Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Termékek Menü

Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel 1500 W

Ár:
65.900 Ft (51.890 Ft + ÁFA)
Gyártó: Soprano
Elérhetőség: Raktáron

Ingyenes szállítás  5 év teljes körű garancia

Kis pipa narancssárga1500 W 11-15 m2-hez

Kis pipa narancssárgaHD fűtőkészülék  ErP ready elektromos fűtőkészülék a heating webáruházból

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix Lábkészlet Thermor elektromos radiátorhoz - fix
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Elektromos fűtőpanel 1500 W -al, digitális vezérléssel, 11-15 m2-hez

Soprano Sense 2 HD digitális, időzíthető fűtőpanel 1500 W -al. Energiatakarékos elektromos fűtés, jelenlét érzékelővel 15-20 m2-hez! Szobák, irodák vagy akár fürdőszobák gazdaságos fűtésére alkalmas fali fűtőpanel. A külön rendelhető, erős lábak felszerelésével máris készen áll a takarékos és könnyen mozgatható mobil elektromos radiátor. A befűthető alapterület csak ajánlás, a fűtőpanel kiválasztásáról ide kattintva olvashat többet.

Takarékos, kettős hatású elektromos fűtés HD technológiával

ErP ready elektromos fűtőkészülékSoprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel a konvekciós és a sugárzó elektromos fűtés előnyeit ötvözi: egyszerre fűt a rácsokon kiáramló meleg levegővel és a frontoldalon sugárzott diffúz hővel. Ez az úgynevezett HD technológia. Legnagyobb előnye, hogy az elektromos fűtőpanel felső rácsain kiáramló meleg levegő hatékonyan fűti fel a szobát, miközben a sugárzó hő kimagasló komfortérzetet biztosít. Ez a fűtőpanel pontosan szabályozható és már alacsonyabb hőmérsékleten is kellemes hőérzetet biztosít, ennek következtében ez az elektromos fűtés meglehetősen gazdaságosan üzemeltethető. A  fűtőbetét egy zárt, alumínium bordás egység amely nem izzik és nincs közvetlenül áram alatt, így a fűtőpanel kifejezetten biztonságos. Az elektromos radiátor  IP 24 védettséggel rendelkezik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy - a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett- fürdőszobában is felszerelhető.

Elektromos fűtés hatékonyan, időzítéssel és jelenlét érzékelővel

Thermor Soprano Sense 2 HD fali elektromos radiátor különösen kedvező energiafelhasználással üzemeltethető, ami a digitális vezérlésnek és a számos energia felhasználást csökkentő funkciónak köszönhető. Azért, hogy a takarékos elektromos fűtés és a lehető legjobb komfort biztosított legyen, a fűtőpanel három fő üzemmódban használható:

  • Manuális üzemmód - az elektromos fűtőpanel azt a hőfokot tartja, melyet Ön beállít.
  • Program üzemmód - a hét napjaira előre beállíthatja, hogy az elektromos radiátor hány °C- ot tartson.
  • AUTO üzemmód - a fűtőpanel magától felismeri, ha Ön a helyiségbe lép és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet.

Manuális üzemmódban bekapcsolható egy komfortnövelő funkció az ECOBOOST, amely 1 °C-al megemeli a hőmérsékletet, amikor az elektromos fűtőpanel érzékeli, hogy valaki a szobába lépett. A fűtőpanel ezt a növelt

Ecoboost funkció, hogy az elektromos fűtés igazán komfortos legyen.

hőmérsékletet 10 percen át tartja. Ha ez az idő letelt, az elektromos radiátor magától visszaáll az Ön által beállított hőmérsékletre. Ezen kívül a manuális üzemmódban az elektromos fűtés fagymentesítőként is használható. Ehhez a legkisebb beállítható hőmérsékletet, azaz 7 °C-ot kell beállítani. A fűtőpanel ezzel a beállítással hatékonyan, de takarékosan előzi meg a fagykárokat.

Napi programozás egy hétre előre, intelligens jelenlét érzékeléssel, hogy az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabb legyen.

Program üzemmódban a hét minden napjára három olyan időszakot választhat ki, amikor az elektromos fűtőpanel az Ön által beállított komfort hőmérsékletet tartja. Arra az időszakra amely a programozott időtartományon kívül esik, beállíthat egy másik, alacsonyabb hőmérsékletet. Ez az ECO (gazdaságos), vagy távolléti hőmérséklet. A távolléti hőmérsékleten az elektromos fűtőpanel nagyon takarékosan működik. A körültekintően kiválasztott távolléti hőmérséklet esetén az elektromos radiátor nem engedi, hogy a hőmérséklet olyan mértékben csökkenjen, hogy az már kellemetlen legyen. E mellett az ECO hőmérsékletről az elektromos fűtőpanel a komfort hőmérsékletre kapcsolva nagyon gyorsan eléri a kellemes szobahőmérsékletet. A beállított időtartományokban a fűtőpanel az ECO hőmérsékletről automatikusan a komfort hőmérsékletre vált. A jelenlét érzékelés bekapcsolásával az elektromos fűtés még komfortosabb, ugyanis a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletről teljesen automatikusan a komfort hőmérsékletre kapcsol, amint emberi tartózkodást észlel a helyiségben.

