással a hét napjaira.

Fali vagy mobil elektromos radiátor biztonságosan

Thermor Evidence 3 Prog HD alapvetően fő fűtésre készült, fali elektromos radiátor, de az opciós (külön rendelhető) lábkészlet segítségével mint mobil fűtőpanel is használható. A falra szerelés roppant egyszerű: a tartozék szerelőkeretet kettő-négy tiplivel és csavarral a falra kell rögzíteni, majd a fűtőpanel erre könnyedén felpattintható.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.A fűtőkészüléket takarításkor, vagy festéskor ugyanilyen könnyen le is lehet venni a tartókeretről. Nem okozhat gondot a villamos csatlakozás sem, hiszen az elektromos radiátor készre szerelt villásdugóval és 1,3 m hosszúságú  vezetékkel kerül forgalomba. Biztonsági okokból fűtőpanel fürdőszobában -a biztonsági előírások betartása mellet- csak falra szerelve működtethető.

Kis pipa narancsA fűtőpanel mellé opciós lábkészlet is rendelhető!

Ez az elektromos radiátor az IP 24 -es védelem mellett számos biztonsági funkcióval is fel van szerelve. Ilyen a borulás érzékelés, a túlmelegedés érzékelés és a gyerekzár.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!

A teljes Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor sorozat >>>

A Thermor Evidence 3 HD 500 W teljesítményű, programozható elektromos radiátor méretei.

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (500 W)
Teljesítmény 500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 2,3 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 39,1 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 3,1 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület max. 5 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók