Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel - 1500 W
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Soprano Sense 2 WiFi HD elektromos fűtőpanel - 1500 W

109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Soprano
Gyártói cikkszám: 400779
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD - WiFi fűtőkészülék   ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűtőpanel 1500 W -al és Wi-Fi kapcsolattal, 11-15 m2-hez

Akár 35 % energia megtakarítás.

Soprano Sense 2 WiFi HD digitális fűtőpanel 1500 W -al és heti időzítéssel. Energiatakarékos elektromos fűtés, jelenlét érzékelővel és távvezérléssel 15-20 m2-hez! Akár fürdőszobák gazdaságos fűtésére is alkalmas fali fűtőpanel. Nem csak a falra szerelve, hanem hordozható radiátorként is használhatja, mert a külön rendelhető, erős lábak felszerelésével máris készen áll egy takarékos és könnyen mozgatható mobil elektromos radiátor. A befűthető alapterület csak ajánlás, a fűtőpanel kiválasztásáról ide kattintva olvashat többet. Ez a fűtőkészülék a Cozytouch alkalmazás segítségével okostelefonnal is vezérelhető. Az alkalmazást a Google Play áruházból és az App Store-ról is letöltheti, akár a lap alján található ikonokra kattintva is.  A WiFi kapcsolat beállításához letölthető WiFi beállítási útmutató áll rendelkezésre.

*Gyártói adat, egy mechanikus vezérlésű fűtőpanelhez képest megadva.

Az 1500 W teljesítményű Soprano Sense 2 WiFi elektromos fűtőpanel méretei.

 

Cozytouch elektromos fűtőpanel vezérlő app - App Store. Cozytouch elektromos fűtőpanel irányító app - Google Play.

Thermor elektromos radiátor WiFi beállítási útmutató letöltése.

WiFi gyorsbeállítás letöltése (.pdf)

 

Típus Soprano Sense 2 WiFi HD (1500 W)
Kompatibilitás Android és iOS operációs rendszerek
App Cozytouch (letölthető a Google Play / Apple Store -ról)
Teljesítmény 1500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 6,8 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv kettős -konvekciós és sugárzó egyben
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 68,7 cm
Mélység kb. 11 cm - tartókerettel
Súly 6,1 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető (opciós) tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Időzítő igen - a hét minden napjára három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
Jelenlét érzékelés igen - a fűtőpanel automatikusan észleli a jelenlétet a helyiségben és annak megfelelően fűt
Ecoboost igen - kézi beállítás esetén a fűtőpanel kis időre megemeli a hőmérsékletet, ha jelenlétet érzékel
Automata mód igen - az elektromos radiátor távolléti (ECO) üzemmódba kapcsol, ha nem érzékel jelenlétet
WiFi üzemmód igen - a fűtőkészülék okostelefonnal vezérelhető
Működés visszajelző igen
Digitális LCD kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Biztonsági hőkioldó igen - túlmelegedés esetén kikapcsol
Borulás érzékelő igen - ha feldől, kikapcsol
Ajánlott fűthető alapterület 11-15 m2

Részletes leírás

Kettős hatású HD fűtőpanel - komfortos elektromos fűtés

ErP ready elektromos fűtőkészülékThermor Soprano Sense 2 WiFi HD fűtőpanel a konvektor és a sugárzó elektromos fűtés előnyeit egyesíti: egyszerre fűt meleg levegővel és a frontoldalon sugárzott diffúz hővel. Ez a HD technológia. Legfontosabb előnye, hogy az elektromos fűtőpanel felső rácsain kiáramló meleg levegő hatékonyan fűti fel a helyiséget, ugyanakkor a sugárzó hő nagyon kellemes komfortérzetet biztosít. Ez a fűtőpanel nagyon pontosan tartja a szobahőmérsékletet, ráadásul már alacsonyabb hőmérsékleten is komfortos hőérzetet nyújt. Emiatt meglehetősen gazdaságosan üzemeltethető elektromos fűtés. A fűtőbetét zárt, alumínium bordákkal ellátott egység, amely nem izzik és nincs közvetlenül áram alatt, így kifejezetten biztonságos. IP 24 védettséggel rendelkező elektromos radiátor, ami azt jelenti, hogy - a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett- fürdőszobában is felszerelhető.

Energiafelhasználás csökkentő funkciók - takarékos elektromos fűtés

Thermor Soprano Sense 2 WiFi HD fali elektromos fűtőpanel nagyon kedvező energiafelhasználással üzemeltethető, ami a digitális vezérlésnek és a hatékony energia felhasználás csökkentő funkciónak köszönhető. Azért, hogy az elektromos fűtés egyszerre legyen komfortos és takarékos is, több üzemmód közül választhat:

  • Manuális üzemmód - a fűtőpanel azt a hőfokot tartja, melyet Ön beállít.
  • Program üzemmód - a hét napjainak több időszakára beállíthatja, hogy az elektromos radiátor hány °C- ot tartson.
  • AUTO üzemmód - a fűtőpanel magától felismeri, ha Ön a helyiségbe lép és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet.