AUTO üzemmódbanThermor Soprano Sense 2 HD elektromos fűtőpanel automatikusan a kellemes szobahőmérsékletet tartja, de csak akkor, ha a helyiség használatban van. Ha nincs senki a szobában, a fűtőpanel a készenléti hőmérsékletre kapcsol.

Az eredeti gyári leírás szerint a Thermor Soprano Sense 2 HD fali fűtőpanel olyan elektromos fűtés, amely 35%-al kevesebb villamos áramos fogyaszt, mint egy hagyományos, mechanikus termosztáttal ellátott elektromos radiátor.

Thermor Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel napi programozással és jelenlét érzékelővel!

Fűtőpanel a falon, de lábakkal mobil elektromos radiátor 

Thermor Soprano Sense 2 HD egy korszerű, takarékos, teljes értékű fűtésre szánt elektromos fűtőpanel. Egy gyári szerelőkeret tartozik a fűtőkészülékhez az egyszerű és gyors fali rögzítéshez. A szerelőkeretet 2-4 tipli és csavar segítségével könnyűszerrel a falra rögzítheti. Az elektromos radiátor erre a keretre felpattintható, ugyanakkor -a biztonsági rögzítő oldása után- könnyedén le is akasztható róla. Ez különösen festés, vagy takarítás során nagyon hasznos, mert az elektromos fűtőpanel mögötti részen is könnyű a munkavégzés. Ha a korszerű elektromos fűtés által nyújtott előnyöket egy mobil fűtőkészüléktől várja, akkor a Thermor Soprano Sense 2 HD fűtőpanel mellé lábkészletet is rendelhet, amivel a villanyradiátor hordozhatóvá válik.

Az elektromos radiátor 130 cm hosszú kábellel és villásdugóval kerül forgalomba.Ez az elektromos fűtőpanel 1,3 m hosszú vezetékkel és gyárilag készre szerelt villásdugóval rendelkezik, ezért az üzemeltetéséhez csupán egy, a közelben lévő fali konnektor szükséges. Amennyiben a villanyradiátort fürdőszobában szeretné használni, akkor mindenképpen szerelje azt a falra (biztonsági okokból  hordozható villanyradiátor fürdőszobában nem használható) és fokozottan ügyeljen a biztonsági előírások betartására!

 

Kis pipa narancsA külön rendelhető lábkészlettel mobil elektromos radiátor

A Thermor Soprano Sense 2 HD  fűtőpanel kimagasló biztonságáról gyerekzárborulás és túlmelegedés érzékelés, valamint IP 24-es védettség gondoskodik.

Kis pipa narancs5 év teljes körű garancia feltételek nélkül!   

Thermor Soprano 2 HD elektromos fűtőpanel más teljesítményekkel >>>

A Thermor Soprano Sense 2 elektromos fűtőpanel szerelési méretei

Típus Soprano Sense 2 HD (1500 W)
Teljesítmény 1500 W
Feszültség 230 V ~ 1N
Áramfelvétel 6,8 A
Védettség IP 24
Védettségi osztály II
Bekötés villásdugóval (földeletlen)
Működési elv kettős -konvekciós és sugárzó egyben
Fűtőbetét típusa zárt, alumínium
Magasság (H) 46,1 cm
Szélesség (W) 68,7 cm
Mélység kb. 11 cm - tartókerettel
Súly 6,1 kg
Fali tartókonzol alaptartozék
Tartóláb külön rendelhető (opciós) tartozék
Termosztát típusa teljesen elektronikus
Termosztát pontossága kb. +/- 0,1 °C
Fagyvédelmi funkció igen
Éjszakai üzemmód igen
Időzítő igen - a hét minden napjára három olyan időszak állatható be, amikor az elektromos radiátor komfort hőmérsékletet tart
Jelenlét érzékelés igen - a fűtőpanel automatikusan észleli a jelenlétet a helyiségben és annak megfelelően fűt
Ecoboost igen - kézi beállítás esetén a fűtőpanel kis időre megemeli a hőmérsékletet, ha jelenlétet érzékel
Automata mód igen - az elektromos radiátor távolléti (ECO) üzemmódba kapcsol, ha nem érzékel jelenlétet
Működés visszajelző igen
Digitális LCD kijelző igen - hőmérséklet, funkció és időzítés kijelzés
Biztonsági hőkioldó igen - túlmelegedés esetén kikapcsol
Borulás érzékelő igen - ha feldől, kikapcsol
Ajánlott fűthető alapterület 11-15 m2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Youtube videók