Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2500 W
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)

Evidence 3 Prog HD elektromos radiátor 2500 W

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 400627
Elérhetőség: Kifutott modell

Ez a modell kifutott! 

Ez a fűtőpanel kifutott, az Evidence 3 Plus HD 2500 W-os elektromos radiátor váltja fel!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűtés igazán nagy teljesítménnyel, akár 25 m2-hez!

Igazán nagy teljesítményű Thermor Evidence 3 elektromos radiátor digitális vezérléssel és heti programozással. ErP ready energiatakarékos fűtőpanel. A 2500 W-os teljesítmény lehetővé teszi, hogy ez a fali fűtőpanel önállóan kifűtsön akár egy 25 m2-es lakószobát is. Nem csak szobában, de akár egy nagyobb fürdőszobában is megfelelő elektromos fűtés, ráadásul az opciós lábkészlet segítségével könnyen hordozhatóvá alakítható.

Ez a fűtőpanel egyszerre fűt meleg levegővel és sugárzó hővel

A kettős hatás azt jelenti, hogy ez a 2500 W-os fűtőpanel a hagyományos elektromos konvektorokhoz hasonlóan meleg levegővel és az infrapanelekhez hasonlóan sugárzó hővel is fűt egyszerre. Ezzel a megoldással egyesíti ezeknek a fűtőkészülékeknek az előnyeit. A meleg levegővel történő fűtés a jó szabályozhatóságról, a sugárzó hővel való fűtés pedig kiváló komfortról gondoskodik. A diffúz hőleadású zárt, fűtőbetét nem izzik, nem okoz égett szagot, ráadásul lehetővé teszi, hogy az elektromos radiátor  IP 24-es besorolással rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy ez a kettős hatású villanyradiátor akár fürdőszobában is felszerelhető. Röviden: a 2500 W-os  Thermor Evidence 3 Prog HD fűtőpanel nagy teljesítményű, hatékony, biztonságos és takarékos elektromos fűtés.

Beprogramozható, hogy az elektromos radiátor mikor fűtsön

Thermor Evidence 3 Prog HD fali elektromos radiátor nem csak kiváló fűtőbetéttel, hanem fejlett elektronikus vezérléssel is rendelkezik. A beállításokat a fűtőkészülék tetején elhelyezett, kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelező jeleníti meg. Az elérhető funkciók egyszerre szolgálják a kényelmet és a lehető legalacsonyabb áram fogyasztást. Az elektromos radiátor két fő üzemmódban működhet: ErP ready elektromos fűtőkészülék

  • Manuális üzemmód - Beállítható egy tetszőleges hőmérséklet, amit a fűtőpanel pontosan tart.
  • Program üzemmód - A hét minden napjára három olyan időszakot állíthat be, amikor a fűtőtest a komfort hőmérsékletet tartja.

Akár 25 % energia megtakarítás.Ha Ön él az elektromos radiátor programozási lehetőségével, akkor igen jelentős energiamegtakarítást érhet el. A programozással a fűtőpanel csak akkor tartja az Ön számára kellemes komfort hőmérsékletet, amikor arra valóban szüksége van. Azonban a helyiség a programozott időszakokon kívül sem hűl ki teljesen, mert azt is beállíthatja, hogy mennyi legyen a készenléti, más néven az ECO hőmérséklet. Az elektromos radiátor így nem hagyja, hogy a szoba teljesen kihűljön, de nem is fogyaszt feleslegesen áramot. A tudatos programozással az elektromos fűtés sokkal takarékosabb, miközben semmit nem veszít a komfortjából.

*Az energiamegtakarítás a gyártó szerint egy mechanikus vezérlésű elektromos konvektorhoz képest akár 25%-os is lehet!

Ha a manuális üzemmódban a választható legkisebb hőmérsékletet állítja be (ez 7°C), akkor a Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel fagymenetesítésre is használható.

A Thermor Evidence 3 HD elektromos radiátor programozással a hét napjaira.

Csak be kell dugni a konnektorba és az elektromos radiátor máris fűt

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel gyárilag 130 cm hosszú, készre szerelt villásdugóval kerül Önhöz, ami azt jelenti, hogy az elektromos bekötéssel nem kell kell bajlódni. Ennek ellenére, azt javasoljuk, hogy az elektromos radiátor üzembe helyezése előtt ellenőriztesse a hálózati csatlakozó aljzat (konnektor) állapotát, mert a 2500 W-os teljesítmény különösen nagynak számít. Ilyen nagy teljesítménynél a fali aljzat kiváló állapota különösen fontos!

Bár a Thermor Evidence 3 HD fali elektromos fűtőpanel kifejezetten tartós használatra készült, nem csak a falra szerelve használható. A fali tartókeret alaptartozék. Erről a villanyradiátor szükség esetén (takarítás, festés) könnyedén leakasztható. A fűtőkészülék mellé opciós lábkészlet is rendelhető, így a korszerű elektromos fűtés hordozható formában is elérhető. A kis önsúly miatt a fűtőtest mozgatása csupán igen csekély erőfeszítést igényel

Kis pipa narancsbkészlettel felszerelve takarékos mobil villanyradiátor!

Thermor Evidence 3 Prog HD fali fűtőpanel IP 24 -es védelemmel, gyerekzárral, borulás érzékelővel és túlmelegedés érzékelővel rendelkezik.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!   

Thermor Evidence 3 HD fűtőpanel kisebb teljesítménnyel >>>

A Thermor Evidence 3 HD kettős hatású fűtőpanel szerelési méretei.

 
 

Típus Thermor Evidence 3 Prog HD (2500 W)
Teljesítmény 2500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 11,4 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv konvekciós és sugárzó egyben (HD)
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 90,9 cm
Mélység kb. 11,4 cm - tartókerettel
Súly 6,3 kg
Fali tartókonzol igen - alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Kézi üzemmód igen - az aktuális szobahőmérséklet állítható be
Program (időzítő) üzemmód igen - egy hétre előre, minden napra három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
ECO hőfok igen - a takarékos (távolléti) hőmérséklet beállítható
Fagyvédelmi funkció igen
Működés visszajelző igen
Digitális kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Gyerekzár igen
Biztonsági hőkioldó igen - kikapcsol, ha túlemelegszik
Borulás érzékelő igen - kikapcsol, ha felborul
Ajánlott fűthető alapterület 21-25 m2

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2021. 09. 22. -
Kitűnő minőségű, jó fűtés!
2021. 09. 22. -
Kiváló!
2020. 09. 19. -

Youtube videók

A terméket felváltó, új elektromos radiátor:

Evidence 3 Plus HD elektromos radiátor 2500 W

94.990 Ft
Gyártó: Thermor
Gyártói cikkszám: 100299

Ingyenes szállítás   5 év teljes körű garancia

Különösen nagy teljesítmény!

Kis pipa narancssárga2500 W 21-25 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőpanel    ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Nagy teljesítményű, energiatakarékos elektromos fűtőpanel, nagy alapterületű helyiségek fűtéséhez. Napi és heti programozás, nagyon pontos hőmérsékletbeállítás és sok hasznos kiegészítő funkció jellemzi. Könnyen kezelhető, kifejezetten felhasználóbarát fűtőkészülék.