Manuális üzemmódban bekapcsolható a komfortnövelő ECOBOOST funkció, amely 1 °C-al megemeli a hőmérsékletet, amikor az elektromos fűtőpanel érzékeli, hogy valaki a szobába lépett. A villanyradiátor ezt a növelt hőmérsékletet 10 percen át tartja. Ha a 10 perc letelt, az elektromos fűtés magától visszaáll az Ön által előre beállított hőmérsékletre. Ebben az üzemmódban üzemmódban fagymentesítőként is használható. Ehhez a legkisebb hőmérsékletet, azaz 7 °C-ot kell beállítani. A fűtőpanel ezzel a beállítással hatékonyan, de takarékosan előzi meg a fagykárokat.

Ecoboost funkció, hogy az elektromos fűtés igazán komfortos legyen.

Program üzemmódban a hét minden napjára három olyan időszakot választhat ki, amikor az elektromos fűtőpanel az Ön által beállított komfort hőmérsékletet tartja. Arra az időszakra amely a programozott időtartományon kívül esik, beállíthat egy másik, alacsonyabb hőmérsékletet. Ez az ECO (gazdaságos), vagy távolléti hőmérséklet. A távolléti hőmérsékleten az elektromos fűtőpanel nagyon takarékosan működik. A körültekintően kiválasztott távolléti hőmérséklet esetén az elektromos radiátor nem engedi, hogy a hőmérséklet olyan mértékben csökkenjen, hogy az már kellemetlen legyen. E mellett az ECO hőmérsékletről az elektromos fűtőpanel a komfort hőmérsékletre kapcsolva nagyon gyorsan eléri a kellemes szobahőmérsékletet. A beállított időtartományokban a fűtőpanel az ECO hőmérsékletről automatikusan a komfort hőmérsékletre vált. jelenlét érzékelés bekapcsolásával az elektromos fűtés még komfortosabb, ugyanis a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletről teljesen automatikusan a komfort hőmérsékletre kapcsol, amint emberi tartózkodást észlel a helyiségben.
Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.


AUTO üzemmódban az elektromos fűtőpanel automatikusan a kellemes szobahőmérsékletet tartja, de csak akkor, ha a helyiségben tartózkodik valaki. Ha nincs senki a szobában, a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletre kapcsol.

Az eredeti gyári leírás szerint a Thermor Soprano Sense 2 WiFi HD fali fűtőpanel olyan elektromos fűtés, amely 35%-al kevesebb villamos áramos fogyaszt, mint egy hagyományos, mechanikus termosztáttal ellátott elektromos radiátor.

Thermor Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel napi programozással és jelenlét érzékelővel!

Masszív lábak is rendelhetők - mobil elektromos radiátor

Thermor Soprano Sense 2 WiFi HD egy korszerű, takarékos, teljes értékű fűtésre szánt elektromos fűtőpanel. Egy gyári fali szerelőkeret tartozik a fűtőkészülékhez. A szerelőkeretet 2-4 tipli és csavar segítségével könnyűszerrel a falra rögzítheti. Az elektromos radiátor erre a keretre felpattintható, ugyanakkor -a biztonsági rögzítő oldása után- könnyedén le is akasztható róla. Ezzel a rögzítéssel az elektromos fűtőpanel mögötti részen is könnyű a takarítás vagy a festés. Ha a korszerű elektromos fűtés által nyújtott előnyöket egy mobil villanyradiátortól várja, akkor a Thermor Soprano Sense 2 HD WiFi  fűtőpanel mellé lábkészletet is rendelhet, amivel a fűtőkészülék hordozhatóvá válik.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Ez az elektromos fűtőpanel 1,3 m hosszú vezetékkel és gyárilag készre szerelt villásdugóval rendelkezik, ezért az üzemeltetéséhez csupán egy, a közelben lévő fali konnektor szükséges. Amennyiben a villanyradiátort fürdőszobában szeretné használni, akkor mindenképpen szerelje azt a falra (biztonsági okokból  hordozható villanyradiátor fürdőszobában nem használható) és fokozottan ügyeljen a biztonsági előírások betartására!

Kis pipa narancsA külön rendelhető lábkészlettel mobil elektromos radiátor

A Thermor Soprano Sense 2 WiFi HD  fűtőpanel kimagasló biztonságáról gyerekzárborulás és túlmelegedés érzékelés, valamint IP 24-es védettség gondoskodik.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül! 

Ha az 1500 W-os teljesítmény túl nagy lenne, vagy nem volna elég, kattintson a Thermor Soprano Sense 2 HD WiFi elektromos fűtőpanel kategória oldalára!

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 10. 04. -
Egyszerű beállítás, gyorsan fűt, WiFi-s részt még nem próbáltam.